ntinakos_r Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Παιδιά καλησπέρα....Έχω πάρει έναν αφροποιητη από aliexpress...bearforce αν τα λέω καλά...Έχω το εξής πρόβλημα....με το μπεκ που έχει μέσα δουλεύει άψογα...αν.και δεν το.περιμενα το.αποτελεσμα(Πολύ καλό αποτελεσμα)...Όταν βάζω το μπεκ 1.1 το πλυστικο κάνει διακοπές....Για πιο λόγο γίνεται αυτό...Ευχαριστώ..
nick#18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 47 λεπτά πριν, ntinakos_r είπε Παιδιά καλησπέρα....Έχω πάρει έναν αφροποιητη από aliexpress...bearforce αν τα λέω καλά...Έχω το εξής πρόβλημα....με το μπεκ που έχει μέσα δουλεύει άψογα...αν.και δεν το.περιμενα το.αποτελεσμα(Πολύ καλό αποτελεσμα)...Όταν βάζω το μπεκ 1.1 το πλυστικο κάνει διακοπές....Για πιο λόγο γίνεται αυτό...Ευχαριστώ.. Το μαμα μπεκ τι νουμερο ειναι? Αν ειναι μεγαλυτερο νουμερο, μαλλον το 1.1 του πεφτει μικρο, σηκωνει πολυ πιεση οποτε ο πρεσσοστατης κοβει για να μην υπερβει τα ορια που του εχουν ορισει στην πιεση...
ntinakos_r Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, nick#18 είπε Το μαμα μπεκ τι νουμερο ειναι? Αν ειναι μεγαλυτερο νουμερο, μαλλον το 1.1 του πεφτει μικρο, σηκωνει πολυ πιεση οποτε ο πρεσσοστατης κοβει για να μην υπερβει τα ορια που του εχουν ορισει στην πιεση... Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου...το μαμά μπεκ είναι 1.25mm...Έτσι λέει...Αλλά είδα στο χαρτί ότι το έξτρα μπεκ (1.1) είναι για πιεση από 100~130bar...οπότε έχεις απόλυτο δίκιο..Δεν το είχα διαβάσει....Σε ευχαριστώ πολύ....
contravener Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά μπεκ; έχω το ίδιο πρόβλημα, το μπεκ που έχει ο αφροποιητής είναι μικρό και το πιεστικό κάνει διακοπές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα