Προς το περιεχόμενο

Poco X3 NFC (6GB/64GB) @ Banggood 155.12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι είναι πολύ vfm σε αυτά τα χρήματα και αν δεν κάνω λάθος αποτελεί ιστορικά χαμηλή τιμή.

https://www.banggood.com/POCO-X3-NFC-Global-Version-Snapdragon-732G-6GB-64GB-6_67-inch-120Hz-Refresh-Rate-64MP-Quad-Camera-5160mAh-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1737053.html

Στο bestprice ξεκινάει από 178.47€ χωρίς τα μεταφορικά.

https://www.bestprice.gr/item/2156259411/xiaomi-poco-x3-nfc-64gb.html

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ak45 είπε

Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις μέσω Banggood?

Ταχουμε πει πολλές φορές. Είναι λίγο ρίσκο. Εμένα σε τηλέφωνο που ήρθε νεκρο πήρα όλα τα λεφτά πίσω αλλά μετά από κάνα δίμηνο. Φυσικά unboxing video κλπ που να αποδεικνύει τα λεγόμενα. Τι παίζει στην περίπτωση που χαλάσει μετά από 5-6-8-10-12 μήνες.... Εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα.

Έχω παλιότερα πάρει και ταμπλετ νεκρό. Πάλι τα πήρα όλα πίσω τα λεφτά αλλά μετά από καιρό.

Ούτε και τα μικρά ελληνικά μαγαζιά είναι 100% σίγουρο ότι αν χαλάσει μετά από μήνες θα τα πάρεις πίσω τα λεφτα.

Μόνο μεγάλα μαγαζιά και αλυσίδες είναι 100% σίγουρο με το ανάλογο τίμημα αυξημένης τιμής αγοράς.

• Like 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ak45 είπε

Γνωρίζει κάνεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις μέσω Banggood?

Οτι καλυπτει το παυπαλ, 90 μερες απο την ημερομ παραγγελιας νομιζω, μετα ολα φλου, δεν εχεις καμια εγγυηση οτι εχεις εγγυηση!

Δημοσ.

Παιδιά το τηλέφωνο παίζει σε αυτά τα λεφτά αρκετό καιρό μια : Ως κατευθείαν προσφορά , μια με διάφορους κωδικούς που δίνουν και μια με προσωποποιημένα mail (και καλά!)  Κανονικά θα έπρεπε να είναι σε αυτά τα χρήματα  η έκδοση με τα 128gb ,εφόσον παίζουν αρκετά νέα μοντέλα από την ίδια εταιρία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Παιδιά το τηλέφωνο παίζει σε αυτά τα λεφτά αρκετό καιρό μια : Ως κατευθείαν προσφορά , μια με διάφορους κωδικούς που δίνουν και μια με προσωποποιημένα mail (και καλά!)  Κανονικά θα έπρεπε να είναι σε αυτά τα χρήματα  η έκδοση με τα 128gb ,εφόσον παίζουν αρκετά νέα μοντέλα από την ίδια εταιρία. 

Έκανα την ανάρτηση και μετά είδα ότι πριν από 1 μήνα ήταν στα 165€. Άρα μιλάμε για μια πτώση περίπου 4%. Νομίζω πως είναι μια χαρά, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσουν π.χ. στα 140€. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Επίσης, διαφωνώ με την δεύτερη πρόταση. Κατά την γνώμη μου κοστίζει φθηνότερα σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Snapdragon 732G, μια πολύ καλή κάμερα με ανάλυση 64MP και 120Hz ρυθμός ανανέωσης. Δεν μπορείς να βρεις άλλο κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.

Όσες φορές μου έχει παρουσιαστει πρόβλημα με το banggood μου το έχουν λύσει.

Πολλε συσκευές που έχουν παρουσίασει θέμα αν είναι σοβαρό μου στέλνουν νέα συσκευή. Αν είναι μικρό θέμα σου στέλνουν ένα ποσό πίσω.

Πχ το redmi note 8  μου έβγαλε ένα άπειρο ελάχιστο σημαδακι στην οθόνη και μου έδωσαν 40 ευρώ πίσω. 

Απλά πρέπει να ασχοληθείς. Να στείλεις μέιλ κτλ..

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Για 20€ αξιζει να μπεις στην διαδικασια;

Ακριβως αυτο . Για 20ε θα περιμενεις κανα μηνα και θα παρεις κινεζικο χωρις εγγυηση

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, C1oud είπε

Όσες φορές μου έχει παρουσιαστει πρόβλημα με το banggood μου το έχουν λύσει.

Πολλε συσκευές που έχουν παρουσίασει θέμα αν είναι σοβαρό μου στέλνουν νέα συσκευή. Αν είναι μικρό θέμα σου στέλνουν ένα ποσό πίσω.

Πχ το redmi note 8  μου έβγαλε ένα άπειρο ελάχιστο σημαδακι στην οθόνη και μου έδωσαν 40 ευρώ πίσω. 

Απλά πρέπει να ασχοληθείς. Να στείλεις μέιλ κτλ..

Συμφωνώ απολύτως, αντίστοιχη εμπειρία έχω κι εγώ! 

Το ότι πρέπει να ασχοληθείς είναι σίγουρο. Πώς αλλιώς θα σου δώσουν πίσω μέρος των χρημάτων ή καινούρια συσκευή; το καλό είναι ότι συνήθως βγάζεις άκρη και μαλιστα από τον καναπέ του σπιτιού σου. 

Πράγμα που αμφιβάλλω αν συμβαίνει στα σκρουτζομαγαζα, αν λειτουργούν ακόμα όταν κάτσει η στραβή...

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, adi32 είπε

Ακριβως αυτο . Για 20ε θα περιμενεις κανα μηνα και θα παρεις κινεζικο χωρις εγγυηση

αν *όντως* με τα 20ευρώ παραπάνω έχεις και βεβαιωμένη εγγύηση δεν το συζητάμε, αλλά, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, φαντάζομαι θα υπάρχουν φθηνά μαγαζιά στο bestprice που θα παρέχουν αντίστοιχη εγγύηση με το κινεζομάγαζο. Για καλό και για κακό ρίξε μια ματιά στις κριτικές του καταστήματος μήπως βρεις κάτι σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων που πουλάνε.

Δημοσ.

Διαλεγεις ενα σκρουτζομαγαζο που εχει μια διαρκεια ηδη, οχι τυχαρπαστο χωρις ιστορικο.

Εχεις 2 χρονια εγγυηση, που αν δεν την σεβαστουν, εχεις πολλες επιλογες αντιμετωπισης για υπερασπιση καταναλωτη.

Στο κινεζομαγαζο, εχεις θεωρητικα 1 χρονο εγγυησης και αν δεν την σεβαστουν (πολλα τα παραδειγματα στα σαιτ κριτικων μαγαζιων), τον ηπιες, δεν εχεις καμια επιλογη υπερασπισης, μιλας κυριολεκτικα σε κινεζους.

Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.

Συνηθως δεν υπαρχει προβλημα αφου τα προιοντα αυτα ειναι επωνυμα και πιθανοτατα δεν θα χρειαστει η επικληση της εγγυησης.

Αν χρειαστει ομως, μην λες μετα μοναχα οτι δεν ηξερες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nek4d είπε

Έχετε ξεχάσει και κάτι βασικό. Εάν έχετε κάποιον με επαγγελματικό ΑΦΜ το παίρνετε χωρίς ΦΠΑ.

Επεξ/σία από gambitgr
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, PedroG είπε

Είναι 5G? Πόσο καιρό θεωρείς ότι χρειάζεται να έρθει επαρχία Ελλάδα;

Όχι, δεν είναι 5G. Υποθέτω πως θα κάνει 3 με 4 εβδομάδες, αλλά δεν είμαι σίγουρος, διότι δεν έχω κάνει κάποια αγορά από το Banggood εδώ και 1 χρόνο.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...