Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι καθηγητής σε σχολείο και πολλές φορές χρησιμοποιώ το laptop μου για να προβάλω κάποια πράγματα στις αίθουσες του σχολείου που είναι εφοδιασμένες με projector
Το λαπτοπ μου δεν έχει θύρα hdmi και έτσι έχω πάρει έναν μετατροπέα από DisplayPort σε hdmi 
Μέχρι προχθές πήγαιναν όλα μια χαρά στις 4 αίθουσες που μπαίνω 
Όμως ενώ όλα ήταν καλά με την μια αίθουσα πηγαίνοντας στην επόμενη αίθουσα βλέπω ότι δεν συνδέεται μου έγραφε no signal όποτε λέω χάλασε ο Μετατροπέας 
Αγοράζω άλλον και διαπιστώνω ότι πάλι δεν συνδέεται 
Δοκιμάζω και στις 3 αίθουσες που είναι στο ίδιο κτίριο και πάλι δεν συνδέεται 
Έρχομαι στο σπίτι δοκιμάζω στη. Τηλεόραση δουλει μια χαρά ….
Την άλλη μέρα στο σχολείο δοκιμάζω στην αίθουσα που είχε δουλέψει τελευταία φορά και δουλευει και εκεί 
Στις άλλες 3 όμως αίθουσες που δεν συνδεόταν δεν σύνδεεται ούτε τώρα ότι προσπάθειες και αν έκανα 
Δοκιμάζω και ένα άλλο laptop που έχει display port και αυτό δουλευει μόνο σε αυτόν που δουλευει και το δικό μου laptop και σε κανένα άλλο 
Τι μπορεί να συμβαίνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για windows 10;

Όταν συνδεθεί ο projector φαίνεται να αναγνωρίζεται μέσα στα windows; Δίνει πλέον επιλογές clone, extend κτλ; Αν αναγνωρίζεται και απλά δεν δίνει εικόνα, το μόνο που σκέφτομαι οτι μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα στην ανάλυση και να μην μπορεί να αναγνωρίσει ο projector το σήμα. Aν είναι εντελώς τυχαίο μετά σκέφτομαι μήπως δεν υπάρχει καλή επαφή κάπου ίσως κάποιο πινάκι είτε η θύρα άρχισε να μην έχει καλή επαφή από τα πολλά βάλε βγάλε. Δοκιμή και με τον καιρό θα δείξει.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
6 ώρες πριν, s93060 είπε

Ναι Windows 10 

Που θα δω αν τον αναγνωρίζει ;

Εφόσον τον αναγνωρίζει δίνει την επιλογή για πολλαπλές οθόνες, επέκταση οθόνης, κλωνοποίηση κτλ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nickol-us είπε

Εφόσον τον αναγνωρίζει δίνει την επιλογή για πολλαπλές οθόνες, επέκταση οθόνης, κλωνοποίηση κτλ.

Δεν τον αναγνωρίζει ακριβως 

λεει απλά οθόνη 2

ενω στον μόνο προτζέκτορα που δουλευει βγάζει και την μάρκα του 

Επαιξα και με τις αναλύσεις αλλά δεν έγινε κάτι 

εξακολουθει να παίζει μόνο σε αυτόν που έπαιξε τελευταία φορά 

δοκίμασα και σε άλλους 2 που έχει σε άλλες αίθουσες το σχολείο και δεν δουλευει ούτε εκεί …

Όταν πατάω το κουμπί των windows και το p μου βγάζει αυτές τις επιλογές αλλά δεν κάνουν τίποτα 

Δημοσ.

Με το καινούριο ή με το παλιό καλώδιο; Αν το παλιό καλώδιο δεν παίζει πουθενά ενώ το καινούριο παίζει μόνο συον ένα ίσως μιλάμε για λάθος καλώδιο, αφου υπάρχουν version και version. Σε διαφορετική περίπτωση δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου

Δημοσ.

αν το λάπτοπ έχει 2πλές κάρτες γραφικών λίγο προσοχή στις ρυθμίσεις. επίσης καλό είναι μια αναβάθμιση drivers στη τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

Με το καινούριο 

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

αν το λάπτοπ έχει 2πλές κάρτες γραφικών λίγο προσοχή στις ρυθμίσεις. επίσης καλό είναι μια αναβάθμιση drivers στη τελευταία έκδοση.

Μου γράφει ότι είναι ενημερωμένο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...