Chikorita Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την κυρία που μου νοικιάζει το διαμέρισμα που μένω αλλά δε μου απαντάει στα τηλέφωνα. Θέλω να την ενημερώσω πως πρέπει να ξενοικιάσω για οικονομικούς λόγους (πριν λήξει το συμβόλαιο). Πώς μπορώ να κινηθώ για να λήξουμε (με κοινή συναίνεση) το συμβόλαιο αφού εκείνη δε μου απαντάει; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Chikorita
greekfragma Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανές μεθόδους επικοινωνίας; κινητό viber email να της χτυπήσεις τη πόρτα; πουθενά δεν απαντά; κάνα γείτονα ρώτησες αν έχει συμβεί κάτι; σε περίοδο covid είμαστε....
SilentVoice Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Chikorita είπε Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την κυρία που νοικιάζει το διαμέρισμα που μένω αλλά δε μου απαντάει στα τηλέφωνα. Θέλω να την ενημερώσω πως πρέπει να ξενοικιάσω για οικονομικούς λόγους (πριν λήξει το συμβόλαιο). Πώς μπορώ να κινηθώ για να λήξουμε (με κοινή συναίνεση) το συμβόλαιο αφού εκείνη δε μου απαντάει; Εχεις διευθυνσή της; Μπορείς να της στείλεις εγγραφο συστημένο ή να πας να την βρεις. Αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς στο Α.Τ. της περιοχής σου. Αν έχεις και email της, μπορείς να στέιλεις email. Αν δεν την βρεις μέχρι τότε, πρέπει να βρεις δικαστικό επιμελητή νομίζω και να του παραδώσεις τα κλειδιά κλπ μέ όποια άλλη διαδικασία περιλαμβάνει.
onelonelystar Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 υπάρχει διαχειριστής πολυκατοικίας να απευθυνθείς σε αυτόν?
Chikorita Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανές μεθόδους επικοινωνίας; κινητό viber email να της χτυπήσεις τη πόρτα; πουθενά δεν απαντά; κάνα γείτονα ρώτησες αν έχει συμβεί κάτι; σε περίοδο covid είμαστε.... Είναι μεγάλη γυναίκα (άνω των 65) και μένει μόνιμα εκτός Αττικής. Έψαξα βέβαια αν έχει viber, whatsapp τίποτα. Έχω αφήσει και μήνυμα στο κινητό της. 3 λεπτά πριν, onelonelystar είπε υπάρχει διαχειριστής πολυκατοικίας να απευθυνθείς σε αυτόν? Καλή ιδέα, θα επικοινωνήσω. 17 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Εχεις διευθυνσή της; Μπορείς να της στείλεις εγγραφο συστημένο ή να πας να την βρεις. Αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς στο Α.Τ. της περιοχής σου. Αν έχεις και email της, μπορείς να στέιλεις email. Αν δεν την βρεις μέχρι τότε, πρέπει να βρεις δικαστικό επιμελητή νομίζω και να του παραδώσεις τα κλειδιά κλπ μέ όποια άλλη διαδικασία περιλαμβάνει. Αν παρατραβήξει το κακό θα επικοινωνήσω και με το Α.Τ
SilentVoice Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Chikorita είπε Είναι μεγάλη γυναίκα (άνω των 65) και μένει μόνιμα εκτός Αττικής. Έψαξα βέβαια αν έχει viber, whatsapp τίποτα. Έχω αφήσει και μήνυμα στο κινητό της. Καλή ιδέα, θα επικοινωνήσω. Αν παρατραβήξει το κακό θα επικοινωνήσω και με το Α.Τ Αν είναι μόνη στην ζωή, δεν είναι κακό να απευθυνθείς στο Α.Τ. , καθώς μπορεί να της εχει συμβεί οτιδήποτε. Πότε είχες τελευταια φορά επικοινωνία μαζί της; Πάει πολύς καιρός; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από SilentVoice
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Όταν έστειλες το σμς στο κινητό, ήρθε η αναφορά ότι παραδόθηκε?
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Chikorita είπε Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την κυρία που μου νοικιάζει το διαμέρισμα που μένω αλλά δε μου απαντάει στα τηλέφωνα. Θέλω να την ενημερώσω πως πρέπει να ξενοικιάσω για οικονομικούς λόγους (πριν λήξει το συμβόλαιο). Πώς μπορώ να κινηθώ για να λήξουμε (με κοινή συναίνεση) το συμβόλαιο αφού εκείνη δε μου απαντάει; Βασικά για να το λήξετε κοινή συναίνεση δεν αρκεί να την βρεις στο τηλέφωνο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει στο να το λήξετε.
agnostos13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, PAXromanas είπε την αλλη εβδομαδα μπαινει ο Ιουνιος. καθυστερησε λιγο την πληρωμη και θα βρει αυτη εσενα Και αν την καθυστερήσει και παραπάνω θα το λήξει αυτή για τον TS. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από agnostos13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις