intruder99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Πιστεύω ότι είναι πολύ vfm σε αυτά τα χρήματα και αν δεν κάνω λάθος αποτελεί ιστορικά χαμηλή τιμή. https://www.banggood.com/POCO-X3-NFC-Global-Version-Snapdragon-732G-6GB-64GB-6_67-inch-120Hz-Refresh-Rate-64MP-Quad-Camera-5160mAh-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1737053.html Στο bestprice ξεκινάει από 178.47€ χωρίς τα μεταφορικά. https://www.bestprice.gr/item/2156259411/xiaomi-poco-x3-nfc-64gb.html Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από intruder99 2
ak45 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις μέσω Banggood?
dchatz Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, ak45 είπε Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις μέσω Banggood? Ταχουμε πει πολλές φορές. Είναι λίγο ρίσκο. Εμένα σε τηλέφωνο που ήρθε νεκρο πήρα όλα τα λεφτά πίσω αλλά μετά από κάνα δίμηνο. Φυσικά unboxing video κλπ που να αποδεικνύει τα λεγόμενα. Τι παίζει στην περίπτωση που χαλάσει μετά από 5-6-8-10-12 μήνες.... Εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα. Έχω παλιότερα πάρει και ταμπλετ νεκρό. Πάλι τα πήρα όλα πίσω τα λεφτά αλλά μετά από καιρό. Ούτε και τα μικρά ελληνικά μαγαζιά είναι 100% σίγουρο ότι αν χαλάσει μετά από μήνες θα τα πάρεις πίσω τα λεφτα. Μόνο μεγάλα μαγαζιά και αλυσίδες είναι 100% σίγουρο με το ανάλογο τίμημα αυξημένης τιμής αγοράς. 4
nek4d Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 38 λεπτά πριν, ak45 είπε Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις μέσω Banggood? Οτι καλυπτει το παυπαλ, 90 μερες απο την ημερομ παραγγελιας νομιζω, μετα ολα φλου, δεν εχεις καμια εγγυηση οτι εχεις εγγυηση!
maxdore217 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Παιδιά το τηλέφωνο παίζει σε αυτά τα λεφτά αρκετό καιρό μια : Ως κατευθείαν προσφορά , μια με διάφορους κωδικούς που δίνουν και μια με προσωποποιημένα mail (και καλά!) Κανονικά θα έπρεπε να είναι σε αυτά τα χρήματα η έκδοση με τα 128gb ,εφόσον παίζουν αρκετά νέα μοντέλα από την ίδια εταιρία.
Zerg13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Για 20€ αξιζει να μπεις στην διαδικασια; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Zerg13 7
intruder99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Παιδιά το τηλέφωνο παίζει σε αυτά τα λεφτά αρκετό καιρό μια : Ως κατευθείαν προσφορά , μια με διάφορους κωδικούς που δίνουν και μια με προσωποποιημένα mail (και καλά!) Κανονικά θα έπρεπε να είναι σε αυτά τα χρήματα η έκδοση με τα 128gb ,εφόσον παίζουν αρκετά νέα μοντέλα από την ίδια εταιρία. Έκανα την ανάρτηση και μετά είδα ότι πριν από 1 μήνα ήταν στα 165€. Άρα μιλάμε για μια πτώση περίπου 4%. Νομίζω πως είναι μια χαρά, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσουν π.χ. στα 140€. Τουλάχιστον όχι σύντομα. Επίσης, διαφωνώ με την δεύτερη πρόταση. Κατά την γνώμη μου κοστίζει φθηνότερα σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Snapdragon 732G, μια πολύ καλή κάμερα με ανάλυση 64MP και 120Hz ρυθμός ανανέωσης. Δεν μπορείς να βρεις άλλο κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από intruder99
C1oud Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Όσες φορές μου έχει παρουσιαστει πρόβλημα με το banggood μου το έχουν λύσει. Πολλε συσκευές που έχουν παρουσίασει θέμα αν είναι σοβαρό μου στέλνουν νέα συσκευή. Αν είναι μικρό θέμα σου στέλνουν ένα ποσό πίσω. Πχ το redmi note 8 μου έβγαλε ένα άπειρο ελάχιστο σημαδακι στην οθόνη και μου έδωσαν 40 ευρώ πίσω. Απλά πρέπει να ασχοληθείς. Να στείλεις μέιλ κτλ.. 3
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Για 20€ αξιζει να μπεις στην διαδικασια; Ακριβως αυτο . Για 20ε θα περιμενεις κανα μηνα και θα παρεις κινεζικο χωρις εγγυηση 1
samsunglife Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, C1oud είπε Όσες φορές μου έχει παρουσιαστει πρόβλημα με το banggood μου το έχουν λύσει. Πολλε συσκευές που έχουν παρουσίασει θέμα αν είναι σοβαρό μου στέλνουν νέα συσκευή. Αν είναι μικρό θέμα σου στέλνουν ένα ποσό πίσω. Πχ το redmi note 8 μου έβγαλε ένα άπειρο ελάχιστο σημαδακι στην οθόνη και μου έδωσαν 40 ευρώ πίσω. Απλά πρέπει να ασχοληθείς. Να στείλεις μέιλ κτλ.. Συμφωνώ απολύτως, αντίστοιχη εμπειρία έχω κι εγώ! Το ότι πρέπει να ασχοληθείς είναι σίγουρο. Πώς αλλιώς θα σου δώσουν πίσω μέρος των χρημάτων ή καινούρια συσκευή; το καλό είναι ότι συνήθως βγάζεις άκρη και μαλιστα από τον καναπέ του σπιτιού σου. Πράγμα που αμφιβάλλω αν συμβαίνει στα σκρουτζομαγαζα, αν λειτουργούν ακόμα όταν κάτσει η στραβή... 4
defbond Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, adi32 είπε Ακριβως αυτο . Για 20ε θα περιμενεις κανα μηνα και θα παρεις κινεζικο χωρις εγγυηση αν *όντως* με τα 20ευρώ παραπάνω έχεις και βεβαιωμένη εγγύηση δεν το συζητάμε, αλλά, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, φαντάζομαι θα υπάρχουν φθηνά μαγαζιά στο bestprice που θα παρέχουν αντίστοιχη εγγύηση με το κινεζομάγαζο. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά στις κριτικές του καταστήματος μήπως βρεις κάτι σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων που πουλάνε.
nek4d Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Διαλεγεις ενα σκρουτζομαγαζο που εχει μια διαρκεια ηδη, οχι τυχαρπαστο χωρις ιστορικο. Εχεις 2 χρονια εγγυηση, που αν δεν την σεβαστουν, εχεις πολλες επιλογες αντιμετωπισης για υπερασπιση καταναλωτη. Στο κινεζομαγαζο, εχεις θεωρητικα 1 χρονο εγγυησης και αν δεν την σεβαστουν (πολλα τα παραδειγματα στα σαιτ κριτικων μαγαζιων), τον ηπιες, δεν εχεις καμια επιλογη υπερασπισης, μιλας κυριολεκτικα σε κινεζους. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου. Συνηθως δεν υπαρχει προβλημα αφου τα προιοντα αυτα ειναι επωνυμα και πιθανοτατα δεν θα χρειαστει η επικληση της εγγυησης. Αν χρειαστει ομως, μην λες μετα μοναχα οτι δεν ηξερες. 1 1
gambitgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nek4d είπε Έχετε ξεχάσει και κάτι βασικό. Εάν έχετε κάποιον με επαγγελματικό ΑΦΜ το παίρνετε χωρίς ΦΠΑ. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από gambitgr 1
PedroG Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Είναι 5G? Πόσο καιρό θεωρείς ότι χρειάζεται να έρθει επαρχία Ελλάδα;
intruder99 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, PedroG είπε Είναι 5G? Πόσο καιρό θεωρείς ότι χρειάζεται να έρθει επαρχία Ελλάδα; Όχι, δεν είναι 5G. Υποθέτω πως θα κάνει 3 με 4 εβδομάδες, αλλά δεν είμαι σίγουρος, διότι δεν έχω κάνει κάποια αγορά από το Banggood εδώ και 1 χρόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα