iSpO_fAcTo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το μέγεθος αυξάνει σταδιακά! 😛 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από iSpO_fAcTo 6
spartan29gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Πηρα μολις το πλαισιο για τον εξτρα κωδικο με το outfit που τελικα δεν συμπεριλβανοταν μεσα στην special edition Μου ειπαν να απευθυνθώ στην σονυ για αυτο τον λογο Ναι αλλα απο οτι διαβαζω το public το εδωσε κανονικα στους κατοχους της συγκεκριμενης εκδοσης Αντε βγαλε ακρη τωρα στο ποιος ειναι λαθος σε αυτο το κομματι 1
ilos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Το παιχνίδι τόσο τεχνικά όσο και από πλευράς στησίματος και production values είναι μια σκάλα τουλάχιστον παραπάνω σε σχέση με το πρώτο. Πραγματικό next gen και ας είναι x gen. Η δουλειά που έχει γίνει σε facial animations, lipsync κλπ στα dialogs με τους NPCs μόνο από ND και Insomniac είναι comparable. To skill tree είναι επίσης πιο πλούσιο. Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το πρώτο, μακάρι τώρα και το υπόλοιπο game να είναι έτσι γιατί θα φάτε 2-3 ώρες μέχρι να τελειώσετε την εισαγωγή και να φτάσετε εκεί. 4
ison Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Ευχαριστώ, θα ενημερώσω όπως και να έχει. Τελικά Regalla δεν βρήκες, ε; Μόλις την παρέλαβα; 1
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ison είπε Μόλις την παρέλαβα; Ωραίος, να ανεβάσεις φωτογραφίες.
dimidi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Η δικια μου προ-παραγγελια της collector απο Γερμανο εχει κολλησει στα ελτα και δεν το βλεπω να παραδίδεται σημερα. Ενημερωνω για καποιο φιλο που ρωτησε πιο πισω, ποια καταστηματα παραδιδουν day 1.
ison Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, dimidi είπε Η δικια μου προ-παραγγελια της collector απο Γερμανο εχει κολλησει στα ελτα και δεν το βλεπω να παραδίδεται σημερα. Ενημερωνω για καποιο φιλο που ρωτησε πιο πισω, ποια καταστηματα παραδιδουν day 1. Αν θες εχω μια collectors media market βουλιαγμένης να πας να την πάρεις 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ωραίος, να ανεβάσεις φωτογραφίες. Κάνα φρεε χοστ για foto? Γιατί το insomnia περνει 2 mb max. Είναι πραγματικά γομάρι η συλλεκτικη
D.Luffy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Thanofski είπε Με ψιλοαπογοητευσε το παιχνίδι σε αρκετούς τομείς.σαν γενικη αίσθηση Μ κάνει πιο πολύ σαν ένα τεράστιο dlc παρά μια συνέχεια ενός exclusive των 79 ευρώ. Ε όχι και τεράστιο dlc. Οι περιοχές αλλάζουν δραματικά μετά το αρκετά μεγάλο θα έλεγα prologue. Πρέπει πρώτα να μπεις στο λεγόμενο Forbidden West για να καταλάβεις ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι. Τώρα όσο αναφορά τα γραφικά, το ΑΑ στο performance χαλάει πολλά πράγματα. Παντού shimmering που δεν αφήνει τις λεπτομέρειες να αναδειχθούν. Το πρώτο Zero Dawn δεν είχε τέτοιο πρόβλημα πάντως. Η αλληλεπίδραση του χαρακτήρα έχει επίσης πολύ clipping με το περιβάλλον. Γενικά δίνει την εντύπωση ότι το παιχνίδι ήθελε ακόμα κανένα 3μηνο για polishing. Και εγώ θα ήθελα να δω RT. Προς το παρόν από τα studios της Sony, μόνο η Insomniac δείχνει να τον κατέχει αυτό τον τομέα. Για μένα το Rift Apart παραμένει το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά στο PS5. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από D.Luffy 3
sndev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Γενικά δίνει την εντύπωση ότι το παιχνίδι ήθελε ακόμα κανένα 3μηνο για polishing. Μιας κ ασχολησε πιστευεις ότι θα πέσουν patch που θα βελτιώσουν θεαματικά ακόμα καλύτερα το παιχνίδι; Ρωτάω γτ ακόμα δε το ξεκίνησα
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, ison είπε Αν θες εχω μια collectors media market βουλιαγμένης να πας να την πάρεις Κάνα φρεε χοστ για foto? Γιατί το insomnia περνει 2 mb max. Είναι πραγματικά γομάρι η συλλεκτικη Imgur / Flickr μάλλον θα έλεγα, ίσως το δεύτερο για να μην πέσει η ποιότητα. 😛
costacurta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Παίδες ερώτηση για κατόχους ps5. Έχετε βάλει performance η resolution??? Έχοντας παίξει δεκάδες παιχνίδια στη κονσόλα μου τo 60ρι το θεωρώ πολύ ανώτερο και ας πέφτει η ανάλυση. Και δίχως υπερβολή η ίχνος ελιτισμού στο guardians of the galaxy και κάποια άλλα το 30ρι μου προκάλεσε πονοκέφαλο. Διαβάζω τα review και η πλειοψηφία προτείνει 4κ/30 στο forbidden west και ας είναι παιχνίδι action. Πως γεναν αυτό?
ilos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, costacurta είπε Παίδες ερώτηση για κατόχους ps5. Έχετε βάλει performance η resolution??? Έχοντας παίξει δεκάδες παιχνίδια στη κονσόλα μου τo 60ρι το θεωρώ πολύ ανώτερο και ας πέφτει η ανάλυση. Και δίχως υπερβολή η ίχνος ελιτισμού στο guardians of the galaxy και κάποια άλλα το 30ρι μου προκάλεσε πονοκέφαλο. Διαβάζω τα review και η πλειοψηφία προτείνει 4κ/30 στο forbidden west και ας είναι παιχνίδι action. Πως γεναν αυτό? Δε γκένεν. 60 παίξε όπως όλοι οι normal άνθρωποι. 2
D.Luffy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sndev είπε Μιας κ ασχολησε πιστευεις ότι θα πέσουν patch που θα βελτιώσουν θεαματικά ακόμα καλύτερα το παιχνίδι; Ρωτάω γτ ακόμα δε το ξεκίνησα Θεαματικά δεν πιστεύω ότι θα το βελτιώσουν. Σίγουρα όχι το προβληματικό ΑΑ. Αυτό που περιμένω εγώ είναι βελτίωση σε διάφορες αστάθειες όπως το clipping, κάτι shaders νερού που αναβοσβήνουν, κάτι npc's που εξαφανίζονται, τα ελαφρά κολλήματα όταν αλλάζει η κάμερα στα cutscenes και ίσως λίγο το aggressive pop-in σε μερικά σημεία. Δεν είναι ότι έχει σοβαρά προβλήματα που να αποτρέψουν κάποιον να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή αλλά όπως είπα, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο polished σε μερικά σημεία ως ΑΑΑ 1st party exclusive. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από D.Luffy 1
optimus prime Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω εχω γραψει 7 ωρες και ακομα δεν εχω περασει το barens light... To performance εχει χειροτερο AA ακομα και απο τα Yakuza. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime
D.Luffy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, costacurta είπε Παίδες ερώτηση για κατόχους ps5. Έχετε βάλει performance η resolution??? Έχοντας παίξει δεκάδες παιχνίδια στη κονσόλα μου τo 60ρι το θεωρώ πολύ ανώτερο και ας πέφτει η ανάλυση. Και δίχως υπερβολή η ίχνος ελιτισμού στο guardians of the galaxy και κάποια άλλα το 30ρι μου προκάλεσε πονοκέφαλο. Διαβάζω τα review και η πλειοψηφία προτείνει 4κ/30 στο forbidden west και ας είναι παιχνίδι action. Πως γεναν αυτό? 60άρι ανεπιφύλακτα για μένα. Το λίγο καλύτερο ΑΑ στο resolution mode δεν αξίζει το frame rate hit. Τα settings γραφικών είναι επίσης ίδια μεταξύ των δύο modes. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα