Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η apple τονίζει ότι το airtag είναι για καθημερινά πράγματα που χάνεις (κλειδιά, πορτοφόλια κτλ) και δεν είναι αντικλεπτική συσκευή. Παρ'όλα αυτά πάντα είναι ένας δελεαστικός και φτηνός κάπως τρόπος να το χρησιμοποιήσεις στο αυτοκίνητο. Και όχι μόνο για να βρίσκεις πού πάρκαρες, αλλά και για να έχεις κάποιες καλές πιθανότητες να το βρεις αν στο κλέψουν. Ειδικά πλέον που πάρα πολύ κόσμος που, κυκλοφορεί εκεί έξω, έχει iphone ή apple watch, είναι αρκετά καλή περίπτωση να δώσει σήμα, αν βρίσκεται σε αστικό ιστό. 

Η ερώτηση μου είναι, αν αποφύγω να αφεραίσω το ηχείο (τουλάχιστον για το πρώτο έτος που έχω εγγύηση) και κλαπεί, μετά από πόσο χρόνο θα παράγει ήχο; Και δεν εννοώ στο κινητό μου, αλλά πότε θα κάνει beep το ίδιο το airtag. Έχω διαβάσει διάφορα... 8 ώρες, 24 ώρες, 4 μέρες. Έχω μπερδευτεί. Θα κάνει ήχο είτε το έχω σε lost mode είτε όχι;  Πόσο χρόνο έχω πριν γίνει αντιληπτό από τους κλέφτες; Πριν κάνει ήχο και το βρούνε δηλαδή. 

Γνωρίζει κάποιος τον καταλληλότερο τρόπο να χρησιμοποιηθεί ως "αντικλεπτικό" σε αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο κτλ?

Επεξ/σία από fanastas
Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να το βγάλεις το ηχείο, δεν είναι τίποτα από άποψη δυσκολίας. Υπόψιν όμως ότι και το ηχείο να βγάλεις κάποια στιγμή θα έρθει ειδοποίηση στον κλεφτη είτε έχει iphone είτε android ότι ένα airtag τον ακολουθεί. Το θέμα είναι ότι χωρίς το ηχείο δεν θα μπορεί να το βρει και θα πρέπει να ψάξει πού είναι κρυμμένο 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

εγώ θα σου έλεγα να το βγάλεις το ηχείο, δεν είναι τίποτα από άποψη δυσκολίας. Υπόψιν όμως ότι και το ηχείο να βγάλεις κάποια στιγμή θα έρθει ειδοποίηση στον κλεφτη είτε έχει iphone είτε android ότι ένα airtag τον ακολουθεί. Το θέμα είναι ότι χωρίς το ηχείο δεν θα μπορεί να το βρει και θα πρέπει να ψάξει πού είναι κρυμμένο 

Και θα κάνει λαμπόγυαλο το αμάξι μέχρι να το βρει 😂... Γενικά σε αυτά το μόνο που κερδίζεις είναι να κάνεις αρχικά όσο πιο δύσκολο και χρονοβόρο να καταφέρουν να στο πάρουν (συνεγιαρμό, κλειδωμένο τιμόνι, καναδυό κλειδαριές αν ειναι μηχανή κτλ) και μετά να επεκτίνεις όσο μπορείς το χρονικό παράθυρο μέχρι να το βρεις (με airtag χωρίς ηχείο ας πούμε)... αν τίποτα δεν πιάσει το χαιρετάς...αλλά τουλάχιστον προσπαθησες... 
Είδα διάφορα video για να βγάλω ηχείο..το δείχνουν τόσο εύκολο αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι ή αν το χαλάσω. Έχει βγάλει κανείς κάτοχος εδώ να δώσει λεπτομέρειες?

Δημοσ.

εγώ το έχω βγάλει, σου λέω είναι πανεύκολο, τώρα αν καταφέρεις και το χαλάσεις θα είναι πραγματικά κατόρθωμα. Μονο τα κλιπσακια δες πού βρίσκονται μην "πιέζεις" λάθος σημείο

Αυτό που κερδίζεις είναι αν γίνει η στραβή, με ελάχιστο κόστος, να έχεις μια ελάχιστη πιθανότητα να το βρεις. Τίποτα περισσότερο. Είναι λίγο καλύτερο από το να μην εχεις  τίποτα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

εγώ το έχω βγάλει, σου λέω είναι πανεύκολο, τώρα αν καταφέρεις και το χαλάσεις θα είναι πραγματικά κατόρθωμα. Μονο τα κλιπσακια δες πού βρίσκονται μην "πιέζεις" λάθος σημείο

Αυτό που κερδίζεις είναι αν γίνει η στραβή, με ελάχιστο κόστος, να έχεις μια ελάχιστη πιθανότητα να το βρεις. Τίποτα περισσότερο. Είναι λίγο καλύτερο από το να μην εχεις  τίποτα 

Έχεις τα δίκια σου... θα το προσπαθήσω. Πήρα τετράδα, οπότε αν "καταφέρω" και το χαλάσω, θυσίασα ένα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...