pngts1996 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Αρχικα δεν γνωριζω απο ηχοσυστηματα σε αμαξια, οποτε θα ηθελα να με βοηθησετε με το τι μπορω να παρω και να βαλω στο οχημα μου, ενα ford focus του 2000, ωστε ο ηχος να ακουγεται καλυτερα και δυνατοτερα. Βλεπω στο σκρουτζ για ενισχυτες ηχου και subwoofer που δεν ξερω ποια ειναι η χρηση τους ακριβως ενω το οχημα μου εχει τα εργοστασιακα ηχεια του.
Dantε Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Εξαρταται τι απαιτησεις εχεις και τι μπατζετ. Ξεκινας απο αλλαγη ηχειων,μετα πας σε αλλαγη πηγης και μετα σε ενισχυτη και sub. Αν θες απλα πιο καθαρο και λιγο πιο δυνατο απο τα μαμα,τοτε ενα ζευγαρι ηχεια ποιοτικα θα σε καλυψουν. Αν θες να το κανεις "αστερια γλυφαδα εν κινησει" τοτε πας σε ολα μαζι και θες κοστουμι απο μιση χηνα εως την αξια του αυτοκινητου και κατι ακομα 2
pngts1996 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Εχω παραγγειλει για πηγη ενα sony και θα αλλαξω τα ηχεια σε λιγο καλυτερα αλλα θα ηθελα να ρωτησω απο τη στιμη που ζηταω κ αλλη δυναμη στα ηχεια ενας ενισχυτης θα βοηθουσε ή ενα subwoofer και θα επρεπε παλι να αλλαξω ηχεια ωστε να αντεχουν την ισχυ απο τον ενισχυτη?
Dantε Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Σοβαρο μπασο στο αυτοκινητο μονο με sub εχεις και απαραιτητα χρειαζεσαι και ενισχυτη.Οποτε πρεπει να πεις και τι μουσικη ακους. Σιγουρα και ενα καλο ζευγαρι ηχεια θα αποδωσει καλυτερα με εναν ενισχυτη παρα τη μαμα πηγη που ειναι συνηθως 4Χ25.Και οι aftermarket πηγες συνηθως τοσο ειναι,αντε 4Χ40 το πολυ. Ολα εξαρτωνται απο το ποσα θες να δωσεις,καθως στον ηχο πραγματικα sky is the limit. Εγω που θελω να τη βγαλω οικονομικα πχ,θα αλλαξω καποια στιγμη ενα ζευγαρακι ηχεια και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα