leros2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια σας και τις απαντήσεις σας . Είστε άψογοι . Στην BIOS έχω το τελευταιο update . Δεν θα έπρεπε να μου τον αναγνωρίζει έστω ; Φοβάμαι πολύ το κατάστημα που το πήρα(μέσω σκρουτζ) . Πως θα μπορούσα να ελέγχω οτι λειτουργεί οκ; NTFS , σωστά . θα έπρεπε τουλάχιστον να τους αναγνωρίζει στο disk management. τα σπεκς της μητρικής. απο οτι βλέπω δεν υποστηρίζει PCIe . Το κατάστημα γιατί το φοβάσαι? Έδωσε 70€ για 250gb για να τον κουμπώσεις σε μητρική b150? 1
dpolal Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Μόνο αν μπει τύπου sata αν είναι τύπου PCIe (nvme) δεν ισχύει. Στο συγκεκριμένο μπόρντ πάντως το manual αναφέρει ότι αν μπεί pcie απενεργοποιεί 2 από τις sata. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από dpolal
ICE-T Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) και φτάνουμε στο σημείο μηδέν, δεν ξέρω αν στον αντικαταστήσει το κατάστημα διότι λογικά δεν έχει κάτι ο δίσκος εκτός με μια μικρή χρέωση στον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο , ήταν λανθασμένη επιλογή δυστυχώς ο συγκεκριμένος nvme για αυτήν την μητρική,αν μπαίνει σε περιβάλλον windows κατέβασε το Samsung magician μήπως τον δει γιατί θα χρειάζεται και update σίγουρα μετά λογικά θα εμφανιστεί στο disk management αν όχι ισχύει ότι έγραψα στην αρχή , Samsung έχω και εγώ 2 nvme και έναν ssd Επεξ/σία 28 Μαΐου 2021 από ICE-T
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, dpolal είπε Στο συγκεκριμένο μπόρντ πάντως το manual αναφέρει ότι αν μπεί pcie απενεργοποιεί 2 από τις sata. Η μόνο περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα με m.2 τύπου PCIe είναι ταυτόχρονα να έχεις και PCIe κάρτες συνδεδεμένες στο σύστημα . m.2 τύπου sata shares bandwith with SATA m.2 τύπου PCIe shares bandwith with PCIe Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να υπάρξει conflict όταν 2 συσκευές χρησιμοποιούν διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας (πχ m.2 PCIe με sata hdd) , Όσο για το παραπάνω διάγραμμα αν παρατηρήσεις υπάρχουν SATA_EX connectors =SATA Express= is a computer bus interface that supports both Serial ATA (SATA) and PCI Express (PCIe) storage devices
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα