Προς το περιεχόμενο

Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

Fulgore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, firepc είπε

και πως εδωσες 80€ για ενα παιχνιδι που αποδεδειγμενα δεν σου αρεσει?

Ε μωρε ειχε και τα εδωσε.... Το θεμα ειναι να του πουμε οτι εκανε μλκια οχι γιατι το πληρωσε. 

1 ώρα πριν, gtsoui είπε

Και εκει που εγραψα χθες οτι ειμαι ετοιμος να παιξω τα uncharted, ανοιγοντας σημερα το ps5 μου εβγαλε στο store πρωτη μουρη το horizon...σαν να μου λεγε "αγορασε με". Ε και το αγορασα τελικα πριν λιγο και αυτο, μιας και θα το εκανα ουτως η αλλως και περιμενω το download.

Βασικα για μενα ειναι λιγο επιφοβη αγορα καθως το πρωτο παιχνιδι δεν μου εκανε κλικ και το παρατησα στο 2ωρο...

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ομως ειναι κατι που εχω παρατηρησει σε οσα βιντεακια εχω δει για το παιχνιδι σε σχεση με τα γραφικα του, ειτε στα cutscenes ειτε στον κοσμο του γενικα. Και δεν ειναι σε μια συσκευη για να πεις οτι ειναι θεμα ρυθμισεων..

Σε πολλες περιπτωσεις μου φαινονται τα χρωματα παρα πολυ θερμα, σαν να ειναι υπερθεματισμενο το κοκκινο η εχουν περασει τα παντα μεσα απο ενα κοκκινο φιλτρο.... Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος που παιζει το παιχνιδι? Μηπως μου φαινεται ετσι εμενα..

Ακομα δεν εχω δει κατι με κοκκινο. Επισης το concept ειναι ακριβως το ιδιο. Το θεμα ειναι να μας πεις τι δεν σε τραβηξε για να σε βαλουμε χερι , αν πεταξες η οχι λεφτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, vag.patrick είπε

Ε μωρε ειχε και τα εδωσε.... Το θεμα ειναι να του πουμε οτι εκανε μλκια οχι γιατι το πληρωσε. 

απ το να το κλεψει, καλυτερα που το πληρωσε. Αυτο εννοειται.

Εγω απο περιεργια ρωταω πως και τα εδωσε

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απορώ λίγο με μερικά παιδιά που λένε ότι βλέπουν μεγάλες (κιόλας) διαφορές σε draw distance μεταξύ resolution και performance mode.

Έχω δοκιμάσει διάφορες τοποθεσίες μέσα στο παιχνίδι κοιτώντας τον ορίζοντα και ειλικρινά δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω το παραπάνω. Ούτε ένα παραπάνω δεντράκι στο resolution mode. Να προσθέσω ότι ούτε από το σχετικό βίντεο του DF που βάζει τα δύο modes το ένα δίπλα στο άλλο δεν υπάρχουν αυτές οι διαφορές. Πέρα από την προφανώς μεγαλύτερη ευκρίνεια της υψηλότερης ανάλυσης εγώ δεν βλέπω περισσότερα assets στο resolution mode. 

Όσοι βλέπετε αυτές τις διαφορές είναι εύκολο να ανεβάσετε μερικά shots? Ίσως συμβαίνει όντως κάτι αλλά σύμφωνα με τις παραπάνω παρατηρήσεις, μπορεί να είναι επιλεκτικά σε μερικά μόνο σημεία.

Επεξ/σία από D.Luffy

1 ώρα πριν, firepc είπε

και πως εδωσες 80€ για ενα παιχνιδι που αποδεδειγμενα δεν σου αρεσει?

Και είναι και 90% το ίδιο game ακριβώς απλά με περισσότερα combat skills και gadgets.

• Like 1

Με 3d audio κατάλαβε κανείς διάφορα 😋😋

Εγώ πάντως με pulse headset γενικά όταν το ενεργοποιω το μόνο που αντιλαμβάνομαι είναι σαν οι ήχοι να απομακρύνονται από το αυτί μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι κοντινοί ακούγονται πιο κοντά ....

Είναι κάτι σαν να μπαίνει ένα φίλτρο ανάμεσα στο ήχο κ τα αυτιά μου.

Ή θέλω ωρυλα

On 26/05/2021 at 18:19, privateer said:

Η ιστορια ολοκληρωσε τον κυκλο της με το 1ο. Δεν ξερω αν μπορει πια να εχει το ιδιο αντικτυπο η συνεχεια. Καλυτερα να ξεκιναγαν κατι καινουργιο μιας και η aloy ουτε και αλλιως ηταν εκνευριστικη σαν χαρακτηρας. Βασικα ενα απο τα προβληματα του παιχνιδιου ηταν οτι κανενας χαρακτηρας δεν ειχε ενδιαφερον. Ελπιζω επισης να μειωσουν την κοπια της Ubi συνταγης και να βελτιωσουν την ΑΙ των ανθρωπων. Περισσοτερη ποικιλια στο συστημα μαχης ειναι βασικο, καλυτερο inventory και πιο ενδιαφερον side missions. Γραφικα σιγουρα θα ειναι δυνατο.

προσωπικα θεωρω οτι η aloy ηταν μια χαρα χαρακτηρας... δυναμικη, ισχυρη και με προσωπικοτητα... δεν εχω ιδεα τι σε χαλασε... αν και δεν το εχω τερματισει ακομη προσωπικα μου αρεσει πολυ το παιχνιδι. αν και εχεις δικο οτι η μαχη ηθελε λιγο καλυτερο συστημα που να ειναι πιο βαθυ,,, 

15 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Η oled δεν βλεπεται στα 30 frames. Απαγορευτικό. Οπότε και αν δοκιμασα ήταν unplayable

το έχει βάλει φαντάζομαι σε gaming mode? Γιατί και εγώ σε oled παίζω και πρέπει να είναι το καλύτερο game που έχω παίξει ever σε απόδοση γραφικών. ΜΙλάμε το game είναι λες και είναι φτιαγμένο καθαρά για oled.

Aπίστευτα γραφικά δεν το χορταίνεις με τίποτα. ΜΙλάμε για φοβερή δουλειά που έχουν κάνει.

• Like 1

Υπερβολικά μεγάλη η μείωση της ποιότητας εικόνας σε performance mode ,τουλάχιστον στην c1 ,ειδικά σε κίνηση 

Από τα λίγα που από τι φαίνεται θα το παίξω σε resolution mode.

• Like 2

4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Υπερβολικά μεγάλη η μείωση της ποιότητας εικόνας σε performance mode ,τουλάχιστον στην c1 ,ειδικά σε κίνηση 

Από τα λίγα που από τι φαίνεται θα το παίξω σε resolution mode.

Αυτο με ξενερωνει και μενα στο perfomance , ειδικα το aa είναι αθλιο. Τρεμοπαίζουν ολα τα χορτα στα 2 μέτρα. Η ο καπνός που βγάζουν αυτα τα δηλητηριασμενα φυτά. Δεν ξέρω και εγώ σαν την μιαζει στο perfomance. Απορώ πως μπορείτε να παίξετε στο 30αρι και ειδικά στην ολεντ. Αν γυρίζεις την κάμερα από την θολουρα δεν βλεπεις τίποτα. Μόνο την alloy. Και εκεί ερχεται η ζαλαδα.

7 λεπτά πριν, chek2fire είπε

το έχει βάλει φαντάζομαι σε gaming mode? Γιατί και εγώ σε oled παίζω και πρέπει να είναι το καλύτερο game που έχω παίξει ever σε απόδοση γραφικών. ΜΙλάμε το game είναι λες και είναι φτιαγμένο καθαρά για oled.

Aπίστευτα γραφικά δεν το χορταίνεις με τίποτα. ΜΙλάμε για φοβερή δουλειά που έχουν κάνει.

Ναι gaming mode. Για μένα στα 30 δεν μπορώ να κάνω βήμα. Εκτός και δεν πειράζεις το δεξί joystick και κοιτας μόνο ευθεία, 

11 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Αυτο με ξενερωνει και μενα στο perfomance , ειδικα το aa είναι αθλιο. Τρεμοπαίζουν ολα τα χορτα στα 2 μέτρα. Η ο καπνός που βγάζουν αυτα τα δηλητηριασμενα φυτά. Δεν ξέρω και εγώ σαν την μιαζει στο perfomance. Απορώ πως μπορείτε να παίξετε στο 30αρι και ειδικά στην ολεντ. Αν γυρίζεις την κάμερα από την θολουρα δεν βλεπεις τίποτα. Μόνο την alloy. Και εκεί ερχεται η ζαλαδα.

Ναι gaming mode. Για μένα στα 30 δεν μπορώ να κάνω βήμα. Εκτός και δεν πειράζεις το δεξί joystick και κοιτας μόνο ευθεία, 

μπορεί να είναι και από το μέγεθος της τηλεόρασης δλδ σε μένα είναι 55αρα και δεν έχω τέτοιο θέμα.

Πρώτες εντυπώσεις δικές μου (λίγες ώρες παιχνιδιού):

• Το resolution "δεν υπάρχει" σαν mode, είναι λες και παίζεις σε χαλασμένο PS5, stuttering και αργή κίνηση
  • Τα invisible walls είναι κατι που με εκνευρίζει αρκετά, ειδικά σε open world παιχνίδι, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις που μπορείς να ανέβεις και που όχι
  • Η κίνηση γενικά σαν να έχει κάποια θεματάκια, ίσως με το animation όταν πχ. πηδάει πάνω από εμπόδια
  • Loot από απόσταση 1 μέτρου με Άλοι να ψάχνει στον άερα
  • Ο άλλος έχει ανέβει τις σκάλες 2 σκαλιά πριν

Γενικά βρήκα αρκετά ενοχλητικά κυρίως μικρά bug, αλλά που γενικά δείχνουν ότι ίσως κυκλοφόρησε το παιχνίδι νωρίς.

Τα γραφικά του μου φαίνονται καλά, αλλά όχι επιπέδου Uncharted / Last of Us.

Πρώτο συμπέρασμα δικό μου, νομίζω ότι απλά θα είναι ένα ευχάριστο game.

13 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Πρώτες εντυπώσεις δικές μου (λίγες ώρες παιχνιδιού):

• Το resolution "δεν υπάρχει" σαν mode, είναι λες και παίζεις σε χαλασμένο PS5, stuttering και αργή κίνηση
  • Τα invisible walls είναι κατι που με εκνευρίζει αρκετά, ειδικά σε open world παιχνίδι, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις που μπορείς να ανέβεις και που όχι
  • Η κίνηση γενικά σαν να έχει κάποια θεματάκια, ίσως με το animation όταν πχ. πηδάει πάνω από εμπόδια
  • Loot από απόσταση 1 μέτρου με Άλοι να ψάχνει στον άερα
  • Ο άλλος έχει ανέβει τις σκάλες 2 σκαλιά πριν

Γενικά βρήκα αρκετά ενοχλητικά κυρίως μικρά bug, αλλά που γενικά δείχνουν ότι ίσως κυκλοφόρησε το παιχνίδι νωρίς.

Τα γραφικά του μου φαίνονται καλά, αλλά όχι επιπέδου Uncharted / Last of Us.

Πρώτο συμπέρασμα δικό μου, νομίζω ότι απλά θα είναι ένα ευχάριστο game.

Δεν ξερω μηπως αξιζει να περιμένει κανείς λίγο καιρό για να το ξεκινήσει.εχω την εντυπωση οτι θα διορθώσουν πολλά πράγματα με patch. Πχ καρφώνω με το spear τα μηχανήματα και καρφώνω τον αέρα.καποιες στιγμές και κυρίως σε σκηνές μάχης έχω την εντυπωση ότι ο ήχος δεν συμβαδίζει με αυτό που βλεπεις .σαν να κάνει mute για κλάσματα.

Πιστευω δεν θα το προχωρήσω και θα περιμένω κανα μηνα

Πάλι καλά που φίλος είχε 2ο κωδικό για το preorder bonus και μου έδωσε το ένα.

Ο Κωτσόβολος με παρέπεμψε σε "σύμβουλο αγοράς" σε κάποιο κατάστημα ώστε να με βοηθήσει. Ούτε στα καταστήματα ξέρουν κάτι πάντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...