Προς το περιεχόμενο

Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

Fulgore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ παίζω σε performance mode και το γυρίζω resolution μόνο για φωτογραφίες. Σε κάποια cutscenes έχω παρατηρήσει κάτι άκυρους στο background να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται.

Παντως σαν game με έχει συνεπάρει. Πολύ content και μέχρι στιγμής μόνο main quest δεν κάνω. Έχει να εξερευνήσεις άπειρα μέρη. 

Στα μείον αυτό το boardgame που ακούγαμε πως είναι σαν το gwent. Μου τη σπάει λίγο. Βέβαια να σημειώσω πως είμαι και κακός. 😛

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eσεις που εχετε Oled το True Motion το δοκιμασατε στο Filmakers mode?

Εγω αυτο εχω βαλει και παιζω στο resolution mode ανετα.

Το παιχνιδι οντως ειναι φτιαγμενο για Oled,ειναι σε αλλο επιπεδο η χρωματικη παλετα και ειδικα στα cutscenes ειναι λες και βλεπω Avatar No2.

Spoiler

Oπως και στο χωριο των Utaru το Plainsong ειναι τερμα επηρεασμενο απο Avatar,,

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα το παιχνιδι στο resolution mode και επαιξα εκει καμια ωρα μεχρι και πριν αναχωρησεις και αφησεις πισω τον φιλο σου (δεν συγκρατησα το ονομα του) μεχρι που αλλαξα σε performance. Μονο και μονο που γυρναω την καμερα και δεν με πιανει ζαλαδα κανει τη διαφορα. 

Το αλλο που παρατηρησα στα εισαγωγικα κυριως cutscenes που εκανε μια αναφορα στο πρωτο παιχνιδι, οι εναλλαγες μεταξυ των σκηνων μου φαινονταν πολυ αποτομες. 

Επεξ/σία από gtsoui

1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Eσεις που εχετε Oled το True Motion το δοκιμασατε στο Filmakers mode?

Εγω αυτο εχω βαλει και παιζω στο resolution mode ανετα.

Το παιχνιδι οντως ειναι φτιαγμενο για Oled,ειναι σε αλλο επιπεδο η χρωματικη παλετα και ειδικα στα cutscenes ειναι λες και βλεπω Avatar No2.

Απόκρυψη περιεχομένων

Oπως και στο χωριο των Utaru το Plainsong ειναι τερμα επηρεασμενο απο Avatar,,

Για μενα Όσο και να το σουλουπωσεις στο resolution mode δεν συγκρινεται με την εμπειρία των 60 frames ,ακόμα και αν εδειχνε τετραγωνακια

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί αστεία για τους περισσότερους:

Οι στολές που δίνει δωρεάν στην digital deluxe edition (special) ενώ έχω κάνει εξαργύρωση του πρόσθετου κωδικού δεν μου εμφανίζονται στην εισαγωγή του παιχνιδιού. Έχω κατεβάσει κανονικά και την πρόσθετη έκδοση digital deluxe με τα art book κ.τ.λ.

Τι εχω κάνει λάθος;

Επεξ/σία από Lobo10

18 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Για μενα Όσο και να το σουλουπωσεις στο resolution mode δεν συγκρινεται με την εμπειρία των 60 frames ,ακόμα και αν εδειχνε τετραγωνακια

Eαν το anti alliasing ηταν καλυτερο και εγω με performance θα επαιζα,αλλα οχι εδω το χαλαει πολυ.

Σου σπαει την ψευδαισθηση,το immersion το χαλαει ολο.

Όποιος παίζει day1 παιχνίδι θεωρείται early adopter. Έμμεσα δέχεσαι ότι θα αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο ποσοστό από bugs και θα βοηθήσεις με τα reports την εταιρία να το διορθώσει. Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις μετά το 1ο μεγάλο update όπου συνήθως στρώνουν τα περισσότερα.

• Like 3

4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όποιος παίζει day1 παιχνίδι θεωρείται early adopter. Έμμεσα δέχεσαι ότι θα αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο ποσοστό από bugs και θα βοηθήσεις με τα reports την εταιρία να το διορθώσει. Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις μετά το 1ο μεγάλο update όπου συνήθως στρώνουν τα περισσότερα.

Εκτός εάν η εταιρεία που το βγάζει λέγεται naughty dog ή From Software :)

και η πλάκα είναι ότι ο early (day1) adopter πληρώνει full price 60-70 ευρώ, ενώ αυτός που θα το παίξει ένα χρόνο μετά θα το πάρει στα 20-30, με όλα τα bug διορθωμένα.

18 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Εκτός εάν η εταιρεία που το βγάζει λέγεται naughty dog ή From Software :)

και η πλάκα είναι ότι ο early (day1) adopter πληρώνει full price 60-70 ευρώ, ενώ αυτός που θα το παίξει ένα χρόνο μετά θα το πάρει στα 20-30, με όλα τα bug διορθωμένα.

Θεωρώ ότι όλες οι εταιρείες έχουν λίγο πολύ τα θέματα τους στις πρώτες εκδόσεις κάθε παιχνιδιού, όσο μεγάλες και να είναι. Άλλο πράγμα είναι να παίζει τον τίτλο ένας συγκεκριμένος αριθμός υπαλλήλων - testers πριν την κυκλοφορία του τίτλου και άλλο πράγμα οι χιλιάδες που το παίζουν όταν βγεί στην αγορά. Πολύ μεγαλύτερη γίνεται η πηγή πληροφόρησης σχετικά με bugs. Σε αυτούς εγώ θα ήθελα η εταιρεία να δίνει σαν ανταπόδοση δωρεάν ψηφιακό περιεχόμενο. Όσο μικρό και να είναι αυτό. Γιατί όπως σωστά είπες όσοι αγοράσουν αργότερα και λιγότερα δίνουν και καλύτερο προϊόν παίρνουν. Το θέμα είναι αν μπορείς να περιμένεις τόσο πολύ. Πολύ πιο σύντομα πάντως στρώνουν. Δεν νομίζω δλδ ότι χρειάζεται τόσο μεγάλο διάστημα (1 έτος) για να στρώσουν. Εκτός αν λέγεσαι cyberpunk γκουχ γκουχ.

1 ώρα πριν, Lobo10 είπε

Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί αστεία για τους περισσότερους:

Οι στολές που δίνει δωρεάν στην digital deluxe edition (special) ενώ έχω κάνει εξαργύρωση του πρόσθετου κωδικού δεν μου εμφανίζονται στην εισαγωγή του παιχνιδιού. Έχω κατεβάσει κανονικά και την πρόσθετη έκδοση digital deluxe με τα art book κ.τ.λ.

Τι εχω κάνει λάθος;

Τις ξεκλειδώνεις όταν φτάσεις στο σημείο που το παιχνίδι γίνεται open world. Όταν αποκτήσεις πρόσβαση στο stash, θα τις βρεις μέσα.

• Like 1

Το τέρμα δύσκολο επίπεδο κόβει κόλους η εγώ γέρασα παρά πολύ

Πόσο κοντινές μου φαίνονται αυτές οι 2 εικόνες κ είναι τόσο μακρινές!

SmartSelect_20220219-215404_Twitter.jpg

• Like 2

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι λίγο τα forced bloom και το dof (έχω συνηθίσει τόσα χρόνια νωρίς) και αυτή η αρτιστική προσέγγιση να λαμπυρίζουν τα μαλλιά στους χαρακτήρες λες και έχουν φωτοστέφανο από πίσω (δεν είναι μόνο στην Alloy που εκεί δικαιολογείται για λόγους ορατότητας σε σκοτεινές περιοχές).

Ευτυχώς το motion blur απενεργοποιήται, αλλά προσοχή είναι από default on και την πρώτη φορά που πήρα mount και πάτησα λίγο το γκάζι παραλίγο να μου  γυρίσουν τα άντερα στο 20λεπτό από τη ζαλάδα - θολούρα πριν το κλείσω.😁

• Like 1

Το παιχνιδι στο hard παντως ειναι hard.... Δυο hits και ειμαι νεκρος... Το γυρισα στο normal. 

Παντως, μεταξυ αλλων αποτελει και καλη εξασκηση για στοχευση με το controller αφου προσπαθεις να σπασεις καποια σημεια απο τους εχθρους. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Το παιχνιδι στο hard παντως ειναι hard.... Δυο hits και ειμαι νεκρος... Το γυρισα στο normal. 

Παντως, μεταξυ αλλων αποτελει και καλη εξασκηση για στοχευση με το controller αφου προσπαθεις να σπασεις καποια σημεια απο τους εχθρους. 

Δεν είναι ότι είσαι νεκρός σε 2 hit , υπάρχει κ διαφορετική επιθετικότητα από τις μηχανές κατά τη μάχη, αντιμετώπιζουν αλλιώς κ τις παγίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανεμφανίζονται και σε εσάς μερικά ή όλα τα σημεία του firegleam στον χάρτη μετά απο reload ή fast travel ενώ είναι ολοκληρωμένα;

Επεξ/σία από aggelos87

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...