ilos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Virus200 είπε Η δουλειά που έχει γίνει πάντως στο facial animations και γενικότερα στον τρόπο που κινούνται οταν μιλάνε είναι πραγματικά θεαματική βελτίωση από το πρώτο παιχνίδι. Όταν έχει διαλόγους το παιχνίδι ο τρόπος που κουνάνε τα χέρια τους οι εκφράσεις που παίρνουν τα πρόσωπα τους προσωπικά μου βγάζουν μια φυσικότητα που κανέναν άλλο παιχνίδι δεν μου την έχει βγάλει. Τα facial animations είναι στο ίδιο επίπεδο με το ακατανόμαστο που έτρεχε στο σαπάκι το ps4. Μπορώ να πω ότι και τα animations στη μάχη και το interaction με το περιβάλλον είναι ανώτερα στο TLOU2. Βέβαια εκεί σταματάει η όποια σύγκριση ανάμεσα στα 2 ας τα πούμε games.😁
Virus200 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, ilos είπε Τα facial animations είναι στο ίδιο επίπεδο με το ακατανόμαστο που έτρεχε στο σαπάκι το ps4. Μπορώ να πω ότι και τα animations στη μάχη και το interaction με το περιβάλλον είναι ανώτερα στο TLOU2. Βέβαια εκεί σταματάει η όποια σύγκριση ανάμεσα στα 2 ας τα πούμε games.😁 Ζητώ συγνώμη για το off topic αλλά το παιχνίδι αυτο εχει διαγραφεί από την μνήμη μου οποτε για αυτο αναφέρομαι ετσι στο horizon 😀
L-Griever Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Ερώτηση για όσους γνωρίζουν... Όσοι πήραν πρόσφατα, φαντάζομαι το preorder bonus δεν θα το δίνουν πια σωστά; Γιατί θα το πάρω από εβδομάδα..
aekoupoli Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, L-Griever είπε Ερώτηση για όσους γνωρίζουν... Όσοι πήραν πρόσφατα, φαντάζομαι το preorder bonus δεν θα το δίνουν πια σωστά; Γιατί θα το πάρω από εβδομάδα.. Μπορει να σου δώσουν after order bonus εσένα. Χαχα Πέρα από την πλάκα δεν νόμιζω να το δίνουν.
L-Griever Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Κατάλαβα οκ.. Λογικά κάποια στιγμή θα βγάλουν complete edition και για το Forbidden West όπως έγινε με το πρώτο.
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, L-Griever είπε Ερώτηση για όσους γνωρίζουν... Όσοι πήραν πρόσφατα, φαντάζομαι το preorder bonus δεν θα το δίνουν πια σωστά; Γιατί θα το πάρω από εβδομάδα.. Μπορεί και να το πάρεις, ανάλογα με το κατάστημα που θα παραγγείλεις (ρωτα σε κανα τηλέφωνο) . Εγω ειχα παρει σε άλλο παιχνίδι αφού είχε κυκλοφορήσει σε μορφή κωδικού, χειρόγραφα γραμμένο σε κόλα Α4.
alelo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά να πω πως έχω ξενερώσει λίγο με την απόδοση των γραφικών. Από την μια το performance mode που τρεμοπαιζουν τα πάντα όταν γυρίζει η κάμερα και στην χρωματική παλέτα και απόδοση HDR. ελπίζω σύντομα να βγάλουν κάποιο patch γιατί με το 1.05 ναι μεν βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά θέλει δουλειά ακόμη. Να πως πως το πρόβλημα γίνεται αισθητό περισσότερο όταν έχει ήλιο ( έχω LG OLED b7 ) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από alelo
polakis21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια μολις το τερματισα μετα απο μολις εξι μερες παιχνιδιου το στορυ. Τελειωσα με λεβελ 34 και σε 27 ωρες και 40 λεπτα στο κανονικο επιπεδο. Απαραδεκτα μικρο για τα 80€ που μας ζηταει η σονυ. Περαν των γραφικων που ειναι μαγικα (αντεξα και επαιξα 4Κ/30 ολο το παιχνιδι γιατι ειναι πανεμορφο), κατα τα αλλα ηταν σχεδον αντιγραφη του πρωτου σε χειρισμο και ακομα πιο ευκολο θα ελεγα. Τωρα θεωρω οτι εμεις οι μεγαλυτεροι με δουλειες και οικογενειες δεν μπορουμε να λιωνουμε για πλατινες και θελουμε ποιοτικο χρονο. Δυστυχως η μικρη διαρκεια του στορυ δεν στο δινει αυτο. Εκανα τα πολυ βασικα sidequests και αναβαθμισεις οπλων και στολων μεσα σε αυτες τις 27,5 ωρες φανταστειτε. Αρα το στορυ ειναι πολυ μικροτερο αν δεν κανεις τιποτα παραπανω! Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι το παιχνιδι αυτο το παιρνεις για την εξερευνηση, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι προχωρας το παιχνιδι και καποια στιγμη φτανεις στο point of no return και δεν μπαινεις μεσα γιατι και καλα πρεπει να κανεις τα υπολοιπα περιφερειακα απλα για να μην τερματισεις αμεσως και να χαιρεσαι σαν 15χρονο οτι παιζεις πολλες μερες. Επρεπε να ειναι πιο δυσκολο το παιχνιδι και φυσικα μεγαλυτερο. Ειχαν πολυ χρονο στην διαθεση τους για να κανουν μεγαλυτερο το στορυ, σε ενα παιχνιδι που δεν εχει καν online και ζητανε 80€! Τεσπα, σιγουρα θα εχει και 3η συνεχεια βασει στορυ οποτε εκει ελπιζω να βελτιωθει η διαρκεια του παιχνιδιου. Συμπερασμα; Μαγικο αλλα λιγο…Βουρ για elden ring να μας σπασει τα νευρα αλλα και gran turismo 7 να λιωσω τιμονιερα… Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από polakis21 4
AntonisKo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Καλή η ιστορία? Τίμια? Spoiler Είμαι στο σημείο που μόλις συνάντησα τους 'Masters".
