Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο site του ΔΕΔΔΗΕ έχει ανέβει προκήρυξη για συμβάσεις αορίστου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως μηχανικών.

Ο διαγωνισμός δε γίνεται μέσω ΑΣΕΠ , σε κάποια φάση θα έχει και συνεντεύξεις από επιτροπή του ΔΕΔΔΗΕ.

https://www.deddie.gr/el/deddie/apasxolisi/theseis-ergasias/prosliphseis-prosopikou-me-symvasi-aoristou-xronou/prokirixi-1-2021/

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PAXromanas είπε

O ΔΕΔΔΗΕ

Μην το γελας εχουν σφιξει παρα πολυ οι κ@λοι λογω της επικειμενης ιδιωτικοποιησης.

επιμένω να το γελάω.. Ας γίνει πρώτα η ιδιωτικοποίηση και βλέπουμε. Ξέρω και άλλες "ιδιωτικές" επιχειρήσεις πως προσλαμβάνουν. Ξέρω μία που το πλειοψηφικό πακέτο το έχει ιδιώτης, και είχα στείλει στο παρελθόν βιογραφικό 3 φορές και ενώ είχα αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στο αντικείμενο δεν με κάλεσαν ποτέ. ενώ πολύ συχνά παίρνουν άτομα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου χωρίς καμία σχετική προυπηρεσία και ελάχιστοι απο αυτούς (όχι απαραίτητα αυτοί με τις περισσότερες συμβάσεις) κάποια στιγμή γίνονται αορίστου. 

Δημοσ.
Στις 2/6/2021 στις 8:33 ΜΜ, tzitzikas2 είπε

επιμένω να το γελάω.. Ας γίνει πρώτα η ιδιωτικοποίηση και βλέπουμε. Ξέρω και άλλες "ιδιωτικές" επιχειρήσεις πως προσλαμβάνουν. Ξέρω μία που το πλειοψηφικό πακέτο το έχει ιδιώτης, και είχα στείλει στο παρελθόν βιογραφικό 3 φορές και ενώ είχα αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στο αντικείμενο δεν με κάλεσαν ποτέ. ενώ πολύ συχνά παίρνουν άτομα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου χωρίς καμία σχετική προυπηρεσία και ελάχιστοι απο αυτούς (όχι απαραίτητα αυτοί με τις περισσότερες συμβάσεις) κάποια στιγμή γίνονται αορίστου. 

Σε προηγουμενη προκυρηξη παντως εκανε ο αντρας μου και στον πίνακα τον ειχαν 7ο δεν του έτρησαν ουτε ολη την προυπηρεσία ουτε όλους τους μηνες ανεργίας και πήραν ατομο που ειχε δυο μηνες παραπάνω ανεργία. δεν εκανε ενσταση γιατι βρηκε δουλεια με τα διπλά+ από αυτα που εδινε στο ΔΕΔΗΕ

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

Σε προηγουμενη προκυρηξη παντως εκανε ο αντρας μου και στον πίνακα τον ειχαν 7ο δεν του έτρησαν ουτε ολη την προυπηρεσία ουτε όλους τους μηνες ανεργίας και πήραν ατομο που ειχε δυο μηνες παραπάνω ανεργία. δεν εκανε ενσταση γιατι βρηκε δουλεια με τα διπλά+ από αυτα που εδινε στο ΔΕΔΗΕ

ξερεις ποσα δινει το δεδηε??

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

ξερεις ποσα δινει το δεδηε??

τοτε ηταν για 8μηνο με κατω απο 1000 το μηνα (απο λάθος έγραψα στην προηγουμενη, πανε λιγα χρόνια από τότε)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν κάποιος εκανε αίτηση στην προκηρυξη σαν ΠΕ, ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα να ρωτησω κατι, παρακαλω πολυ!

Δημοσ.
Στις 3/6/2021 στις 11:50 ΜΜ, velociraptoras είπε

τοτε ηταν για 8μηνο με κατω απο 1000 το μηνα (απο λάθος έγραψα στην προηγουμενη, πανε λιγα χρόνια από τότε)

Kαι παλι γενικα εχω ακουσει οτι ειναι καλα. Δηλαδη απο ατομα που μπηκαν με ΣΟΧ οτι ειναι τερμα χαλαρα, δημοσιο και γενικα ειναι ολα σουπερ. Ισχυει κατι τετοιο?

• 5 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MONTZELAS69 είπε

ΝΑΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ 2/2021

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για τη δομή της συνέντευξης, αλλά έτσι και αλλιώς για ΠΕ ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Καλά αποτελέσματα!

Δημοσ.
Στις 26/1/2022 στις 11:25 ΜΜ, Gorgo2010 είπε

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για τη δομή της συνέντευξης, αλλά έτσι και αλλιώς για ΠΕ ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Καλά αποτελέσματα!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...