Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, ειναι να υπογραψω ενα συμβολαιο μονο για εναν μηνα στο οποιο θα εχω συμβουλευτικο ρολο για μια εταιρια στην Αμερικη, στο τελος του συμβολαιου ομως ζητανε να τους κοψω τιμολογιο. Η μονη λυση που βλεπω μιας και δεν ειμαι ελευθερος επαγγελματιας ειναι το xolo go.

Ομως μετα προκυπτει το αλλο θεμα, πως τα δηλωνω αυτα τα λεφτα στην Ελλαδα; Η δουλεια ειναι πιστευω ευκαιριακη/παρεπομενη εργασια, παραμενει ομως το ιδιο αφοτου εχω δεχθει πληρωμη μεσω του xolo go?

Τι επιλογες εχω; Να πω στην εταιρια στην αμερικη πως δεν εχω δυνατοτητα να κοψω τιμολογιο ωστε να βρεθει αλλη λυση; Να μπλεξω τωρα με το xolo go που δεν ξερω πως δηλωνεται στο τελος; Γενικα δεν εχω ιδεα τι μπορω να κανω, οι αμερικανοι εχουν και memorial day στις 31 αρα αν ειναι να δουλεψω για εκεινους 1ή Ιουνιου που ειχαμε συμφωνησει πρεπει να υπογραψω τα συμβολαια σημερα...

Επεξ/σία από pipa_colada
Δημοσ.

Γιατι σωνει και καλα πρεπει να τα δηλωσεις αυτα που θα παρεις απο το Xolo Go? Περι τι ποσου μιλαμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι θα μπουνε στην τραπεζα και φαινονται; Οπως και να 'χει μιλησα με λογιστη και ισως να μην χρειαζεται κανονικο τιμολογιο παρα μια προφορμα.

Αρα θα δηλωθουν με το 781-782 απευθειας ως ευκαιριακη εργασια.

Επεξ/σία από pipa_colada
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...