chek2fire Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, sndev είπε Δε ξερω σε τι επιπεδο αντιπάλου το έχεις φθάσει ,στην αρχη το σκευτικα κ εγω αυτό που λες στη πορεία ομως κουράζει τουλάχιστον εμένα δε με κράτησε. κοιτά νομιζω ότι αν παίξεις με κανονικούς αντιπάλους έχει το setting να σε κρατήσει γιατί έχεις άπειρες επιλογές να κάνεις. Τώρα με τα ingame bot σίγουρα θα κουράζει γιατί αυτά πάντα κάνουν περιορισμένες κινήσεις και στρατηγικές
sndev Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, chek2fire είπε κοιτά νομιζω ότι αν παίξεις με κανονικούς αντιπάλους έχει το setting να σε κρατήσει γιατί έχεις άπειρες επιλογές να κάνεις. Τώρα με τα ingame bot σίγουρα θα κουράζει γιατί αυτά πάντα κάνουν περιορισμένες κινήσεις και στρατηγικές Έχεις ένα point σε αυτό , ισχύει
ilos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Fixed an issue in the Base where players could get stuck in the bathroom Thats some tough shit.😁 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από ilos
SabotazNic Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Btw στις collectors και regalla, τα key που περιλαμβανονται ειναι 1 και περιλαμβανει και τις 2 εκδοσεις (ps4 & ps5) ή 2 ξεχωριστα keys?
Grim Ripper Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Btw στις collectors και regalla, τα key που περιλαμβανονται ειναι 1 και περιλαμβανει και τις 2 εκδοσεις (ps4 & ps5) ή 2 ξεχωριστα keys? 1 κωδικός και για τις δύο εκδόσεις. 1
privateer Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 13 patch και απειρο κατεβατο απο Bug fixes. Πρεπει να ειναι το πιο buggy παιχνιδι απο σονυ στουντιο ever? Το θετικο το φτιαχνουν για την μελλοντικη εκδοση σε PC.😄
optimus prime Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Οσο και να το διορθωσουν στην κονσολα οταν θα βγει στο pc θα παρουσιαστουν νεα προβληματα και bugs.
privateer Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 2 minutes ago, optimus prime said: Οσο και να το διορθωσουν στην κονσολα οταν θα βγει στο pc θα παρουσιαστουν νεα προβληματα και bugs. Μπορει αλλα τωρα εχουν και στουντιο ειδικα για πορτ σε PC οποτε πιστευω δεν θα ξαναδουμε το χαλι του πρωτου horizon που εγινε playable μετα απο 10 patch.
optimus prime Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, privateer είπε Μπορει αλλα τωρα εχουν και στουντιο ειδικα για πορτ σε PC οποτε πιστευω δεν θα ξαναδουμε το χαλι του πρωτου horizon που εγινε playable μετα απο 10 patch. Καλα μην το λες αυτο,συνηθως αυτα τα στουντιο αναλαμβουν το κομματι του optimization και οχι του gameplay. Δουλεια τους ειναι να κανουν το παιχνιδι να τρεχει οσο πιο ομαλα γινεται και οχι να διορθωνουν προβληματα σε gameplay,physics,animations... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από optimus prime
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Στο τρέιλερ που δείχνει το Erend δεμένο στην περιοχή του SF, υπάρχει αντίστοιχο mission στο game? Τα έχω ψιλό κάνει όλα τα side νομίζω και δεν έχει τύχει κάτι. Ούτε στα errands
sndev Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στο τρέιλερ που δείχνει το Erend δεμένο στην περιοχή του SF, υπάρχει αντίστοιχο mission στο game? Τα έχω ψιλό κάνει όλα τα side νομίζω και δεν έχει τύχει κάτι. Ούτε στα errands στο 100% trophy δε το βρήκα πουθενά είχα την ιδια απορία edit: το γελοίο της υπόθεσης ειναι οτι θυμάμαι να έπιασα τον εαυτο μου 2 η 3ς φορες να σκευτετε , να τωρα μολις γυρίσω στη βαση θα έχουν πιάσει τον χοντρουλή. δεν εγινε ποτε, το περιμενα μεχρι που ξεκίνησε η τελικη μαχη κ είπα να πα να χεστει θα το ψαξω στο dlc. ε @@ τη γλίτωσε Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από sndev 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα