Americanboy89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Παιδιά θέλω βοήθεια μιας και έχω στο εξοχικό μου εγκατάσταση μεγαλουτσικια με πάνελ και θέλω να δω κατά πόσο με συμφέρει το minning τι μηχανήματα να αγοράσω, και την όλη φάση οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα και θα έδινα και πληρωμή για την βοήθεια μέσω τηλεφώνου..έναν γνωστή θα ήθελα ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Κάρτες γραφικών χρειάζεσαι, και αυτήν την περίοδο δεν είναι εύκολο να βρεις. Τι budget έχεις;
3DJIN Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 παρε ενα ετοιμο με 8 3060 και ξεκινα,θα βρεις και στις αγγελιες στημενα μηχανηματα
FCastor Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 @Americanboy89 Ίσως θα ήταν καλό να μη βάλεις τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο σε δημόσιο forum. Τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ. Θα μπορούσες π.χ. να δεις πως πάει το συγκεκριμένο thread ή να ζητήσεις αν θέλει κανείς να σου στείλει pm για βοήθεια και από εκεί και πέρα βλέπεις για τηλέφωνα και λοιπά. Just my two cents of course... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις