Προς το περιεχόμενο

Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xavier είπε

το εντυπωσιακο ειναι οτι πουληθηκε περισσοτερο η ps5 εκδοση που ειναι πιο ακριβη και ιδια με την ps4 :P 

αστειο και τραγικο για τη sony ...

Μέσα απο το PS5 δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις την PS4 έκδοση. Αν δεν ξέρεις να αγοράζεις απο το κινητό, μεσα απο το PS4 ή απο browser δεν είχες αλλη επιλογη. Ακόμα πιστευω αν αγόραζες απο μαγαζι μπορει να σου έλεγαν οτι για να πας στην PS5 έκδοση θα πρέπει να πληρώσεις. Πιστευω έτσι την πάτησαν πολλοι.

• Like 2
  • Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω μια απορία αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος και δεν έχω καταλάβει αν είναι bug η κάνω κάτι λάθος εγώ...εχω πάρει τη στολή και το δόρυ της Nora που δίνανε σαν μπόνους αλλά δν μπορω να τα χρησιμοποιήσω... συγκεκριμένα ενώ πχ πατάω να φορέσω τη στολή το παιχνίδι από μόνο του μου επιλέγει την άλλη στολή...το χει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xavier είπε

το εντυπωσιακο ειναι οτι πουληθηκε περισσοτερο η ps5 εκδοση που ειναι πιο ακριβη και ιδια με την ps4 :P 

αστειο και τραγικο για τη sony ...

• Like 3
Δημοσ.

Τελείωσα το The Embassy Main Quest. Όλο το χτίσιμο μέχρι το δυνατό φινάλε ήταν φοβερό. Ιδανικός πρόλογος για το Forbidden West (την περιοχή 😄) και την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

spacer.png

Αχνοφαίνεται κι ένα από δύο HORUS/Metal Devil που υπάρχουν σε αυτήν την πλευρά (λογικά αυτό της ερήμου που είδαμε και στο τέλος του HZD και στην εισαγωγή εδώ).

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη. Δεν αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με τα visuals αλλά εφόσον η Guerilla δείχνει να το έχει πάρει ζεστά το θέμα, μάλλον θα δούμε βελτιώσεις που θα αξίζουν την αναμονή.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Εγώ αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη. Δεν αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα με τα visuals αλλά εφόσον η Guerilla δείχνει να το έχει πάρει ζεστά το θέμα, μάλλον θα δούμε βελτιώσεις που θα αξίζουν την αναμονή.

Εγω οπως ο @kosmsamo θα τελειωσω το Embassy quest και ισως να περιμενω κανα patch... Δεν γιατι αλλα κατι δε μου καθεται καλα. Ειδικα στους npc's και σε καποια items πρεπει να γυρνοβολας γυρω τους για να κανει το αναλογο action με το "τριγωνο".Παντως ειναι ωραιος ο Προλογος μεχρι στιγμης.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Εγω οπως ο @kosmsamo θα τελειωσω το Embassy quest και ισως να περιμενω κανα patch... Δεν γιατι αλλα κατι δε μου καθεται καλα. Ειδικα στους npc's και σε καποια items πρεπει να γυρνοβολας γυρω τους για να κανει το αναλογο action με το "τριγωνο".Παντως ειναι ωραιος ο Προλογος μεχρι στιγμης.

Μετά τον πρόλογο γίνεται πολύ καλύτερο. Όπως και να χει χρειάζεται επιπλέον polishing.

Δημοσ.

Λοιπον! Ειχα γραψει οτι δεν μου ειχε κανει κλικ το πρωτο παιχνιδι αλλα παρ'ολα αυτα αγορασα το forbidden west..

Αφου ξεκλειδωσα ομως την Δυση και ειδα οτι μου αρεσε το παιχνιδι, κατι ξεκινησε να με τρωει...

Και τελικα αφησα στην ακρη το forbidden west για τωρα και ξεκινησα το zero dawn ξανα (μαζι με το dlc) και το ευχαριστιεμαι πολυ...

Πειτε με οτι θελετε αλλα αν και το forbidden west εχει περισσοτερες λεπτομερειες, το τελικο αποτελεσμα του zero dawn οσον αφορα τα γραφικα, εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Λοιπον! Ειχα γραψει οτι δεν μου ειχε κανει κλικ το πρωτο παιχνιδι αλλα παρ'ολα αυτα αγορασα το forbidden west..

Αφου ξεκλειδωσα ομως την Δυση και ειδα οτι μου αρεσε το παιχνιδι, κατι ξεκινησε να με τρωει...

Και τελικα αφησα στην ακρη το forbidden west για τωρα και ξεκινησα το zero dawn ξανα (μαζι με το dlc) και το ευχαριστιεμαι πολυ...

Πειτε με οτι θελετε αλλα αν και το forbidden west εχει περισσοτερες λεπτομερειες, το τελικο αποτελεσμα του zero dawn οσον αφορα τα γραφικα, εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο..

Ενα παιχνιδι τις περισσότερες φορες το αν μας αρέσει η οχι κ δεν εννοώ στα γραφικά καθως αυτο ειναι αντικειμενικο στο ματι μας, εχει να κανει με την ψυχολογία κ τη διαθεση που εχουμε εκείνη τη περίοδο. πιθανον τωρα να εισαι σε τελειως αλλο mood κ να βλέπεις αλλιώς το zero dawn.

παιχτο απόλαυσε το, μπες στο νοημα της ιστορίας ( που ελπιζω να μη διάβασες το τι ειναι η αλοη κ πως εξελίσσετε ) κατάλαβε τους μηχανισμούς με τα οπλα κ μέχρι τοτε θα έχουν πεσει κ Patches κ θα εκτιμήσεις πολυ περισσότερο το forbidden west. πολυ πιθανον στα γραφικα , με αυτα που διαβασα στο reddit Οντος στη τβ σου να φαίνονται πολυ διαφορικά κ προβληματικά  απο τη δικη μου η κάποιου αλλου . εγραψες για ομιχλώδες τοπια οπου ακόμα δεν εχω βρει κ είναι πολύ περιεργο.. επισης η φατσα της αλου απο τη φωτο σου μου έκανε για Ps3 🤷‍♂️ 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sndev είπε

Ενα παιχνιδι τις περισσότερες φορες το αν μας αρέσει η οχι κ δεν εννοώ στα γραφικά καθως αυτο ειναι αντικειμενικο στο ματι μας, εχει να κανει με την ψυχολογία κ τη διαθεση που εχουμε εκείνη τη περίοδο. πιθανον τωρα να εισαι σε τελειως αλλο mood κ να βλέπεις αλλιώς το zero dawn.

παιχτο απόλαυσε το, μπες στο νοημα της ιστορίας ( που ελπιζω να μη διάβασες το τι ειναι η αλοη κ πως εξελίσσετε ) κατάλαβε τους μηχανισμούς με τα οπλα κ μέχρι τοτε θα έχουν πεσει κ Patches κ θα εκτιμήσεις πολυ περισσότερο το forbidden west. πολυ πιθανον στα γραφικα , με αυτα που διαβασα στο reddit Οντος στη τβ σου να φαίνονται πολυ διαφορικά κ προβληματικά  απο τη δικη μου η κάποιου αλλου . εγραψες για ομιχλώδες τοπια οπου ακόμα δεν εχω βρει κ είναι πολύ περιεργο.. επισης η φατσα της αλου απο τη φωτο σου μου έκανε για Ps3 🤷‍♂️

Οι λεπτομερειες στον χαρακτηρα ισως φαινονται ετσι επειδη πηγα κοντα το κινητο, δεν φαινονται ετσι στην πραγματικοτητα. Δεν ξερω πως λεγεται το εφε που βλεπω στα ματια μου, και αν λεγεται oversharpening, grain effect η οτιδηποτε αλλο, αλλα το τελικο αποτελεσμα που αντιλαμβανομαι εγω το λεει ο vincent στο βιντεο του "there's some sharpening that made the picture noisier and more artificial than necessary". 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gtsoui είπε

Εχει και το zero dawn πανεμορφα γραφικα και σιγουρα ο καθενας πρεπει πρωτα να παιξει το πρωτο και μετα το forbidden west μιας και ειναι ακριβως η συνεχεια του zero dawn

Spoiler

Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-10-32-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-11-36-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-20-22-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-27-00-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-40-09-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-40-49-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-06-45-10-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-16-19-44-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-16-21-26-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-16-36-43-202
Horizon-Zero-Dawn-Sun-Nov-7-16-39-19-202

1.png
2.png

Horizon-Zero-Dawn-Fri-Nov-12-17-08-59-20
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Nov-12-17-10-00-20

Horizon-Zero-Dawn-Wed-Nov-17-14-12-57-20

Horizon-Zero-Dawn-Wed-Nov-17-14-09-49-20

Horizon-Zero-Dawn-Sat-Nov-13-12-49-17-20

10.png
9.png

5.png

6.png
7.png
8.png

Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-21-15-54-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-21-21-43-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-22-30-18-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-22-32-30-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-22-41-34-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-22-48-56-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-22-51-18-202
Horizon-Zero-Dawn-Wed-Dec-1-23-03-06-202

Horizon-Zero-Dawn-Fri-Dec-3-00-16-41-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Dec-3-00-36-47-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Dec-3-00-37-43-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Dec-3-00-38-27-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Dec-3-01-22-03-202
Horizon-Zero-Dawn-Thu-Dec-2-05-04-28-202
Horizon-Zero-Dawn-Thu-Dec-2-05-42-43-202
Horizon-Zero-Dawn-Thu-Dec-2-20-12-21-202
Horizon-Zero-Dawn-Thu-Dec-2-20-34-00-202
Horizon-Zero-Dawn-Thu-Dec-2-20-47-39-202
Horizon-Zero-Dawn-Thu-Dec-2-20-49-51-202

Horizon-Zero-Dawn-Fri-Oct-8-12-48-49-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Oct-8-13-02-40-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Oct-8-13-03-04-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Oct-8-13-04-30-202
Horizon-Zero-Dawn-Fri-Oct-8-13-10-28-202

Horizon-Zero-Dawn-Mon-Oct-18-23-33-27-20
Horizon-Zero-Dawn-Mon-Oct-18-23-34-02-20
Horizon-Zero-Dawn-Mon-Oct-18-23-34-39-20
Horizon-Zero-Dawn-Mon-Oct-18-23-43-01-20
Horizon-Zero-Dawn-Mon-Oct-18-23-45-27-20
Horizon-Zero-Dawn-Mon-Oct-18-23-45-36-20
Horizon-Zero-Dawn-Tue-Oct-19-00-04-59-20
Horizon-Zero-Dawn-Tue-Oct-19-00-08-51-20
Horizon-Zero-Dawn-Tue-Oct-19-00-19-38-20

• Like 5
Δημοσ.

σκεφτόμουν αν υπάρχει τρόπος να παρεις τη φωτο από το game κ να την κανεις wallpaper σε κινητο η pc, οχι μεσω share γτ χανει ποιότητα ομως 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sndev είπε

σκεφτόμουν αν υπάρχει τρόπος να παρεις τη φωτο από το game κ να την κανεις wallpaper σε κινητο η pc, οχι μεσω share γτ χανει ποιότητα ομως 

μπορεις να παρεις τις φωτογραφίες με USB stick και να τις μεταφέρεις σε υπολογιστη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...