Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θα μπω απευθειας στο ψητο και αρχικα θα ξεκινησω με ερωτηση για οποιον γνωριζει ή εχει ανοιξει προσφατα λογαριασμο μισθοδοσιας.

Οταν πας στην τραπεζα για να ανοιξεις νεο λογαριασμο μισθοδοσίας τι επολογες έχεις; ισχυει οτι μπορεις να ανοιξεις value ή reward? Μπορει η τραπεζα να σε αναγκάσει να ανοίξεις συγκεκριμένο (πχ value) ενω εσυ θες τον αλλο καθως και να πληρωσεις τα 28€ για την ασφαλεια και αν θες μετα να κανεις αιτηση ακυρωσης της αιτησης ωστε να επιστραφουν τα λεφτα αυτα απλα επειδη ετσι ειναι η "οδηγια"; 

Long story short,

η εταιρεια που ειμαι αλλαξε τράπεζα. Για λόγους ευκολίας, επειδή το προσωπικο ειναι κοντα στα 100 ατομα και δεν μπορουν ολοι να πανε στο κατάστημα, επειτα απο συνεννοηση μεταξυ τράπεζας/εταιρείας ανοίχτηκαν σε όλους μας λογαριασμοι μισθοδοσίας (value) και εκδόθηκαν κάρτες χωρις να εχουμε ενημερωθει. Το ανοιγμα του λογαριασμου εγινε αρχες του μηνα και για υπογραφές ηρθαν αυτη τη βδομαδα.. 

ΥΓ: δεν εχω υπογραψει κανενα απο τα χαρτια του λογαριασμου ή τις καρτας. Σημερα στο υποκαταστημα μου ακυρωσαν το λογαριασμο που ανοιξαν μονοι τους και ηθελαν να υπογραψω στην εξοφληση το οποιο δεν εκανα διοτι δεν μπορει να υπογραψω για εξοφληση σε λογαριασμο για τον οποιο δεν εχω ζητησει και δεν εχω υπογραψει.

ΥΓ2: ναι τσακωθηκα και με την διευθύντρια 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι υποχρεωτικη η ασφαλεια. Αμα θες την παιρνεις, δν μπορουν να σε υποχρεωσουν να την αγορασεις, μιλα και με τη εταιρια σου και εξηγησε τους

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Οχι δεν ειναι υποχρεωτικη η ασφαλεια. Αμα θες την παιρνεις, δν μπορουν να σε υποχρεωσουν να την αγορασεις, μιλα και με τη εταιρια σου και εξηγησε τους

Ειναι λιγο ζωο η λογιστρια μας.. Εγω της ειπα οτι εχει 2€ ανα μηνα χρεωση για τον λογαριασμο καθως και για την ασφαλεια.

Πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση της Εθνικης οπου με ενημερωσω οτι μπορω να ανοιξω οτι θελω καθως και οτι δεν χρειαζεται να παρω την ασφαλεια, οτι ηξερα δηλαδη, και της ειπα ευχαριστω και οτι απλα ηθελα να υπαρχει καπου καταγεγραμενο για ωρα αναγκης :P

Εστειλα και μειλ σε μια διευθυνση για παραπονα που μου εδωσε και τους ειπα οτι  μου αρνηθηκαν το ανοιγμα λογαριασμου που ηθελα κλπ και περιμενω απαντηση ωστε να παω με αυτα τα χαρτια και να τα τριψω στη μουρη της γιδας της διευθυντριας και να την ξεφτιλήσω :D

ΥΓ: ζω για να τσακωνομαι σε τετοιες καταστασεις που το παιζουν ξυπνιοι.. Μακαρι να ειχα χρόνο να το τρεξω οσο παει. 

ΥΓ2: αν ειχα ορεξη θα μπορουσα να τους τρεξω ολους αφεντικο/λογιστηριο/τραπεζα για το οτι μου ανοιξαν λογαριασμο χωρις να εχω δωσει εντολη και χωρις καμια ενημερωση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...