Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Και για να τελειώνουμε, ακόμα και1300 € να σου στοίχιζε το ακριβότερο (AMD Ryzen 7 5800H) και τα δύο είναι κλάσεις ανώτερα σε επεξεργαστή, οθόνη (144Ηz) και ποιότητα κατασκευής από αυτό του θέματος με τον επεξεργαστή επιπέδου AMD Ryzen 5 4500U, ούτε καν συγκρίνονται άμεσα!

P.S: Πληρώνεις πάντα σε ££ κα αφήνεις την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος...

Συμφωνώ 100% πως, σε σχέση με ένα χειρότερο μοντέλο και από ένα "άγνωστο" μαγαζί, κι εγώ από το Amazon θα το έπαιρνα. 

Νομίζω πως δεν κερδίζεις τίποτα αφήνοντας την Ελληνική τράπεζα. Μάλλον χάνεις κιόλας - τουλάχιστον με την Eurobank και την Πειραιώς που δοκίμασα εγώ μερικές φορές παλαιότερα, είχαν τρελές χρεώσεις συναλλάγματος, πάνω από του PayPal που ήδη ήταν τραγικές. Μόνο αν έχεις Revolut ή Curve που δίνουν πραγματικά καλές ισοτιμίες, τότε ναι, συμφέρει. Εκτός κι αν τα τελευταία 3 χρόνια άλλαξαν τόσο τα πράγματα που δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Επεξ/σία από God
Δημοσ.
3 ώρες πριν, God είπε

Συμφωνώ 100% πως, σε σχέση με ένα χειρότερο μοντέλο και από ένα "άγνωστο" μαγαζί, κι εγώ από το Amazon θα το έπαιρνα.

Από τη σειρά να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε!

3 ώρες πριν, God είπε

Νομίζω πως δεν κερδίζεις τίποτα αφήνοντας την Ελληνική τράπεζα. Μάλλον χάνεις κιόλας - τουλάχιστον με την Eurobank και την Πειραιώς που δοκίμασα εγώ μερικές φορές παλαιότερα, είχαν τρελές χρεώσεις συναλλάγματος, πάνω από του PayPal που ήδη ήταν τραγικές. Μόνο αν έχεις Revolut ή Curve που δίνουν πραγματικά καλές ισοτιμίες, τότε ναι, συμφέρει. Εκτός κι αν τα τελευταία 3 χρόνια άλλαξαν τόσο τα πράγματα που δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

https://bit.ly/3wELJfL

Δημοσ.
19 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Από τη σειρά να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε!

Δεν χρειάζεται να γίνεσαι προσβλητικός ή/και επιθετικός, πόσο μάλλον όταν κάποιος συμφωνεί μαζί σου. Εξάλλου, απλώς έγραψα την γνώμη μου για το μηχάνημα και αυτό φαντάζομαι επιτρέπεται.

Αν τυχόν σε ενόχλησε τόσο πολύ πως διόρθωσα το λάθος σου να γράψεις πως η Amazon απορροφά το τελωνείο και έδειξα πως το προσθέτει μαζί με έξοδα συναλλάγματος στο checkout, σου ζητώ συγγνώμη, δεν ήταν πρόθεσή μου να σε ενοχλήσω σε προσωπικό επίπεδο, πόσο μάλλον να σε προσβάλλω.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...