dimitrismisa Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα συνφορουμιτες ειμαι σε αναζητηση για να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο μεχρι 5500 ευρω σιγουρα κατω απο 1600cc . Αυτη τη στιγμη εχω βρει ενα Subaru Impreza '07 με αλλαγμενη εξατμηση , αλλαγμενες ζαντες το οποιο ειναι 1500 cc και σε δυναμομετρηση εβγαλε 120 Αλογα 2 πρωην ιδιοκτητες εκ των οποιων ο τρεχων ειναι γνωστος ψειρας και το εχει πολυ προσεγμενο, πανω του εχει 230.000 χλμ και μου το δινει 4500 με προικα 4 ζαντολαστοιχα την μανισια εξατμηση και κατι αλλα εξτρα. Αμα δεν σας ειναι δυσκολο ζηταω μια γνωμη για το συγκεκριμενο η και καποια αλλη προταση. Ευχαριστω εκ των προτερων ! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από dimitrismisa
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Ανάγκες δε μας λες. Τι χρήση; Πόσα χιλιόμετρα; Περιοχές;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, dimitrismisa είπε Καλησπερα συνφορουμιτες ειμαι σε αναζητηση για να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο μεχρι 5500 ευρω σιγουρα κατω απο 1600cc . Αυτη τη στιγμη εχω βρει ενα Subaru Impreza '07 με αλλαγμενη εξατμηση , αλλαγμενες ζαντες το οποιο ειναι 1500 cc και σε δυναμομετρηση εβγαλε 120 Αλογα 2 πρωην ιδιοκτητες εκ των οποιων ο τρεχων ειναι γνωστος ψειρας και το εχει πολυ προσεγμενο, πανω του εχει 230.000 χλμ και μου το δινει 4500 με προικα 4 ζαντολαστοιχα την μανισια εξατμηση και κατι αλλα εξτρα. Αμα δεν σας ειναι δυσκολο ζηταω μια γνωμη για το συγκεκριμενο η και καποια αλλη προταση. Ευχαριστω εκ των προτερων ! Πολλά μου ακούγονται τα 120 άλογα,λίγο πάνω απο 100 έβγαζε αν θυμάμαι καλά.Δεν πιστευω να είναι το τουρμπο της συμφοράς!
dimitrismisa Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καθημερινη χρηση , σουπερ μαρκετ , παραλια και καμια εκδρομη. Περιοχη Ημαθια η Ηρακλειο Κρητης ! Δεν θα το κυκλοφορω και πολυ μιας και το Ηρακλειο ειναι μικρο για βολτα στο κεντρο και ποσο μαλλον η Ναουσα προτιμω 5 θεσιο . Οχι φιλε μου δεν εχει Τουρμπο το αμαξι εχει αλλαγμενη ολοσωμη εξατμηση τιτανιου και του δινει γυρω στα 8 αλογα ο τυπος μου ειπε οτι του εβγαζε 112 πριν την εξατμηση! ειναι η μονη αλλαγη που εχει κανει μηχανικα εννοειται πως εαν προχωρισω σε αγορα θα το ελενξω σε σερβις τις Subaru ! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από dimitrismisa
NTC Labs Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, dimitrismisa είπε Καθημερινη χρηση , σουπερ μαρκετ , παραλια και καμια εκδρομη. Περιοχη Ημαθια η Ηρακλειο Κρητης ! Δεν θα το κυκλοφορω και πολυ μιας και το Ηρακλειο ειναι μικρο για βολτα στο κεντρο και ποσο μαλλον η Ναουσα προτιμω 5 θεσιο . Οχι φιλε μου δεν εχει Τουρμπο το αμαξι εχει αλλαγμενη ολοσωμη εξατμηση τιτανιου και του δινει γυρω στα 8 αλογα ο τυπος μου ειπε οτι του εβγαζε 112 πριν την εξατμηση! ειναι η μονη αλλαγη που εχει κανει μηχανικα εννοειται πως εαν προχωρισω σε αγορα θα το ελενξω σε σερβις τις Subaru ! εξατμιση απο μονη της να δινει 8 αλογα ΔΕΝ υπαρχει. Και απο dyno σε dyno υπαρχουν τεραστιες διαφορες. εδω αλλοι βαζουν προγραμματα για να καταφερουν να παρουν 10-15. 31 λεπτά πριν, dimitrismisa είπε Καθημερινη χρηση , σουπερ μαρκετ , παραλια και καμια εκδρομη. Περιοχη Ημαθια η Ηρακλειο Κρητης ! Δεν θα το κυκλοφορω και πολυ μιας και το Ηρακλειο ειναι μικρο για βολτα στο κεντρο και ποσο μαλλον η Ναουσα προτιμω 5 θεσιο . Οχι φιλε μου δεν εχει Τουρμπο το αμαξι εχει αλλαγμενη ολοσωμη εξατμηση τιτανιου και του δινει γυρω στα 8 αλογα ο τυπος μου ειπε οτι του εβγαζε 112 πριν την εξατμηση! ειναι η μονη αλλαγη που εχει κανει μηχανικα εννοειται πως εαν προχωρισω σε αγορα θα το ελενξω σε σερβις τις Subaru ! εξατμιση απο μονη της να δινει 8 αλογα ΔΕΝ υπαρχει. Και απο dyno σε dyno υπαρχουν τεραστιες διαφορες. εδω αλλοι βαζουν προγραμματα για να καταφερουν να παρουν 10-15.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, dimitrismisa είπε Καθημερινη χρηση , σουπερ μαρκετ , παραλια και καμια εκδρομη. Περιοχη Ημαθια η Ηρακλειο Κρητης ! Δεν θα το κυκλοφορω και πολυ μιας και το Ηρακλειο ειναι μικρο για βολτα στο κεντρο και ποσο μαλλον η Ναουσα προτιμω 5 θεσιο . Οχι φιλε μου δεν εχει Τουρμπο το αμαξι εχει αλλαγμενη ολοσωμη εξατμηση τιτανιου και του δινει γυρω στα 8 αλογα ο τυπος μου ειπε οτι του εβγαζε 112 πριν την εξατμηση! ειναι η μονη αλλαγη που εχει κανει μηχανικα εννοειται πως εαν προχωρισω σε αγορα θα το ελενξω σε σερβις τις Subaru ! Moύσια σου πουλάει.Και 100 να βγάζει καλά είναι. Αλλά..ειναι 4χ4 οπότε έχει τριβες αρα και απώλειες,δεν μπορείς να παίζεις με διαφορετικά λάστιχα ,εχει boxer μηχανή που είναι ταλαιπωρία για αλλαγη ακόμα και των μπουζί,δεν ξερω πόσο ευκολα βρίσκεις ανταλλακτικά.Δεν ξερω τι χρειάζεται απο συντήρηση διαφορικών . Αλλά δεν κολάς και στα χιόνια . Δεν ξερω................
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 17 ώρες πριν, dimitrismisa είπε Καλησπερα συνφορουμιτες ειμαι σε αναζητηση για να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο μεχρι 5500 ευρω σιγουρα κατω απο 1600cc . Αυτη τη στιγμη εχω βρει ενα Subaru Impreza '07 με αλλαγμενη εξατμηση , αλλαγμενες ζαντες το οποιο ειναι 1500 cc και σε δυναμομετρηση εβγαλε 120 Αλογα 2 πρωην ιδιοκτητες εκ των οποιων ο τρεχων ειναι γνωστος ψειρας και το εχει πολυ προσεγμενο, πανω του εχει 230.000 χλμ και μου το δινει 4500 με προικα 4 ζαντολαστοιχα την μανισια εξατμηση και κατι αλλα εξτρα. Αμα δεν σας ειναι δυσκολο ζηταω μια γνωμη για το συγκεκριμενο η και καποια αλλη προταση. Ευχαριστω εκ των προτερων ! Θα σε βαλει μεσα οικονομικα..! Κοιτα σε corolla 1.6 2005-07 σε ceed/i30 1.6
eMike Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, dimitrismisa είπε Καλησπερα συνφορουμιτες ειμαι σε αναζητηση για να αγορασω το πρωτο μου αυτοκινητο μεχρι 5500 ευρω σιγουρα κατω απο 1600cc . Αυτη τη στιγμη εχω βρει ενα Subaru Impreza '07 με αλλαγμενη εξατμηση , αλλαγμενες ζαντες το οποιο ειναι 1500 cc και σε δυναμομετρηση εβγαλε 120 Αλογα 2 πρωην ιδιοκτητες εκ των οποιων ο τρεχων ειναι γνωστος ψειρας και το εχει πολυ προσεγμενο, πανω του εχει 230.000 χλμ και μου το δινει 4500 με προικα 4 ζαντολαστοιχα την μανισια εξατμηση και κατι αλλα εξτρα. Αμα δεν σας ειναι δυσκολο ζηταω μια γνωμη για το συγκεκριμενο η και καποια αλλη προταση. Ευχαριστω εκ των προτερων ! 16 ώρες πριν, dimitrismisa είπε Μαλιστα καποια αλλη προταση υπαρχει; Θες να αγοράσεις το πρώτο σου αυτοκίνητο και ζητάς να σου προτείνουμε εμείς? Τι σου αρέσει εσένα?... Δηλαδή έβαλες στο car.gr αυτοκίνητα έως 6000, είδες τις περίπου 40.000 επιλογές και σκέφτεσαι να πας σε ένα Subaru του 2007 το οποίο εσωτερικά μοιάζει του '90? Η απάντηση είναι ότι ΑΝ είναι σε απολύτως άριστη κατάσταση, τότε το μόνο θέμα που θα έχεις είναι ότι θα καίει τον πάτο του και δε θα πηγαίνει κιόλας. Οι εναλλακτικές σου είναι αμέτρητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα