D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, George7Byron είπε @D.Luffy αν και μπορεί να το έχεις δει,συμφωνείς με αυτήν την κριτική πάνω στον τεχνικό τομέα?Γενικά νιώθω ότι τρώει πολύ κράξιμο ,κάτι που πάνω στο 7 Ώρο που είμαι δεν συμφωνω..Τόσο ανεκπαίδευτο μάτι έχω? https://youtu.be/47JLxgfwWnM Παίζω σε c9 Σε κάποια σημεία συμφωνώ αλλά όχι σε όλα. Ο τύπος είναι λίγο υπερβολικός. Η σύγκριση με το Ghost of Tsushima πχ είναι άκυρη εντελώς. Το GoT συνολικά έχει πολύ ωραίο οπτικό τομέα αλλά παράλληλα φαίνεται ότι είναι ένας PS4 τίτλος. Χαμηλό draw distance, χαμηλή γεωμετρία, σχεδόν ανύπαρκτο anisotropic filtering και υφές πολύ χαμηλής ανάλυσης. Έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από πλευράς juggies ακριβώς για το λόγο επειδή η λεπτομέρεια της κάθε δεδομένης σκηνής είναι πολύ λιγότερη συγκριτικά με το FW. Θα ξεφύγουμε αν το αναλύσω και άλλο... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από D.Luffy 1 1
spartan29gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, DiAvOl είπε Ναι γιατί να μην το κοιτάξουμε ; Δηλαδη θες να μας πεις οτι θα πρεπει να λαβω υποψιν εγω αυτες τις ψευτικες βαθμολογιες ?Λολ Το παιχνιδι εχει βγει μολις 2 ημερες στην αγορα Ποτε καταφεραν να τερματισουν τοσο γρηγορα το παιχνιδι? Εγω κατι φανατισμενους ηλιθιους βλεπω που ριχνουν αμετρητα μηδενικα για να ικανοποιησουν τα πιστευω τους Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από spartan29gr 2
SabotazNic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Αυτά περί user score. Τι εννοούν με το beard /s? Τι δεν πιάνω στον σαρκασμό?
vag.patrick Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, George7Byron είπε @D.Luffy αν και μπορεί να το έχεις δει,συμφωνείς με αυτήν την κριτική πάνω στον τεχνικό τομέα?Γενικά νιώθω ότι τρώει πολύ κράξιμο ,κάτι που πάνω στο 7 Ώρο που είμαι δεν συμφωνω..Τόσο ανεκπαίδευτο μάτι έχω? https://youtu.be/47JLxgfwWnM Παίζω σε c9 Βασικα το Ghost of Tsushima ειναι ενα παιχνιδι που λατρεψα , αλλα σ εκαμια περιπτωση δεν εχει την γεωμετρια του HFW και επισης νομιζω πως δεν εχει ουτε κατα διανοια τετοια AI.... Ολα αυτα ειναι ποροι στην τελικη, λογικο να υπαρχει "θεμα". Εγω να ειμαι ειλικρινης αν δω οτι τα "bugs" (δεν ειναι τοσο ενοχλητικα , απλα ειναι τοσο χαζα που στην τοσο ωραια δουλεια που κανανε σου χτυπανε ασχημα) με κουραζουν θα το αφησω να παρει κανα patch ακομα.... Εχω αφησει π.χ το Guardians of the galaxy γιατι σε μενα τουλαχιστον εχει θεμα με τον ηχο και λογω μικρου παιδιου παιζω κυριως πλεον με ακουστικα και μου την εχει δωσει.. Ο συγκεκριμενος ειναι λιγο υπερβολικος νομιζω , επισης στο πρωτο μερος του βιντεο αναφερει οτι επαιξε το παιχνιδι με το 1.004 patch ενω π.χ ο ACG επαιξε και εκανε review to Παιχνιδι με το Day one patch 1.30 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από vag.patrick
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουν διάφορα bugs αλλά όχι τόσο σοβαρά που να αποτρέψουν κάποιον να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Νομίζω ότι όλα αυτά γυρίζουν πίσω στην cross-gen φύση του παιχνιδιού. Σίγουρα όμως η Guerilla θα ανταποκριθεί γρήγορα. Σε ένα άρθρο αναφέρθηκε ότι ήθελαν να αποφύγουν το crunch. Σεβαστό αυτό. Όσοι θέλετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, το πολύ πολύ κάντε υπομονή 1-2 μήνες. Σίγουρα θα έχουμε ένα polished παιχνίδι μέχρι τότε.
gtsoui Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Οκ, χαζη απορια αλλα θα την πω.... Η πρωτη περιοχη του παιχνιδιου ειναι ομιχλιασμενη απο design? Γιατι μεχρι στιγμης η μιση μου τηλεοραση δειχνει μια θολουρα οπου και αν βρισκομαι..
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, gtsoui είπε Οκ, χαζη απορια αλλα θα την πω.... Η πρωτη περιοχη του παιχνιδιου ειναι ομιχλιασμενη απο design? Γιατι μεχρι στιγμης η μιση μου τηλεοραση δειχνει μια θολουρα οπου και αν βρισκομαι.. Όχι δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στην πρώτη περιοχή. Και δεν ξέρω αν η εισαγωγή έχει καν δυναμικές καιρικές συνθήκες...
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τι εννοούν με το beard /s? Τι δεν πιάνω στον σαρκασμό? Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια του συγκεκριμένου. Για το που προκύπτουν οι αρχικές χαμηλές βαθμολογίες εγώ ανέφερα το συγκεκριμένο.
kosmsamo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, vag.patrick είπε Ολα τα κριτικοsite οπως το MC θα πρεπει να δινουν user review ενα 48ωρο μετα τουλαχιστον απο την κυκλοφορια , εχει θεματα αρκετα αλα διορθωνονται ολα με patch. Αν για καποιον αυτα του το κανουν το παιχνιδι μη ευχαριστο , καλο ειναι να περιμενει να βγουν μερικα patch.. Βλ. Days Gone που και εκει ειχε θεματα (δεν εχει τετοια το HFW) και με τα patch εγινε αλλο παιχνιδι και ειναι Must play αν σ αρεσει το ειδος και το concept.Κατα τ αλλα λογω περιορισμενου χρονου και γω μολις ειμαι καθοδον για την δυση. Ήδη το MC έχει θεσπίσει 24ωρη καθυστέρηση, η οποία πάει άκλαφτη. Λογικό, αφού δεν είναι λύση. Τα trolls θα τρολάρουν οποτεδήποτε τους επιτραπεί, όσο επικρατεί αυτό το μπάχαλο. Θα πει κάποιος, εδώ αφήνουν "επαγγελματικά" μέσα να ανεβάζουν κριτική ενώ δεν έλαβαν κωδικό και παραδέχτηκαν ότι πήγαν σε freelancer (που δεν νομίζω να πήρε κωδικό γνωστοποιώντας για ποιο μέσο σκοπεύει να γράψει) για να βγάλουν review anyway. Με τους ανώνυμους χρήστες θα ασχοληθούν; Ορίστε δύο εκ διαμέτρου αντίθετα, αλλά πολύ εμπεριστατωμένα, κατατοπιστικά κι αναλυτικά "reviews" για το Forbidden West, μια μέρα μετά την κυκλοφορία: Spoiler Αν δεν κοιμήθηκε / κατούρησε / έφαγε καθόλου και σκιπαρε όλα τα cutscenes, ίσως και να εξερευνήσε πλήρως το "καλύτερο open world παιχνίδι" σε 24 ώρες που διαρκεί μια μέρα. Αυτό ή ο χρόνος μετράει διαφορετικά για τον συγκεκριμένο. Αντιστοίχως εδώ (παρεμπιπτόντως, "platformer" 🤣) Κάποιοι κακοπροαίρετοι, βέβαια, θα αμφισβητούσαν ότι οι συγκεκριμένοι αγόρασαν το παιχνίδι (let alone να ξόδεψαν 24 σερί ώρες για να βγάλουν τέτοια συμπεράσματα). Αφήνω στην άκρη τα εξόφθαλμα τρολς για την ασχήμια της Aloy, το κράξιμο σε άλλες πλατφόρμες κ.λπ. 3
Arkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 To παιχνιδι δειχνει εξαιρετικα ομορφο σε πολλα επιπεδα καλυτερο σε γραφικα απο το zero dawn που ηταν ηδη πανεμορφο. Να το χαρειτε οσοι το παιζετε θα περιμενω να βγει στον υπολογιστη εχω ακομα φρεσκο το zero dawn που το τελειωσα πριν λιγους μηνες οποτε ελπιζω μεχρι τελος 2022 να το εχουμε και στα pc. 4
ilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό το trend με το review bombing έχει κουράσει. Όταν review έχει πάνω από 5 μονάδες διαφορά από το Μ.Ο. θα έπρεπε να ελέγχεται τόσο για το αν ο χρήστης είναι σεσημασμένος/bot όσο και για το περιεχόμενο του review για το αν τεκμηριώνει την θέση του άσχετα αν διαφωνούμε το υπόλοιπο 99%. Καλά games έχουν αλλοιωμένη εικόνα προς τα κάτω σε σχέση με την πραγματικότητα, αλλά και games με σοβαρά μειονεκτήματα και αδυναμίες την βγάζουν λάδι γιατί πιστεύει κάποιος ότι το χαμηλότερο user score από ότι το editors είναι αποτέλεσμα bombing. 2
gtsoui Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Όχι δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στην πρώτη περιοχή. Και δεν ξέρω αν η εισαγωγή έχει καν δυναμικές καιρικές συνθήκες... Εννοω αυτο το πραγμα...
sndev Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, chek2fire είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν είναι ρολόι αλλά media server για μουσική το logitech squeezebox Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Roksan Radius Εβαλα και το πρώτο game μια και το έχει και το plus για να δω λίγο πολύ το στορυ και πιο πολύ να συνδέσω την αρχή της ιστορίας με το τωρινό αν και έτσι όπως την παρουσιάζει το δεύτερο μέχρι τώρα δεν χρειάζεται νομίζω κάποιος να έχει παίξει οπωσδήποτε το πρώτο game. Σωστά τα λες, τα εξηγεί καλά κ στο μενού αν θέλει κάποιος διαβάζει για το κάθε χαρακτήρα κ την ιστορία του γύρω από την αλόη στο πρώτο μέρος 4 ώρες πριν, gtsoui είπε Αυτο που εχει δυσκολεψει εμενα ειναι το συστημα μαχης του παντως. Δεν θυμαμαι απ'εξω ο καθε εχθρος και το καθε κομματι του σε τι ειδος damage ειναι τρωτα και φυσικα δεν προκειται να κανω focus στην ωρα της μαχης και να scrollαρω μεταξυ των parts του. Επισης, εκει πχ που ειμαι καμουφλαρισμενος και μπορω να δω τι οπλο ειναι καλυτερο, ανοιγω το weapon wheel μονο και μονο για να δω οτι το οπλο εκεινο δεν το εχω equipped...Οποτε αυτο που κανω ειναι να παιζω με τα βασικα βελη και απλα βαραω οτι μου φαινεται οτι μπορει να αποσπαστει.. Δεν έχεις παίξει το πρώτο ε; Θα καταλάβεις ότι θες δε θες θα τα αποστηθίσεις επίσης δεν υπάρχουν καλά κ κακά όπλα υπάρχουν αδυναμίες στη φωτιά πάγο τοξικά κτλ κ πρέπει να έχεις μάθει τα αντίστοιχα skill ώστε να φτιάχνεις τέτοια βέλη.. η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι αυτό σε βάζει από την αρχή στα βαθιά στο σύστημα Μάχης . Επίσης πρέπει να ανεβάσεις το skill tree για να πάρεις έξτρα όπως slow motion την ώρα που ρίχνεις 43 λεπτά πριν, gtsoui είπε Εννοω αυτο το πραγμα... Τι τβ έχεις με τι κινητό τράβηξες φωτό κ μήπως παίζεις ps4 έκδοση;
Lobo10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Εννοω αυτο το πραγμα... 🤣🤣 Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Lobo10 1
gtsoui Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, sndev είπε Σωστά τα λες, τα εξηγεί καλά κ στο μενού αν θέλει κάποιος διαβάζει για το κάθε χαρακτήρα κ την ιστορία του γύρω από την αλόη στο πρώτο μέρος Δεν έχεις παίξει το πρώτο ε; Θα καταλάβεις ότι θες δε θες θα τα αποστηθίσεις επίσης δεν υπάρχουν καλά κ κακά όπλα υπάρχουν αδυναμίες στη φωτιά πάγο τοξικά κτλ κ πρέπει να έχεις μάθει τα αντίστοιχα skill ώστε να φτιάχνεις τέτοια βέλη.. η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι αυτό σε βάζει από την αρχή στα βαθιά στο σύστημα Μάχης . Επίσης πρέπει να ανεβάσεις το skill tree για να πάρεις έξτρα όπως slow motion την ώρα που ρίχνεις Τι τβ έχεις με τι κινητό τράβηξες φωτό κ μήπως παίζεις ps4 έκδοση; Την cx εχω... Κινητο ενα huawei ψιλοφθηνο αλλα μπορω να τραβηξω και με της γυναικας μου που εχει καλυτερη καμερα. Ετσι δειχνει και στην tv παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα