Προς το περιεχόμενο

Poco X3 NFC (6GB/64GB) @ Banggood 155.12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην το γκαντεμιάσω γιατί μόλις μου ήρθε το F3 από banggood. Έχω πάρει καμία 8 κινητά xiaomi από banggood και κανένα μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Ακόμη και το redmi note 3 pro που είχα πάρει πριν πόσα χρόνια δουλεύει κανονικά!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/5/2021 στις 3:32 ΜΜ, PedroG είπε

Είναι 5G? Πόσο καιρό θεωρείς ότι χρειάζεται να έρθει επαρχία Ελλάδα;

Mε 5 λιγότερο από τους ίδιους τους κινέζους παίρνεις τον poco M3 pro που είναι 5g! 

https://www.banggood.com/POCO-M3-Pro-5G-NFC-Global-Version-Dimensity-700-4GB-64GB-6_5-inch-90Hz-FHD+-DotDisplay-5000mAh-48MP-Triple-Camera-Octa-Core-Smartphone-p-1851530.html

Με αντίστοιχων δυνατοτήτων cpu με αυτόν του θέματος όσο αφορά τις επιδόσεις και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, αυτά για να απαντήσω σε αυτό που είχα πει και προχθές ότι η ίδια η εταιρία βγάζει πλέον τόσες επιλογές και αυτό του θέματος δεν είναι απαραίτητα η καλύτερh επιλογή για όλους εκτός αν το βασικό κριτήριο είναι η φωτογραφία. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ola150 είπε

Να μην το γκαντεμιάσω γιατί μόλις μου ήρθε το F3 από banggood. Έχω πάρει καμία 8 κινητά xiaomi από banggood και κανένα μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Ακόμη και το redmi note 3 pro που είχα πάρει πριν πόσα χρόνια δουλεύει κανονικά!

Πόσο και ποια έκδοση αν επιτρέπεται.ενδιαφερομαι και εγώ για f3 .ποσό σου βγήκε τελικά?

Δημοσ.
Στις 29/5/2021 στις 2:10 ΠΜ, defbond είπε

αν *όντως* με τα 20ευρώ παραπάνω έχεις και βεβαιωμένη εγγύηση δεν το συζητάμε, αλλά, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, φαντάζομαι θα υπάρχουν φθηνά μαγαζιά στο bestprice που θα παρέχουν αντίστοιχη εγγύηση με το κινεζομάγαζο. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά στις κριτικές του καταστήματος μήπως βρεις κάτι σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων που πουλάνε.

Εδώ να σημειώσω ότι έχω πάρει κινητό (ΝΟΚΙΑ) από το netmobile που ειναι από τα φθηνά του bestprice και η εγγύηση ήταν κανονικότατη, τη χρειάστηκα 2 φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την επίσημη ΝΟΚΙΑ.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, danaos7 είπε

Πόσο και ποια έκδοση αν επιτρέπεται.ενδιαφερομαι και εγώ για f3 .ποσό σου βγήκε τελικά?

8/256 336€ με μεταφορικά μέσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2021 στις 4:17 ΜΜ, ak45 είπε

Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις μέσω Banggood?

Δεν εχεις εγγυηση. Κινέζοι ειναι. Οχι ελβετοί.

Δεν συμφερουν πια τηλεφωνα απεξω. Οι τιμες ειναι ιδιες και καποιες φορες και ακριβοτερες, και η εγγυηση ανυπαρκτη. Απο σκρουτζομαγαζο , οτι και να ειναι, καπου εχει μια εδρα. Καποια πορτα θα χτυπήσεις, κάποια μπουνιά θα δώσεις. Δεν ειναι κινέζος στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν εχεις εγγυηση. Κινέζοι ειναι. Οχι ελβετοί.

Δεν συμφερουν πια τηλεφωνα απεξω. Οι τιμες ειναι ιδιες και καποιες φορες και ακριβοτερες, και η εγγυηση ανυπαρκτη. Απο σκρουτζομαγαζο , οτι και να ειναι, καπου εχει μια εδρα. Καποια πορτα θα χτυπήσεις, κάποια μπουνιά θα δώσεις. Δεν ειναι κινέζος στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Φθηνότερες οι Ελληνικές τιμές; ναι καλά σίγουρα, ίδια εγγύηση σου δίνει και το Σκρουτζομάγαζο που το φέρνει και αυτός από το ίδιο Κινέζικο μαγαζί και στο πουλάει με καπέλο 50€. https://www.skroutz.gr/s/24678558/Xiaomi-Poco-X3-NFC-128GB-Shadow-Gray.html

Όσο για την έδρα δεν θα το σχολιάσω, γέμισε το Skroutz από αποθήκες χωρίς βιτρίνα

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Φθηνότερες οι Ελληνικές τιμές; ναι καλά σίγουρα, ίδια εγγύηση σου δίνει και το Σκρουτζομάγαζο που το φέρνει και αυτός από το ίδιο Κινέζικο μαγαζί και στο πουλάει με καπέλο 50€. https://www.skroutz.gr/s/24678558/Xiaomi-Poco-X3-NFC-128GB-Shadow-Gray.html

Όσο για την έδρα δεν θα το σχολιάσω, γέμισε το Skroutz από αποθήκες χωρίς βιτρίνα

Φίλε από το bestprice είναι 30€ πάνω και όπως ειπα η εγγύηση είναι μια χαρά κανονική από το φθηνότερο μαγαζί που υπάρχει για το συγκεκριμένο κινητό (netmobile).

Τώρα αν θες να το πάρεις από την Κίνα και να γλυτώσεις 30€ είναι επιλογή σου χωρίς να έχεις εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας είναι επιλογή σου, μακάρι να μην τη χρειαστείς και ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Φίλε από το bestprice είναι 30€ πάνω και όπως ειπα η εγγύηση είναι μια χαρά κανονική από το φθηνότερο μαγαζί που υπάρχει για το συγκεκριμένο κινητό (netmobile).

Τώρα αν θες να το πάρεις από την Κίνα και να γλυτώσεις 30€ είναι επιλογή σου χωρίς να έχεις εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας είναι επιλογή σου, μακάρι να μην τη χρειαστείς και ποτέ.

Το netmobile και άλλα παρόμοια καταστήματα σε skroutz/bestprice δεν δίνουν εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά συνήθως έχουν το δικό τους service.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε τα καταστήματα στο Skroutz σου δίνουν Ελληνική εγγύηση... αν θες εγγύηση Ελληνική μόνο από μεγάλες αλυσίδες που τα προμηθεύονται από Infoquest

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Το netmobile και άλλα παρόμοια καταστήματα σε skroutz/bestprice δεν δίνουν εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά συνήθως έχουν το δικό τους service.

Αναλόγως την περίσταση, εμένα μου είχε τύχει να έχω εγγύηση αντιπροσωπείας από netmobile (σε κινητό ΝΟΚΙΑ)

Δημοσ.

Αναλόγως την περίσταση, εμένα μου είχε τύχει να έχω εγγύηση αντιπροσωπείας από netmobile (σε κινητό ΝΟΚΙΑ)

Καθαρά τυχαίο - τυχερός

Δημοσ.

156 ευρώ banggood    * 1,24 φπα = 193,44  ευρώ    Το 64ρι ξεκινάει στο bestprice 180 ευρώ   , πού είναι η προσφορά ;

Το έχουν και μεταχειρισμένο (128ρι ) εδώ μέσα 170 ευρώ !!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrismoute είπε

156 ευρώ banggood    * 1,24 φπα = 193,44  ευρώ    Το 64ρι ξεκινάει στο bestprice 180 ευρώ   , πού είναι η προσφορά ;

Το έχουν και μεταχειρισμένο (128ρι ) εδώ μέσα 170 ευρώ !!!

Δεν περνάει τελωνείο κι επομένως δεν προστίθεται ο ΦΠΑ. Οπότε η συνολική τιμή που ο αγοραστής καλείται να πληρώσει είναι 155€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...