cocous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 11 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν εχει να κανει με την οθονη και σου λεω ξανα οτι αλλα κριτηρια εχω εγω οταν παιζω ενα παιχνιδι αλλα εσυ. Εσυ το θεωρεις μαγεια με ευκρινεια μεγαλη ετσι οπως το βλεπεις,εγω παλι βλεπω το anti alliasing πολυ εντονο και σε συνδιασμο με το shimmering που κανει για μενα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελα να το παιξω. Ασε που εχουν ανεβασει τοσο πολυ το sharpening που εχει χτυπησει κοκκινο για να το βλεπουν καποιοι σαν κι εσενα π.χ και να νμζουν οτι η εικονα εχει ''πολυ ευκρινεια''. Όπως και να έχει δεν είναι άσχημο. Τεχνικά το παιχνίδι είναι αλλού. Φοβερή χρωματική παλέτα που το κάνει test drive για το HDR και απίστευτα σχεδιασμένος και λεπτομερής ο κόσμος του. Στην αρχή με χαλούσε λιγάκι και εμένα αυτό που λες αλλά έχει διορθωθεί και προσωπικά δεν το θεωρώ απαράδεκτο σε καμία περίπτωση.
optimus prime Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Kαι εμενα μου αρεσει φιλε μου αλλα στο resolution mode. Το performance δεν το αντεχω,τουλαχιστον μεχρι να φτιαξουν το προβλημα με το anti alliasing. 1
cocous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Kαι εμενα μου αρεσει φιλε μου αλλα στο resolution mode. Το performance δεν το αντεχω,τουλαχιστον μεχρι να φτιαξουν το προβλημα με το anti alliasing. Πραγματικά το resolution είναι το κάτι άλλο αλλά σε σχέση με άλλα games πχ Ratchet and Clank εδώ με ζαλίζει. Οπότε ήταν μονόδρομος το performance.
optimus prime Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, cocous είπε Πραγματικά το resolution είναι το κάτι άλλο αλλά σε σχέση με άλλα games πχ Ratchet and Clank εδώ με ζαλίζει. Οπότε ήταν μονόδρομος το performance. Eγω το παιζω με true motion και το προτιμω ετσι απο το performance.
cocous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω το παιζω με true motion και το προτιμω ετσι απο το performance. Πόσο τα έχεις ρυθμισμένα? Στο true motion?
optimus prime Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cocous είπε Πόσο τα έχεις ρυθμισμένα? Στο true motion? De judder και deblur ολα τερμα δεξια,στο μεγιστο δλδ. Στο filmaker mode,γιατι στην δικη μου ειναι κλειδωμενα στο game mode. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από optimus prime
cocous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, optimus prime είπε De judder και deblur ολα τερμα δεξια,στο μεγιστο δλδ. Στο filmaker mode,γιατι στην δικη μου ειναι κλειδωμενα στο game mode. Θα δοκιμάσω από περιέργεια να δω πώς φαίνεται.
optimus prime Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Θα χρειαστει να καλιμπραρεις ξανα το HDR μεσα απο το ps5. 1
polakis21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Εγω το τερματισα ολο σε resolution mode. Μετα απο καποια στιγμη το συνηθισα και δεν με ζαλιζε. Ηταν μαγικο οπτικα
George7Byron Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Σε oled προσωπικά το resolution δεν παίζεται..Οντως υπάρχει μια μικρή διαφορά αλλά νομίζω οτι δεν δικαιολογεί όλο αυτό το σούσουρο με το οπτικό θέμα του.Εγώ πραγματικά το απόλαυσα στο performance
polakis21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, George7Byron είπε Σε oled προσωπικά το resolution δεν παίζεται..Οντως υπάρχει μια μικρή διαφορά αλλά νομίζω οτι δεν δικαιολογεί όλο αυτό το σούσουρο με το οπτικό θέμα του.Εγώ πραγματικά το απόλαυσα στο performance Εγω σε oled 77C1 το επαιξα αλλα μετα απο καποιο σημειο το συνηθισα στα 30fps. Εχει διαφορα.
Grim Ripper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, music_lover είπε Update v1.07 Προηγούμενη σελίδα. 😛 1
costacurta Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Παιδιά συγνώμη αν έχει συζητηθεί το παράγγειλα σήμερα θα το έχω από βδομάδα. Να ρωτήσω και εγώ όσους ολοκλήρωσαν την εμπειρία γιατί από ότι διαβάζω σε review οι μισοί προτείνουν reso και οι υπόλοιποι 60αρι perfo. Τι ισχύει εν τέλη? Τα 30 πλέον που συνήθισα μου προκαλούν λίγο πονοκέφαλο. Αν και εδώ έχει λίγο καλύτερη ροή? Και αν κατάλαβα καλά και το 60ρι είχε κάποια θέματα στα χρώματα και τις έντονες αντιθέσεις αλλά βελτιώθηκαν με το χθεσινό πατς?
mellodos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα 30 fps (resolution) ισχυουν και για 1080p ? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από mellodos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα