SabotazNic Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχικά, το gmaps μου βγάζει διαδρομή από Ιόνια οδό, Πάτρα και μετά προς τον τελικό προορισμό. Μέσω του υπολογισμού κόστους ταξιδιού του viamichelin.com μου έβγαλε περίπου 50 ευρώ διόδια. Υπάρχει κάνα πακέτο για epass or smth μπας και βγει πιο οικονομικά? Όπως επίσης και για την γέφυρα, αν και εκεί δεν νομίζω να γλυτώνω το 20αρι (πήγαινε έλα) Πέρα από τις διακοπές, δεν κινούμαστε πάνω στις εθνικές οδούς (αν έχει σημασία στο αν θα πάρουμε epass) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από SabotazNic
thanasisxask Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 17 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αρχικά, το gmaps μου βγάζει διαδρομή από Ιόνια οδό, Πάτρα και μετά προς τον τελικό προορισμό. Μέσω του υπολογισμού κόστους ταξιδιού του viamichelin.com μου έβγαλε περίπου 50 ευρώ διόδια. Υπάρχει κάνα πακέτο για epass or smth μπας και βγει πιο οικονομικά? Όπως επίσης και για την γέφυρα, αν και εκεί δεν νομίζω να γλυτώνω το 20αρι (πήγαινε έλα) Πέρα από τις διακοπές, δεν κινούμαστε πάνω στις εθνικές οδούς (αν έχει σημασία στο αν θα πάρουμε epass) Η γέφυρα είναι 13.5 η κάθε διέλευση. Με το epass είναι 10.5 αλλά έχει ελάχιστη τιμή επαναφορτισης 25€.
Haldol Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Η γέφυρα είναι 13.5 η κάθε διέλευση. Με το epass είναι 10.5 αλλά έχει ελάχιστη τιμή επαναφορτισης 25€. Να συμπληρώσω ότι η έκπτωση υφίσταται μόνο με το e-pass της γέφυρας και όχι με οποιονδήποτε άλλο πομποδέκτη (π.χ. από Αττική Οδό, Ολυμπία Οδό, κ.λπ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα