alexioannou Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Σε λίγες μέρες 2 περιπτώσεις ΑΡΙΣΤΗΣ εξυπηρέτησης. Πρώτα το huawei gt smartwach που μετά απο αναθμιση η μπαταρία κράταγε 2 μέρες ...... Μου το άλλαξανε με καινούργιο σφραγγισμενο,ενώ μου έμεινε και το κουτί με τον φορτιστή του παλιου!!!!! Και δεύτερο πέρσυ Αύγουστο μου αλλάξανε εντός εγγύησης την οθόνη στο mate 10 lite,κλασική κιτρινιλα πάνω αριστερά. Πριν λίγες μέρες και η νέα οθόνη κιτρινίσε και θα μου το φτιάξουν δωρεάν αν και εκτός εγγύησης. *Μαζί με την οθόνη πάει και η μπαταρία .......😎😅😀😂🤩 Δηλαδή καινούργιο........για τρίτη φορά κινητό!!!!!!! Μπράβο στο service Huawei στην Μιχαλακοπούλου..... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από alexioannou
VonLoutsos Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 19 minutes ago, alexioannou said: Σε λίγες μέρες 2 περιπτώσεις ΑΡΙΣΤΗΣ εξυπηρέτησης. Πρώτα το huawei gt smartwach που μετά απο αναθμιση η μπαταρία κράταγε 2 μέρες ...... Μου το άλλαξανε με καινούργιο σφραγγισμενο,ενώ μου έμεινε και το κουτί με τον φορτιστή του παλιου!!!!! Και δεύτερο πέρσυ Αύγουστο μου αλλάξανε εντός εγγύησης την οθόνη στο mate 10 lite,κλασική κιτρινιλα πάνω αριστερά. Πριν λίγες μέρες και η νέα οθόνη κιτρινίσε και θα μου το φτιάξουν δωρεάν αν και εκτός εγγύησης. *Μαζί με την οθόνη πάει και η μπαταρία .......😎😅😀😂🤩 Δηλαδή καινούργιο........για τρίτη φορά κινητό!!!!!!! Μπράβο στο service Huawei στην Μιχαλακοπούλου..... Σχολιάζω μόνο το bold. Η νέα οθόνη που σου έβαλαν, ως ανταλλακτικό έχει και αυτό εγγύηση(όπως και η νέα που σου έβαλαν και εκεί είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν το καλό το σερβις) όποτε θεωρητικά ήταν υποχρεωμένεοι να στην αλλάξουν. Το μπράβο πάει στο γεγονός πως σέβονται τον πελάτη και δεν τον ταλαιπωρούν για τα αυτονόητα. 2
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Καταντησαμε να λεμε πλεον μπραβο για τα αυτονοητα.
alexioannou Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Ghost_Rider είπε Καταντησαμε να λεμε πλεον μπραβο για τα αυτονοητα. Δεν είναι έτσι. Το τηλέφωνο είναι παλιό του 2017-18 Εκτός εγγύησης απο πέρσυ το Σεπτέμβρη. Το ότι ασχολούνται αντί να υπονοησουν "καιρός να πάρεις καινούργιο" είναι καλό. Απλά το κάψιμο της οθόνης ξέρουν ότι είναι θεμα της συσκευης οπότε τα φτιάχνουν .... 12 λεπτά πριν, PAXromanas είπε Αναρωτιεμαι ποσα σκαει η Huawey για τετοια ποστ Δεν πήρα τίποτα από την huawey Δεν ξέρω τι πουλάει.....μπορείς να μας πεις 😅🤣😂 Εδώ βλέπεις το κουτί του gt και το σφραγγισμενο gt. Με το κινητό .....φωτογράφισα...
Ghost_Rider Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δεν αναφερθηκα στο προ 3 ετιας κινητο... Εδω επισημανες 3 διαφορετικα συμβαντα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 52 λεπτά πριν, alexioannou είπε Δεν είναι έτσι. Το τηλέφωνο είναι παλιό του 2017-18 Εκτός εγγύησης απο πέρσυ το Σεπτέμβρη. Το ότι ασχολούνται αντί να υπονοησουν "καιρός να πάρεις καινούργιο" είναι καλό. Απλά το κάψιμο της οθόνης ξέρουν ότι είναι θεμα της συσκευης οπότε τα φτιάχνουν .... Όταν επισκευάζεται το κινητό εντός εγγύησης και αντικαθίσταται π.χ. η οθόνη ή η μητρική ή η κάμερα, ανανεώνεται η εγγύηση του νεοτοποθετημενου ανταλλακτικού. Δεν το κάνουν γιατί ξέρουν ότι είναι θέμα της συσκευής, το κάνουν γιατί είναι υποχρεωμένοι. Και του χρόνου να σου ξαναχαλασει η οθόνη, πάλι υποχρεούνται να στην αντικαταστήσουν. Μπράβο τους που δεν κάνουν υπεκφυγές και δεν πατάνε στο ότι δεν ήξερες ότι υποχρεούνται να κάνουν την νέα αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα