sneezah Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Καλημέρα οποίος γνωρίζει και θέλει να με γλιτώσει από το δίλημμα🤔 ποία από τις δύο οθόνες να πάρω είναι στα ίδια λεφτά και η δύο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantino2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε sneezah, Η καλύτερη επιλογή είναι η Gigabyte G27F. Θετικά: Έχει τεχνολογία panel IPS ενώ η AOC έχει VA (χειρότερες γωνίες θέασης). Έχει δύο εξόδους USB (USB 3.0) ενώ η AOC δεν έχει καμμία έξοδο USB. Έχει εξωτερικό τροφοδοτικό (brick) ενώ η AOC εσωτερικό/ενσωματωμένο. Μπορεί με το εξωτερικό να πιάνει περισσότερο χώρο όμως σε περίπτωση βλάβης πέρνεις ένα καινούργιο συμβατό, όχι απαραίτητα το αυθεντικό και κάνεις την δουλειά σου. Επίσης έχεις λιγότερες θερμοκρασίες μέσα στο σασί της ίδιας της οθόνης. Έχει ενσωματωμένα ηχεία (πιθανόν κακής ποιότητας), αλλά έχει, ενώ η AOC δεν έχει καθόλου ηχεία. Έχει καλύτερη ανταπόκριση άν παίζεις με maximum ρυθμούς ανανέωσης σε σχέση με την AOC. Έχει καλύτερη ομοιομορφία στο μαύρο χρώμα σε σχέση με την AOC. Είναι πιο λεπτή σε πάχος με ή χωρίς την βάση στήριξης της σε σχέση με την AOC. Δεν είναι κυρτή (curved) ενώ η AOC είναι κυρτή. Μπορείς να απομακρυνθείς από το κεντρικό σημείο ή να κάτσει και ένας δίπλα σου και να βλέπει καλά. Έχει καλή μέγιστη φωτεινότητα σε σχέση με την AOC που έχει μέτρια. Αρνητικά: 'Έχει χειρότερο contrast. Δεν έχει δυνατότητα περιστροφής δεξιά αριστερά (swivel) ενώ η AOC έχει μέχρι 30 μοίρες. Θεωρώ ότι στο gaming είναι σχετικά στο ίδιο επίπεδο, ενώ σε όλα τα άλλα (θέαση ταινίας, επεξεργασία κειμένου κα) η Gigabyte είναι καλύτερη. Αυτά από εμένα Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από tarantino2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 από το να δώσεις τόσα λεφτά σε FHD monitor έχει πολλές αγγελίες με QHD gaming monitor εδώ μέσα με ένα 50/70 διαφορά ,φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα και μπορείς να πας να το δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sneezah Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, tarantino2004 είπε Καλησπέρα φίλε sneezah, Η καλύτερη επιλογή είναι η Gigabyte G27F. Θετικά: Έχει τεχνολογία panel IPS ενώ η AOC έχει VA (χειρότερες γωνίες θέασης). Έχει δύο εξόδους USB (USB 3.0) ενώ η AOC δεν έχει καμμία έξοδο USB. Έχει εξωτερικό τροφοδοτικό (brick) ενώ η AOC εσωτερικό/ενσωματωμένο. Μπορεί με το εξωτερικό να πιάνει περισσότερο χώρο όμως σε περίπτωση βλάβης πέρνεις ένα καινούργιο συμβατό, όχι απαραίτητα το αυθεντικό και κάνεις την δουλειά σου. Επίσης έχεις λιγότερες θερμοκρασίες μέσα στο σασί της ίδιας της οθόνης. Έχει ενσωματωμένα ηχεία (πιθανόν κακής ποιότητας), αλλά έχει, ενώ η AOC δεν έχει καθόλου ηχεία. Έχει καλύτερη ανταπόκριση άν παίζεις με maximum ρυθμούς ανανέωσης σε σχέση με την AOC. Έχει καλύτερη ομοιομορφία στο μαύρο χρώμα σε σχέση με την AOC. Είναι πιο λεπτή σε πάχος με ή χωρίς την βάση στήριξης της σε σχέση με την AOC. Δεν είναι κυρτή (curved) ενώ η AOC είναι κυρτή. Μπορείς να απομακρυνθείς από το κεντρικό σημείο ή να κάτσει και ένας δίπλα σου και να βλέπει καλά. Έχει καλή μέγιστη φωτεινότητα σε σχέση με την AOC που έχει μέτρια. Αρνητικά: 'Έχει χειρότερο contrast. Δεν έχει δυνατότητα περιστροφής δεξιά αριστερά (swivel) ενώ η AOC έχει μέχρι 30 μοίρες. Θεωρώ ότι στο gaming είναι σχετικά στο ίδιο επίπεδο, ενώ σε όλα τα άλλα (θέαση ταινίας, επεξεργασία κειμένου κα) η Gigabyte είναι καλύτερη. Αυτά από εμένα Καλησπέρα σε ευχαριστώ φιλαράκι (Tarantino2004) μάλλον κοίταξες λάθος AOC αυτί πού σού δείχνω είναι ίδια με την gigabyte από ότι βλέπω σε site σου στέλνω φωτογραφία και σε ευχαριστώ πάλι. 11 ώρες πριν, ICE-T είπε από το να δώσεις τόσα λεφτά σε FHD monitor έχει πολλές αγγελίες με QHD gaming monitor εδώ μέσα με ένα 50/70 διαφορά ,φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα και μπορείς να πας να το δεις. Καλησπέρα ICE-T έχω κοιτάξει φιλαράκι και η περισσότερες μάλλον όλες είναι Αθήνα εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και δεν γίνετε να πάω να της δω και έχω το pc και δεν έχω οθόνη γι'αυτό και το ψηλό βιάζομαι να σε καλά παντός και σε ευχαριστώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, sneezah είπε Καλησπέρα σε ευχαριστώ φιλαράκι (Tarantino2004) μάλλον κοίταξες λάθος AOC αυτί πού σού δείχνω είναι ίδια με την gigabyte από ότι βλέπω σε site σου στέλνω φωτογραφία και σε ευχαριστώ πάλι. Καλησπέρα ICE-T έχω κοιτάξει φιλαράκι και η περισσότερες μάλλον όλες είναι Αθήνα εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και δεν γίνετε να πάω να της δω και έχω το pc και δεν έχω οθόνη γι'αυτό και το ψηλό βιάζομαι να σε καλά παντός και σε ευχαριστώ!! καλησπέρα, κρίμα νόμιζα ότι θα ήσουν κοντά στην Αθήνα γι'αυτό το έγραψα,να είσαι καλά φιλαράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, sneezah είπε Καλησπέρα σε ευχαριστώ φιλαράκι (Tarantino2004) μάλλον κοίταξες λάθος AOC αυτί πού σού δείχνω είναι ίδια με την gigabyte από ότι βλέπω σε site σου στέλνω φωτογραφία και σε ευχαριστώ πάλι. Καλησπέρα ICE-T έχω κοιτάξει φιλαράκι και η περισσότερες μάλλον όλες είναι Αθήνα εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και δεν γίνετε να πάω να της δω και έχω το pc και δεν έχω οθόνη γι'αυτό και το ψηλό βιάζομαι να σε καλά παντός και σε ευχαριστώ!! έχει ένας ένα AOC 27 2K/144 VA 240 euros Θεσσαλονίκη πήγαινε και ρίξε του μια ματιά γιατί τα VA έχουν ghosting στην κίνηση σε γρήγορες σκηνές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extol3D Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 27’’ 1080p είναι η χειρότερη εμπειρία pixelation ever. Από 2Κ είσαι ενταξει. Επίσης κοιτά κάτι σε asus/acer/Alienware. https://stari.co/tv-monitor-viewing-distance-calculator με μέσο visual acuity (οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν καλύτερο από 20/20) πρέπει να σαι στο 1.05+. 1.15-1.20 για να σαι safe. Πράγμα το οποίο δε συμβαίνει στα περισσότερα φυσιολογικά γραφεία (50-65). Κατέβα σε 1080 και 24 (θα κερδίσεις σε τιμή και panel uniformity ελάχιστα). Ή ανέβα 2Κ 27’’ ΠΑΝΤΑ IPS. Στις 29/5/2021 στις 9:56 ΠΜ, ICE-T είπε έχει ένας ένα AOC 27 2K/144 VA 240 euros Θεσσαλονίκη πήγαινε και ρίξε του μια ματιά γιατί τα VA έχουν ghosting στην κίνηση σε γρήγορες σκηνές Ισχύει για το ghosting. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Extol3D είπε 27’’ 1080p είναι η χειρότερη εμπειρία pixelation ever. Από 2Κ είσαι ενταξει. Επίσης κοιτά κάτι σε asus/acer/Alienware. https://stari.co/tv-monitor-viewing-distance-calculator με μέσο visual acuity (οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν καλύτερο από 20/20) πρέπει να σαι στο 1.05+. 1.15-1.20 για να σαι safe. Πράγμα το οποίο δε συμβαίνει στα περισσότερα φυσιολογικά γραφεία (50-65). Κατέβα σε 1080 και 24 (θα κερδίσεις σε τιμή και panel uniformity ελάχιστα). Ή ανέβα 2Κ 27’’ ΠΑΝΤΑ IPS. Ισχύει για το ghosting. άλλους δεν τους πειράζει βέβαια προσαρμόζεσαι σε αυτή την τιμή βέβαια 24,25 inch είναι κλάσεις καλύτερο στο μάτι όσο και στην όλη εμπειρία από 1080p 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα