Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως εκει  που πατανε οι αποστατες της ψηκτρας εχει γδαρει το τυπωμενο και βραχυκυκλωνει?? Βγαλε την ψυκτα και τσεκαρε το.

Ειχα τα ιδια συπτωματα με μια ζ90 α προ και ακομα ψαχνω να την κανω RMA μεσω της MSI μιας και το μαγαζι εκλεισε

Ειδα οτι παιρνει κατι αυτοκολητα προστατευτικα στουσ αποστατες.Τα εχετε βαλει?

7 ώρες πριν, kostas16 είπε

Τα έχω βάλει και τα 2 eps πάνω στην μητρική κανονικά και έχω βγάλει και εχω βάλει τον επεξεργαστή 2 φορές και είδα για τυχόν στραβομενα πινάκια αλλά είναι όλα οκ.

Επεξ/σία από agiannesg59
Δημοσ.

Έχω βάλει τα προστατευτικά στους αποστάτες. Δεν έχουμε πουθενά γδαρσιμο.  

Θα μιλήσω με το κατάστημα της μητρικής μπας και βγάλω κάποια άκρη δεν γίνεται τα έχω δοκιμάσει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια για bios update, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει όλα τα βήματα σωστά και ότι έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία. Το οτι επανήλθε η μητρική μετά απο clear CMOS με υποψιάζει λίγο.

Δημοσ.

συνηθως ειναι προβληματα μνημης ή στον σκληρο δισκο Μ2 

ή κατι δεν εχει κουμπωσει καλά.

με 1 μνήμη κ άλλο σκληρο δοκιμασες?

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα ξανά bios update όπως ακριβώς λέει την διαδικασία αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα να το τρέξω με μια ραμ πάλι τίποτα. Δοκίμασα χωρίς τον m.2 πάλι τίποτα. Με άλλο σκληρό δίσκο δεν δοκίμασα. 

Συνεχίζει και ανάβει το λαμπάκι πάνω στην μητρική για το cpu

Δημοσ.

Ακόμη περιμένουμε φωτογραφία μήπως δούμε κάτι...

Εφόσον δοκίμασες τα πάντα, ακόμη δεν ξεκινάει και είσαι σίγουρος οτι έχεις συνδέσει τα πάντα σωστά τότε είσαι μάλλον τυχερός αφού λογικά κάτι απο όσα αγόρασες ήρθε ελαττωματικό, δεν μένει κάτι άλλο. 'Η πας σε τεχνικό να σου πει με σιγουριά ή το ψάχνεις αλλά έχει περάσει "επικίνδυνα" αρκετός καιρός αφού επιστροφή doa ισxύει για 7-14 μέρες

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συγνώμη παιδιά ήταν να την ανεβάσω και ξεχάστηκα. Doa δύσκολα πάνε οι μέρες. Χωρίς σκληρό πάλι τα ίδια. Με μια ραμ πάλι τα ίδια.

20210528_194930.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να πω και βλακεία...πόσα καλώδια πηγαίνουν στο cpu; Δεν πιστεύω να μπερδεψες τα pcie με το 8pin;

μάλλον κανονικά δεν γίνεται, δεν ταιριάζουν τα βύσματα...

Κάτι δεν ταιριάζει στο μάτι εκεί πάνω...

Εκεί πάνω αριστερά πρέπει να έχεις ένα 8pin για τον cpu (αν είδα σωστά το τροφοδοτικό σου δεν βγάζει δεύτερο) άντε και ένα 4pin για κάποιο ανεμιστήρα. Ελπίζω την aio να την έχει συνδέσει στη θέση του cpu fan (3)

https://download.gigabyte.com/FileList/Manual/mb_manual_z490-aorus-master_1001_e.pdf

σελίδα 25 και κάτω

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Τελικά η μητρική στάλθηκε στο κατάστημα απο όπου και αγοράστηκε και έγινε έλεγχος όπου βγήκε ελλατωματική και παμε για αντικάσταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...