matrixtv1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα!! Πριν καμία βδομάδα έπεσε το κινητό μου από το μπαλκόνι και έσπασε η οθονη και το πίσω καπάκι, σήμερα αποφάσισα να αλλάξω μόνο την οθονη και να το κρατήσω για δεύτερο καθώς είχα πάρει άλλο κινητό. Το άνοιξα λοιπόν αποσύνδεσα την μπαταρία όταν το κινητό ήταν ακόμα ανοιχτό καθώς δεν υπήρχε τρόπος να το απενεργοποιήσο άλλαξα την οθονη όλα καλά αλλά μετά όταν πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε.Το σύνδεσα στο φορτιστή και έβγαλε το logo της apple αλλά μετά από λίγο εξαφανιζόταν και ξανά εμφανιζόταν συνέχεια αυτό το πράγμα.Προσπάθησα να το κάνω update μέσο iTunes αλλά μάταια ενώ το αναγνωρίζει το κινητό και μπαίνει κανονικά σε recovery mode και dfu μόλις πάει να κάνει το update κάνει την εξαγωγή και μετά κολάζει στην αναμονή για το iphone και το κινητό βγαίνει από το recovery mode και πάλι τπτ. Υπάρχει κάποια λύση η μάλλον κάτι κάηκε μήπως να πάω για καινουρια μπαταρία; Αν κάποιος γνωρίζει θα του ήμουν ευγνώμων !!!Ευχαριστω!!
Zenor Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα στην ομάδα!! Πριν καμία βδομάδα έπεσε το κινητό μου από το μπαλκόνι και έσπασε η οθονη και το πίσω καπάκι, σήμερα αποφάσισα να αλλάξω μόνο την οθονη και να το κρατήσω για δεύτερο καθώς είχα πάρει άλλο κινητό. Το άνοιξα λοιπόν αποσύνδεσα την μπαταρία όταν το κινητό ήταν ακόμα ανοιχτό καθώς δεν υπήρχε τρόπος να το απενεργοποιήσο άλλαξα την οθονη όλα καλά αλλά μετά όταν πήγα να το ανοίξω δεν άνοιγε.Το σύνδεσα στο φορτιστή και έβγαλε το logo της apple αλλά μετά από λίγο εξαφανιζόταν και ξανά εμφανιζόταν συνέχεια αυτό το πράγμα.Προσπάθησα να το κάνω update μέσο iTunes αλλά μάταια ενώ το αναγνωρίζει το κινητό και μπαίνει κανονικά σε recovery mode και dfu μόλις πάει να κάνει το update κάνει την εξαγωγή και μετά κολάζει στην αναμονή για το iphone και το κινητό βγαίνει από το recovery mode και πάλι τπτ. Υπάρχει κάποια λύση η μάλλον κάτι κάηκε μήπως να πάω για καινουρια μπαταρία; Αν κάποιος γνωρίζει θα του ήμουν ευγνώμων !!!Ευχαριστω!! Το itunes τι error δίνει; Όπως καταλαβαίνεις με ένα κινητό που έχει πέσει από το μπαλκόνι το τελευταίο που πρέπει να ασχοληθεί κανένας είναι η μπαταρία.. 1
matrixtv1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Το itunes μου βγάζει error 4014. Σκέφτηκα την μπαταριά γιατί εφόσον περνάει ρεύμα όταν είναι στην φόρτιση ενω οταν το βγάζω δεν κανει τπτ .
Zenor Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Στις 28/5/2021 στις 9:02 ΜΜ, matrixtv1 είπε Το itunes μου βγάζει error 4014. Σκέφτηκα την μπαταριά γιατί εφόσον περνάει ρεύμα όταν είναι στην φόρτιση ενω οταν το βγάζω δεν κανει τπτ . 4014 συνήθως σημαίνει οτι ο επεξεργαστής δεν βλέπει τη flash memory (nand) . 1
matrixtv1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Τελικά το πρόβλημα ήταν η μπαταρία την άλλαξα με μια καινουρια και τώρα δουλεύει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα