basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 όλοι λενε τι καλος και ωραιος ειναι ο edge και εγω στο pc μου δεν βλέπω καμια διαφορα σε ταχύτητα απο τον ff που είναι και στημένος με προσθετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Ο Chrome δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Μόνο δεξί κλικ -> Mute site έχει που απέχει πολύ από αυτό που θέλω -> Απλά και εύκολα mute ενα tab με απλό κλικ. Το έχει και ο Opera, εδώ και κάτι χρόνια! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από konstantinos77g 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, V.I.Smirnov είπε O Chrome έχει διάφορα κουσούρια που δεν φαίνονται - αλλά υπάρχουν και ενοχλούν. Π.χ., έχει μια διεργασία "software reporter tool" που ενεργοποιείται όποτε της καπνίσει και τραβά μεγάλη ισχύ από τη CPU ή τον δίσκο. Θέλει κόλπο για την ξεφορτωθείς. Στο επόμενο update ξαναεμφανίζεται - άντε πάλι τα ίδια.... Χίλες φορές Edge, δεν έχει τέτοια προβλήματα... - Αν και λάτρης Firefox και από Chromium based ΜΟΝΟ Chromium woolyss builds που παίζουν τα πάντα όλα μέχρι και HEVC όπως ο Safari, θα σε βοηθήσω. Αυτόν τον Chromium εννοώ και να πάνε να μαμηθούν οι έτζηδες, οι κρομ, οι βιβαλντιδες, τα μπρειβ χαχα https://chromium.woolyss.com/ Όσον αφορά τον Chrome, δεν είναι ανάγκη να το σβήνεις, μπορεί να απενεργοποιηθεί. Στον Edge δεν τα κάνει γιατί αυτά που θέλει όπως καταλαβαίνεις τα κάνουν τα ίδια τα windows και κυρίως ο windows defender που σαρώνει ανελέητα. chrome://settings/cleanup Απενεργοποίησε το "Αναφορά λεπτομερειών στην Google σχετικά με το επιβλαβές λογισμικό, τις ρυθμίσεις συστήματος και τις διαδικασίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια αυτής της εκκαθάρισης". Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Ο Chrome δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Μόνο δεξί κλικ -> Mute site έχει που απέχει πολύ από αυτό που θέλω -> Απλά και εύκολα mute ενα tab με απλό κλικ. Το έχει και ο Opera, εδώ και κάτι χρόνια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aypnia είπε Αν και λάτρης Firefox και από Chromium based ΜΟΝΟ Chromium woolyss builds που παίζουν τα πάντα όλα μέχρι και HEVC όπως ο Safari, θα σε βοηθήσω. Αυτόν τον Chromium εννοώ και να πάνε να μαμηθούν οι έτζηδες, οι κρομ, οι βιβαλντιδες, τα μπρειβ χαχα https://chromium.woolyss.com/ Όσον αφορά τον Chrome, δεν είναι ανάγκη να το σβήνεις, μπορεί να απενεργοποιηθεί. Στον Edge δεν τα κάνει γιατί αυτά που θέλει όπως καταλαβαίνεις τα κάνουν τα ίδια τα windows και κυρίως ο windows defender που σαρώνει ανελέητα. chrome://settings/cleanup Απενεργοποίησε το "Αναφορά λεπτομερειών στην Google σχετικά με το επιβλαβές λογισμικό, τις ρυθμίσεις συστήματος και τις διαδικασίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια αυτής της εκκαθάρισης". Δεν χρειάζομαι καμιά βοήθεια. Το θέμα το είχα λύσει αντικαθιστώντας το .exe αρχείο με ένα άδειο .txt που το μετονόμασα στο αντίστοιχο exe. "Κορόιδευα" τον chrome που νόμιζε οτι έτρεχε το exe ενώ στην πραγματικότητα δεν έκανε τίποτα. Ωστόσο, σε κάθε update εγκαθίστατο καινούρια έκδοση - και πάλι τα ίδια. Μπορούσε να αποτραπεί η εγκατάσταση του επίμαχου αρχείου αλλά ήταν μπελάς. Τελικά έβαλα τον edge και ησύχασα. Πιο ομαλή λειτουργία και πιο σταθερός. Δεν ξαναγυρίζω σε chrome, ο edge είναι καλύτερος. Όσο για το windows defender, το έχω απενεργοποιημένο μονίμως, δεν σαρώνει ποτέ τίποτα. - Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από V.I.Smirnov 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Ο Chrome δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Μόνο δεξί κλικ -> Mute site έχει που απέχει πολύ από αυτό που θέλω -> Απλά και εύκολα mute ενα tab με απλό κλικ. LOL, ο Firefox το κάνει αυτό εδώ και χρόνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν χρειάζομαι καμιά βοήθεια. Το θέμα το είχα λύσει αντικαθιστώντας το .exe αρχείο με ένα άδειο .txt που το μετονόμασα στο αντίστοιχο exe. "Κορόιδευα" τον chrome που νόμιζε οτι έτρεχε το exe ενώ στην πραγματικότητα δεν έκανε τίποτα. Ωστόσο, σε κάθε update εγκαθίστατο καινούρια έκδοση - και πάλι τα ίδια. Μπορούσε να αποτραπεί η εγκατάσταση του επίμαχου αρχείου αλλά ήταν μπελάς. Τελικά έβαλα τον edge και ησύχασα. Πιο ομαλή λειτουργία και πιο σταθερός. Δεν ξαναγυρίζω σε chrome, ο edge είναι καλύτερος. Όσο για το windows defender, το έχω απενεργοποιημένο μονίμως, δεν σαρώνει ποτέ τίποτα. - Κανένα πρόβλημα δεν έλυσες, τα προγράμματα αναβαθμίζονται και με γιατροσόφια με μετονομασίες δεν λύνεις τίποτα. Ότι θες χρησιμοποίησε, ούτε με αφορά ούτε με ενδιαφέρει κιόλας, μη γράφεις όμως πράγματα που δεν ισχύουν ότι χρειάζονται ματζούνια για το αποφύγεις όταν υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις. Και δεν διαβάζεις μόνο εσύ στα forums, δεν το έγραψα για εσένα μόνο. Μπορεί κάποιος να του τι σπάει αυτό, να μη ξέρει ότι απενεργοποιείται και να μη θέλει να πάει σε έτζηδες γιατί έτσι γουστάρει. Υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσει και η λύση δεν είναι ή έτζ ή ματζούνια όπως μας λες. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, kwnssk είπε ναι και η μανα μου λεει πως ειμαι ο πιο εξυπνος και πιο ομορφος που υπάρχει. Και δεν εισαι?🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, aypnia είπε Κανένα πρόβλημα δεν έλυσες, τα προγράμματα αναβαθμίζονται και με γιατροσόφια με μετονομασίες δεν λύνεις τίποτα. Ότι θες χρησιμοποίησε, ούτε με αφορά ούτε με ενδιαφέρει κιόλας, μη γράφεις όμως πράγματα που δεν ισχύουν ότι χρειάζονται ματζούνια για το αποφύγεις όταν υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις. Και δεν διαβάζεις μόνο εσύ στα forums, δεν το έγραψα για εσένα μόνο. Μπορεί κάποιος να του τι σπάει αυτό και να μη θέλει να πάει σε έτζηδες γιατί έτσι γουστάρει και να μη το ξέρει ότι απενεργοποιείται. Υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσει και η λύση δεν είναι η έτζ ή ματζούνια. Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα, και δεν πα να λες ότι θέλεις, λειτούργησε μια χαρά. Φυσικά η απενεργοποίηση, εφόσον γίνεται όπως λες, είναι καλύτερη (αφού το πρόβλημα δεν ξαναβγαίνει σε update), αλλά δεν είναι φανερή option, ούτε είναι ευρέως γνωστή. Ο edge αποδείχθηκε πολύ καλύτερος στο συγκεκριμένο θέμα - και όχι μόνον. - Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, V.I.Smirnov είπε Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα, και δεν πα να λες ότι θέλεις, λειτούργησε μια χαρά. Φυσικά η απενεργοποίηση είναι καλύτερη εφόσον δεν το ξαναβγάζει σε update, αλλά δεν είναι φανερή option, ούτε είναι ευρέως γνωστή. Ο edge αποδείχθηκε πολύ καλύτερος σ' αυτό το θέμα - και όχι μόνον. - Τι δεν είναι φανερή option; Σοβαρά τώρα, σε λίγο θα μας πεις ότι το έχουν και κρυμμένο στο chrome://flags Για μένα κορυφή είναι μόνο ο Firefox για πολλούς λόγους, αλλά δεν μου φταίει ο Chrome γιατί βαριέμαι να τον ρυθμίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Necrogenisis είπε Χρησιμοποιω Firefox ο,τι και να λενε. Γκετ ρεκτ, Μικρομαλακη. Ο FF βγαζει ενα ηχειακι πανω στο tab αν παιζει ηχος και απλα το πατας αν θες να muteαρεις παντως. Παρομοια φαση, περιεργο που ο Chrome δεν εχει τετοια λειτουργiα. ειχε αλλα την αφαιρεσε. τωρα πρεπει να πατας δεξι κλικ και να επιλεγεις mute, για να το κανει. το ιδιο εκανε και με το reopen closed tab, το εβγαλε απο το tab context menu. ειναι λες και απευθυνεται ο browser τους σε προσχολικης ηλικιας παιδακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aypnia είπε Τι δεν είναι φανερή option; Σοβαρά τώρα, σε λίγο θα μας πεις ότι το έχουν και κρυμμένο στο chrome://flags Για μένα κορυφή είναι μόνο ο Firefox για πολλούς λόγους, αλλά δεν μου φταίει ο Chrome γιατί βαριέμαι να τον ρυθμίσω. Απολύτως σοβαρά. Eφόσον πρόκειται για λειτουργία που επηρεάζει ισχυρά τους πόρους του μηχανήματος, και ενδέχεται να ενοχλεί τους χρήστες, θα έπρεπε να μπορεί να ρυθμιστεί με πολύ προφανέστερο τρόπο. Π.χ. με μια option σε κεντρική θέση σε κάποιο μενού, όχι κρυμμένη μέσα σε δευτερεύουσες ρυθμίσεις. Αν κάποιος ψάξει πώς να ξεφορτωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν θα βρει σχεδόν πουθενά ξεκάθαρη αναφορά στη συγκεκριμένη ρύθμιση - τουλάχιστον πριν μισό χρόνο που έψαχνα εγώ... - Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Πολύ καλός ο νέος Edge. Προσωπικά με έχει βολέψει άπειρα ο FF γιατί προτιμώ privacy, αλλά πριν αποφασίσω να τα μεταφέρω όλα εκεί, ο Edge ήταν πολύ βολικότερος του Chrome. Μόνο αυτά τα media buttons για pause/next κλπ να είχε ο FF, που έχουν οι άλλοι 2 και θα ήταν υπερπλήρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Απολύτως σοβαρά. Eφόσον πρόκειται για λειτουργία που επηρεάζει ισχυρά τους πόρους του μηχανήματος, και ενδέχεται να ενοχλεί τους χρήστες, θα έπρεπε να μπορεί να ρυθμιστεί με πολύ προφανέστερο τρόπο. Π.χ. με μια option σε κεντρική θέση σε κάποιο μενού, όχι κρυμμένη μέσα σε δευτερεύουσες ρυθμίσεις. Αν κάποιος ψάξει πώς να ξεφορτωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν θα βρει σχεδόν πουθενά ξεκάθαρη αναφορά στη συγκεκριμένη ρύθμιση - τουλάχιστον πριν μισό χρόνο που έψαχνα εγώ... - Όταν πας στις ρυθμίσεις μια από τις κεντρικές επιλογές που σου βγάζει είναι η επαναφορά και η διαγραφή επιβλαβούς λογισμικού. Είναι στις κεντρικές επιλογές η επιλογή ή όχι της διαγραφής του επιβλαβούς λογισμικού δίπλα στις επιλογές του συστήματος. Κι αντί να το έχουν κάπου κρυμμένο στις επιλογές συστήματος, το έχουν και εκεί, το έχουν ΚΑΙ σε ξεχωριστή κεντρική καρτέλα ειδικά για αυτό και την επαναφορά. Τι λες;;;;;; Δεν θα βρει πουθενά ξεκάθαρη αναφορά; Με μια απλή αναζήτηση στο google search είναι η πρώτη επιλογή που σου βγαίνει. Νομίζω ότι μας δουλεύεις αγρίως. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, aypnia είπε Όταν πας στις ρυθμίσεις μια από τις κεντρικές επιλογές που σου βγάζει είναι η επαναφορά και η διαγραφή επιβλαβούς λογισμικού. Είναι στις κεντρικές επιλογές η επιλογή ή όχι της διαγραφής του επιβλαβούς λογισμικού δίπλα στις επιλογές του συστήματος, εκεί που θα έπρεπε να είναι δίπλα στις ρυθμίσεις που αφορούν το Σύστημα. Κι αντί να το έχουν κάπου κρυμμένο στις επιλογές συστήματος, έχουν ξεχωριστή κεντρική καρτέλα ειδικά για αυτό και την επαναφορά. Τι λες;;;;;; Δεν θα βρει πουθενά ξεκάθαρη αναφορά; Με μια απλή αναζήτηση στο google search είναι η πρώτη επιλογή που σου βγαίνει. Νομίζω ότι μας δουλεύεις αγρίως. Εμ, μ' αυτά που λες, κι όπως τσιμπάς, σε δουλεύω αγρίως. Αμα το είχες καταλάβει δεν απαντούσες εξάλλου. Αλλά που... Για να δούμε αν θα συνεχίσεις... - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα