Προς το περιεχόμενο

Poco X3 NFC (6GB/64GB) @ Banggood 155.12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος εχει προχειρα τωρα, ας αναγραψει τις διαφορες με το Redmi Note 10 που ειναι σε παραπλησια τιμη το 128-αρι (140€ το 64-αρι, 155€ το 128-αρι) και εχει amoled.

(Τα ειχα δει αλλα δεν εχω χρονο να τα ξαναβρω, ομως πιστευω αυτο θα βοηθησει τους αναγνωστες εδω για καλυτερη επιλογη).

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, nek4d είπε

Οποιος εχει προχειρα τωρα, ας αναγραψει τις διαφορες με το Redmi Note 10 που ειναι σε παραπλησια τιμη το 128-αρι (140€ το 64-αρι, 155€ το 128-αρι) και εχει amoled.

(Τα ειχα δει αλλα δεν εχω χρονο να τα ξαναβρω, ομως πιστευω αυτο θα βοηθησει τους αναγνωστες εδω για καλυτερη επιλογη).

Απ' ότι βλέπω το μόνο πλεονέκτημα του Redmi Note 10 φαίνεται να είναι η AMOLED οθόνη. Και λέω φαίνεται γιατί έχει ρυθμό ανανέωσης 60Hz και δεν υποστηρίζει HDR10. Οπότε στην τελική ίσως να μην αποτελεί πλεονέκτημα για κάποιους. Από την άλλη, το Poco X3 έχει αισθητά καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες και NFC.

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, intruder99 είπε

Απ' ότι βλέπω το μόνο πλεονέκτημα του Redmi Note 10 φαίνεται να είναι η AMOLED οθόνη. Και λέω φαίνεται γιατί έχει ρυθμό ανανέωσης 60Hz και δεν υποστηρίζει HDR10. Οπότε στην τελική ίσως να μην αποτελεί πλεονέκτημα για κάποιους. Από την άλλη, το Poco X3 έχει αισθητά καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες και NFC.

Ωραια :-)
Απ'οτι θυμαμαι γενικα, επιπλεον, στο βαρος υπερτερει το Note 10, στα ηχεια υπερτερει το X3.

(ισως κανω edit το βραδυ αν βρω χρονο).

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 30/5/2021 στις 11:46 ΜΜ, Phoenix7 είπε

Φθηνότερες οι Ελληνικές τιμές; ναι καλά σίγουρα, ίδια εγγύηση σου δίνει και το Σκρουτζομάγαζο που το φέρνει και αυτός από το ίδιο Κινέζικο μαγαζί και στο πουλάει με καπέλο 50€. https://www.skroutz.gr/s/24678558/Xiaomi-Poco-X3-NFC-128GB-Shadow-Gray.html

Όσο για την έδρα δεν θα το σχολιάσω, γέμισε το Skroutz από αποθήκες χωρίς βιτρίνα

Και χωρις βιτρινα να ειναι, υπαρχει καπου μια εδρα. Εχει ελληνικο ΑΦΜ, και δεχεται ελληνικες καταγγελιες. 
Με τι συγκρινουμε δηλαδη? με τον κινέζο που θα κάνει τον κινέζο 5000χλμ μακριά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Και χωρις βιτρινα να ειναι, υπαρχει καπου μια εδρα. Εχει ελληνικο ΑΦΜ, και δεχεται ελληνικες καταγγελιες. 
Με τι συγκρινουμε δηλαδη? με τον κινέζο που θα κάνει τον κινέζο 5000χλμ μακριά?

Προτιμώ τον Κινέζο 5000χλμ μακριά, και 50€ φθηνότερα, παρά κάποιον που έχει μια αποθήκη και τα παίρνει από το ίδιο κατάστημα που θα το έπαιρνα και εγώ στην Κίνα, και δεν θα μου δώσει και τίποτα παραπάνω σε εγγύηση. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει καν Service για τα κινητά που πουλάει στην Ελλάδα.

Εκτός αν θες να μου πεις ότι αν πάρω το POCO X3 από το τάδε Ελληνικό κατάστημα που δεν έχει καν Service αλλά μια αποθήκη, ότι θα το επισκευάσει ο ίδιος ο μαγαζάτορας.

Όποιος ξέρει έστω και ελάχιστα Αγγλικά, μια χαρά θα συνεννοηθεί και με τον Κινέζο + το PayPal (δεν νοείται αγορά χωρίς PayPal φυσικά)

Άποψή μου.

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται από το μαγαζί. 

Τα περισσότερα έχουν κανονική εγγύηση δύο χρόνια είτε infoquest είτε άλλο σέρβις. 

Για 20ε θα περιμένεις κάνα μήνα, θα πάρεις κινεζική version, αν γίνει στραβή θα μπλέξεις με επιστροφές, refound κλπ και αν θες να το πουλήσεις μετά θα πιάσεις μικρότερη τιμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, οπως τα ειπαμε και τα εχουμε πει ξανα και ξανα...διαλεγεις σκρουτζομαγαζο.

Και για το παυπαλ που λεει ο φιλος παραπανω, ειπαμε, δεν λεει κατι, μονο defoa καλυπτει στην πραξη, 90 μερες απο την παραγγελια, δεν συγκρινεται αυτο με τυπικη εγγυηση.

Αναλογα και την τιμη, αποφασιζεις και παιρνεις, αρκει να ξερεις τι σου γινεται.

Και γω που κραζω το banggood, συνεχιζω κατα καιρους να ψωνιζω απο εκει, κυριως αλλα προιοντα και χωρις απαιτησεις εγγυησης. Σπανιως και κινητα αν εχει σημαντικα χαμηλοτερη τιμη η δεν θελω τιμολογιο απο εδω, (διοτι με τιμολογιο, εκτος του οτι συγκλινει η τιμη χωρις το ΦΠΑ, μπαινει και στα εξοδα).
Επισης, ας μην γκρινιαζετε για τις τιμες εδω οτι ειναι φουσκωμενες.
Αντιθετως εχουν πολυ μικρα περιθωρια κερδους, διοτι επιβαρυνονται με ΦΠΑ και εννιοτε με εκτελωνισμο.
Δεν νοειται συγκριση με τα μεγαλα κινεζομαγαζα που δεν εκδιδουν παραστατικα με ΦΠΑ και κανουν μαζικο τριγωνικο εκτελωνισμο.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 4/6/2021 στις 12:01 ΠΜ, Phoenix7 είπε

Προτιμώ τον Κινέζο 5000χλμ μακριά, και 50€ φθηνότερα, παρά κάποιον που έχει μια αποθήκη και τα παίρνει από το ίδιο κατάστημα που θα το έπαιρνα και εγώ στην Κίνα, και δεν θα μου δώσει και τίποτα παραπάνω σε εγγύηση. Άλλωστε το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει καν Service για τα κινητά που πουλάει στην Ελλάδα.

Εκτός αν θες να μου πεις ότι αν πάρω το POCO X3 από το τάδε Ελληνικό κατάστημα που δεν έχει καν Service αλλά μια αποθήκη, ότι θα το επισκευάσει ο ίδιος ο μαγαζάτορας.

Όποιος ξέρει έστω και ελάχιστα Αγγλικά, μια χαρά θα συνεννοηθεί και με τον Κινέζο + το PayPal (δεν νοείται αγορά χωρίς PayPal φυσικά)

Άποψή μου.

Δεν ξερω αν θα το επισκευασει ή θα το αντικαταστήσει αλλά κάτι θα κάνει. Είτε με το καλό, είτε με το άγριο. Και ο κινέζος το ίδιο θα έκανε, αλλα μου πέφτει μακριά η Κίνα.

Αν μιλαμε για μιση τιμη το συζηταω απο το banggood. Αλλιως δεν υπαρχει λογος ουτε να κοιταξω καν.

Απο Banggood, μονο ψευτοκινεζιες που απλα καλυπτουν την καταναλωτικη μας μανια. Καλη ωρα.... τετοια ωρα... να δωσω 10$ να ψωνισω .... 10$ σκουπίδια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...