polakis21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε Καλή η ιστορία? Τίμια? Απόκρυψη περιεχομένων Είμαι στο σημείο που μόλις συνάντησα τους 'Masters". Ναι καλη με μια ανατροπουλα στο τελος… 1
kostiger Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, polakis21 είπε Παιδια μολις το τερματισα μετα απο μολις εξι μερες παιχνιδιου το στορυ. Τελειωσα με λεβελ 34 και σε 27 ωρες και 40 λεπτα στο κανονικο επιπεδο. Απαραδεκτα μικρο για τα 80€ που μας ζηταει η σονυ. Περαν των γραφικων που ειναι μαγικα (αντεξα και επαιξα 4Κ/30 ολο το παιχνιδι γιατι ειναι πανεμορφο), κατα τα αλλα ηταν σχεδον αντιγραφη του πρωτου σε χειρισμο και ακομα πιο ευκολο θα ελεγα. Τωρα θεωρω οτι εμεις οι μεγαλυτεροι με δουλειες και οικογενειες δεν μπορουμε να λιωνουμε για πλατινες και θελουμε ποιοτικο χρονο. Δυστυχως η μικρη διαρκεια του στορυ δεν στο δινει αυτο. Εκανα τα πολυ βασικα sidequests και αναβαθμισεις οπλων και στολων μεσα σε αυτες τις 27,5 ωρες φανταστειτε. Αρα το στορυ ειναι πολυ μικροτερο αν δεν κανεις τιποτα παραπανω! Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι το παιχνιδι αυτο το παιρνεις για την εξερευνηση, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι προχωρας το παιχνιδι και καποια στιγμη φτανεις στο point of no return και δεν μπαινεις μεσα γιατι και καλα πρεπει να κανεις τα υπολοιπα περιφερειακα απλα για να μην τερματισεις αμεσως και να χαιρεσαι σαν 15χρονο οτι παιζεις πολλες μερες. Επρεπε να ειναι πιο δυσκολο το παιχνιδι και φυσικα μεγαλυτερο. Ειχαν πολυ χρονο στην διαθεση τους για να κανουν μεγαλυτερο το στορυ, σε ενα παιχνιδι που δεν εχει καν online και ζητανε 80€! Τεσπα, σιγουρα θα εχει και 3η συνεχεια βασει στορυ οποτε εκει ελπιζω να βελτιωθει η διαρκεια του παιχνιδιου. Συμπερασμα; Μαγικο αλλα λιγο…Βουρ για elden ring να μας σπασει τα νευρα αλλα και gran turismo 7 να λιωσω τιμονιερα… Αν το εβαζες στο χαρντ θα το ευχαριστιοσουν περισσοτερο και θα ειχες και κανα 5αρι εξτρα ωρες να παλευεις. Φιλικα εννοειται το γραφω. 2
Grim Ripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, kostiger είπε Αν το εβαζες στο χαρντ θα το ευχαριστιοσουν περισσοτερο και θα ειχες και κανα 5αρι εξτρα ωρες να παλευεις. Φιλικα εννοειται το γραφω. Very hard εδώ... Ψόφησα με 1 πέτρα από Burrower πάνω που είχα φάει τα περισσότερα. 😐 3
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) εγώ παλι διαφωνώ με τον φιλο , βασικά πιστεύω υπάρχουν διαφορετικά είδη παιχτών. δε το εχω τερματίσει οπότε δε μπορώ να εκφέρω γενική άποψη όμως 25 ωρες μονο main story δε το θεωρώ μικρο , ετσι απο περιέργεια ποσο % σου λέει οτι εκανες? ενταξυ παίζω στο τέρμα δύσκολο και απολαμβάνω τις μαχες κ μου "τρώει" χρονο αλλά να είσαι σίγουρος ούτε εχω χρόνο οσο φαντάζεσαι κ ούτε το κανω για να χαίρομε σα 15χρονο που πιάσανε τοπο τα χρήματα μου. Απλα απολαμβάνω το συμπάν κ μαρεσει στα side quest να βλέπω τα γύρω γύρω που απο οτι καταλαβαίνω εσένα σαν παίχτη δε σε συγκινούν. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κ οι παιχτες σαν κ σένα που απλα θέλουν να δουν μια ιστορία κ παπαλα σαν να πανε cinema κ να πιάσουν το grand turismo η το fifa ξερω γω κ να λιώσουν κατι που αντίστοιχα εμένα σα παιχνίδια δε με συγκινούν. Ίσως αυτή η κατηγορία παιχτών να περιμένει να πεσει η τιμή του η να το πάρει με κανα dlc. το 80 είναι πολύ οσο ήταν κ το 70 για day one αλλά δε ξερω, να διαβάζω οτι 25 ωρες main είναι λίγο, μου φαίνεται παράδοξο @Grim Ripper δε ξερω αν ισχύει αλλά εχω παρατηρήσει ότι στο very hard το τελευταίο creep παντα είναι πιο έξυπνο κ πιο δύσκολο να πεσει , επίσης αποφεύγει τις παγίδες που έχουν πεσει τα προηγούμενα της ομάδας του Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2022 από sndev 4
Grim Ripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, sndev είπε εγώ παλι διαφωνώ με τον φιλο , βασικά πιστεύω υπάρχουν διαφορετικά είδη παιχτών. δε το εχω τερματίσει οπότε δε μπορώ να εκφέρω γενική άποψη όμως 25 ωρες μονο main story δε το θεωρώ μικρο , ετσι απο περιέργεια ποσο % σου λέει οτι εκανες? ενταξυ παίζω στο τέρμα δύσκολο και απολαμβάνω τις μαχες κ μου "τρώει" χρονο αλλά να είσαι σίγουρος ούτε εχω χρόνο οσο φαντάζεσαι κ ούτε το κανω για να χαίρομε σα 15χρονο που πιάσανε τοπο τα χρήματα μου. Απλα απολαμβάνω το συμπάν κ μαρεσει στα side quest να βλέπω τα γύρω γύρω που απο οτι καταλαβαίνω εσένα σαν παίχτη δε σε συγκινούν. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κ οι παιχτες σαν κ σένα που απλα θέλουν να δουν μια ιστορία κ παπαλα σαν να πανε cinema κ να πιάσουν το grand turismo η το fifa ξερω γω κ να λιώσουν κατι που αντίστοιχα εμένα σα παιχνίδια δε με συγκινούν. Ίσως αυτή η κατηγορία παιχτών να περιμένει να πεσει η τιμή του η να το πάρει με κανα dlc. το 80 είναι πολύ οσο ήταν κ το 70 για day one αλλά δε ξερω, να διαβάζω οτι 25 ωρες main είναι λίγο, μου φαίνεται παράδοξο @Grim Ripper δε ξερω αν ισχύει αλλά εχω παρατηρήσει ότι στο very hard το τελευταίο creep παντα είναι πιο έξυπνο κ πιο δύσκολο να πεσει , επίσης αποφεύγει τις παγίδες που έχουν πεσει τα προηγούμενα της ομάδας του Δεν το ήξερα αλλά θα το κοιτάξω, πάντως δεν ήταν σε κάποια συγκεκριμένη μάχη, έξω ήταν. Δυστυχώς δεν έχω παίξει όσο θα ήθελα, ούτε καλά καλά την αρχή δεν έχω κάνει μετά το πρόλογο. Πάντως και εγώ συμφωνώ ότι 25 ώρες για main story δεν είναι λίγες. Με βάση το how long to beat, τα Uncharted είναι στις 10 ώρες με εξαίρεση το 4 όπου είναι στις 15. Last of Us 15 το πρώτο και 24 το δεύτερο. Ghost of tsushima επίσης στις 25 ώρες και το πρώτο Horizon επίσης εκεί τριγύρω. 3
kosmsamo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Ούτε εγώ νομίζω ότι 27 ώρες είναι λίγες. Το αντίθετο μάλιστα. Πάντως έχω γράψει ~ 22 ώρες (ας βγάλω μια ώρα για 2 rebel outposts, 2 Hunting Grounds και 3 Relic Ruins) κι έχω αρκετό δρόμο ακόμα. Χτες τελείωσα το The Eye of the Earth main quest (κι άφησα την "βάση"). 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα