Black Demis Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Nα πάει στα τσακίδια ο κ@λ@chrome, μπορούμε και δίχως αυτόν. εγω το εχω στο Portable αν χρειαστεί κάτι για κυρια χρηση firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, l337 είπε Ένας διαφορετικός και πιο εξελιγμένος ΙΕ είναι, που είναι επίσης και chromium based. Και τα win 10 δεν έχουν καμία σχέση με τα win xp ή 2000 αλλά και τα 2 windows είναι και το δεύτερο είναι αναβάθμιση του πρώτου. Βασικά φίλε, όχι. Το ότι έχουν ίδιο όνομα, Windows, δεν κάνει το ένα αναβάθμιση του άλλου. Η αναβάθμιση προϋποθέτει κοινό κορμό χαρακτηριστικών και βελτιώσεις σε άλλα. Μιλάς για εντελώς διαφορετικά προϊόντα. Το ίδιο και με IE/Edge. Ο καινούριος Edge δεν έχει, κυριολεκτικά καμία σχέση με τον IE. Ούτε οι τεχνολογίες στις οποίες βασίζεται, ούτε β Blink engine έχει καμία σχέση με την Trident και την Chakra web engine, ούτε ο σχεδιασμός, ούτε τίποτα. Είναι σα να λέμε ότι το Macbook Pro είναι ένα αναβαθμισμένο Apple 2. Καμία, μα καμία σχέση. Ο IE ήταν ένας οικτρος browser. Ο Edge είναι πολύ καλός αντικειμενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Εγω παντως απο την στιγμη που ειδα οτι μπορουσα να κανω streaming στο chromecast μεσω του edge, πραγματικα δεν ξανα-ανοιξα τον chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, blizl0x είπε Και εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς το ίδιο έχω παρατηρήσει... Ωστόσο η λογική (θέματα ιδιωτικότητας) και η εναλλαγή μεταξύ άλλων λειτουργικών για διαφορετικές δουλειές (macos, linux, android) δεν με αφήνουν να πω ότι θα χρησιμοποιώ μόνο αυτό και τέλος. Οπότε αναγκαστικά αράζει σαν main Firefox & secondary Edge/Brave προς το παρόν... 😬 Υπάρχει και για τα 3. Απλά σε linux είναι ακόμη beta. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 13 hours ago, MikeKata said: Βασικά φίλε, όχι. Το ότι έχουν ίδιο όνομα, Windows, δεν κάνει το ένα αναβάθμιση του άλλου. Η αναβάθμιση προϋποθέτει κοινό κορμό χαρακτηριστικών και βελτιώσεις σε άλλα. Μιλάς για εντελώς διαφορετικά προϊόντα. Το ίδιο και με IE/Edge. Ο καινούριος Edge δεν έχει, κυριολεκτικά καμία σχέση με τον IE. Ούτε οι τεχνολογίες στις οποίες βασίζεται, ούτε β Blink engine έχει καμία σχέση με την Trident και την Chakra web engine, ούτε ο σχεδιασμός, ούτε τίποτα. Είναι σα να λέμε ότι το Macbook Pro είναι ένα αναβαθμισμένο Apple 2. Καμία, μα καμία σχέση. Ο IE ήταν ένας οικτρος browser. Ο Edge είναι πολύ καλός αντικειμενικά. Θα διαφωνήσω μιας και θεωρώ πως το προιόν είναι το ίδιο παρόλο που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους (λογικό άλλωστε). Σε άλλα που γράφεις συμφωνώ. Σε κάθε περίπτωση σεβαστά όσα γράφεις αν και διαφωνώ, κατά την άποψη μου πάντα, στο παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Canedra Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Στις 27/5/2021 στις 7:10 ΜΜ, Ghost_Rider είπε Yandex μέχρις εσχατων. Πεσ'τα χρυσοστομε... Yandex + adguard για παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakats85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Ομαδάρα ευχαριστώ βασικά για τις γνώσεις που μας δίνετε εδώ..αλλά εγώ παρατηρώ τουλάχιστον 10 βαθμούς πάνω στη λειτουργία του firefox έναντι του chrome.. Ότι και να έκανα το ίδιο πάντα στις ιδιες σέλιδες..Για αυτό χρησιμοποιω το chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Στις 27/5/2021 στις 10:35 ΜΜ, BlueBlade είπε Αρρώστια σκέτη είναι ο Chrome. Δεν ξέρω πως ακριβώς τα έχουν καταφέρει. Αλλά σε σύστημα με i5 και 16gb ram είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ ούτε στο Google maps να μπω. Για να μην πω ότι διάφορες σελίδες θέλανε 2 λεπτά για να φορτώσουν. Ένιωσα λες και χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή μου που είχα το 2006... Ευτυχώς άλλαξα σε Firefox και βρήκα την υγεία μου. Κυριολεκτικά. τουλάχιστον υπερβολή αυτό που λες. δύο υπολογιστές έχω 8 και 16 gb ram ποτέ δεν κόλλησε. opera chrome και edge ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) θα ειχε ενδιαφερον να κανουμε ενα poll εδω στο ινσομνια που ο κοσμος λιγο πολυ σκαμπαζει με 2 επιλογες ,τι χρησιμοποιειτε τωρα ,σε ποιον browser σκεφτεστε σοβαρα να μεταφερθειτε προσωπικα χρησιμοποιω chrome απο την εκδοση 3 αλλα θελω να τον αλλαξω ο edge πολυ καλος αλλα ms κ ουσιαστικα συνδραμεις παλι την google βλεπω κ τον brave θα ψηφιζα firefox ps εχω την αισθηση για να μην πω σιγουρια οτι η ms εχει πληρωσει πολυ κοσμο της tech βιομηχανιας "ενημερωσης" να προμοταρει τον edge edit full firefox παντου πλεον ,σπιτι ,δουλεια ,κινητο ,media player με sync ,μια χαρα απο ταχυτητα καλυτερος σε παραμετροποιηση κ customization Επεξ/σία 30 Μαΐου 2021 από Neural_handshake 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα