aekoupoli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κ εγώ που δοκίμασα στα 30 fps δεν με πείραξε όπως αλλά παιχνίδια. Σε άλλα παιχνίδια το καταλαβαίνω αμέσως το 30αρι.μαλλον έχουν βάλει διάφορες τεχνικές με blur γρήγορη κίνηση κάμερας κτλ. Αν βγάλουν και mode στα 45fps όπως στο ratchet θα είναι ακόμα καλύτερο Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από aekoupoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kosmsamo είπε Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! 😄 Όποιος θέλει να με βοηθήσει και να πάρει την μια (δεν μπόρεσα να αποφύγω και την κούριερ, με διαφορά 3 λεπτών ήρθαν Πλαίσιο-Public, in that order😂), ας στείλει ΠΜ. Για πες, τελικά δεν έχει κωδικό για το Nora Legacy μέσα, ε; Ο Κωτσόβολος πάντως στο fb chat δεν ξέρει τίποτα και εαν όντως δεν υπάρχει κωδικός μέσα να τους ξαναστείλω μήπως μπορέσουν να κάνουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως από Public τον κωδικό του preorder bonus μου τον έστειλαν με mail. Είχε μέσα της collector's τα bonus και με mail ήρθε το preorder bonus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Για πες, τελικά δεν έχει κωδικό για το Nora Legacy μέσα, ε; Ο Κωτσόβολος πάντως στο fb chat δεν ξέρει τίποτα και εαν όντως δεν υπάρχει κωδικός μέσα να τους ξαναστείλω μήπως μπορέσουν να κάνουν κάτι. Η μια που άνοιξα (νομίζω αυτή του πλαισίου) δεν τον είχε μέσα. Λογικά ούτε η άλλη τον έχει. Οπότε θα περιμένω λίγες μέρες για να με θυμηθούν μόνοι τους προτού αρχίσω τηλέφωνα και e-mail. edit: Τελικά το Public έστειλε πρώτο τον κωδικό, πριν 40 λεπτά. Αλλά με μισόκλειστα μάτια ούτε που το πρόσεξα. Μόλις μου πέταξε notification το app ότι κατέβηκε και το day 1 patch αλλά, με 4 ώρες ύπνο, δεν έχω κουράγιο αυτήν την στιγμή. 🤣 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από kosmsamo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Charismo είπε Πάντως από Public τον κωδικό του preorder bonus μου τον έστειλαν με mail. Είχε μέσα της collector's τα bonus και με mail ήρθε το preorder bonus. Όντως δεν το είχε μέσα; Είχα δει σε κάποια unboxing να το περιέχει, οπότε υπέθεσα ότι τουλάχιστον στις 2 μεγάλες θα ήταν μέσα. Γι'αυτό θέλω να παίρνω κυρίως από public, εκείνοι σίγουρα στέλνουν τα digital preorder bonus. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από Grim Ripper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Charismo είπε Πάντως από Public τον κωδικό του preorder bonus μου τον έστειλαν με mail. Είχε μέσα της collector's τα bonus και με mail ήρθε το preorder bonus. Το email σου ήρθε αφού παρέλαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Όντως δεν το είχε μέσα; Είχα δει σε κάποια unboxing να το περιέχει, οπότε υπέθεσα ότι τουλάχιστον στις 2 μεγάλες θα ήταν μέσα. Γι'αυτό θέλω να παίρνω κυρίως από public, εκείνοι σίγουρα στέλνουν τα digital preorder bonus. Βασικά μέσα είχε τρεις κωδικούς. Πριν λίγο μου έστειλαν από τα Public και έναν κωδικό preorder αλλά είμαι στη δουλειά και δεν τον δοκίμασα ακόμα. Δεν ξέρω αν είναι ίδιος με κάποιον από αυτούς που είχε μέσα. 1 λεπτό πριν, ilias78 είπε Το email σου ήρθε αφού παρέλαβες? Το email ήρθε πριν μια ώρα. Παρέλαβα χθες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ την special edition και μου έστειλαν από Public και τον κωδικό για το outfit. Μέσα στο steelbook είχε κωδικό για το soundtrack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα και εγώ το βράδυ γίνετε εγκατάσταση asap Kαι εγώ την special έκδοση με τον κωδικό για το bonus περιεχόμενο μου ήρθε σε email Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από chek2fire 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Για πες, τελικά δεν έχει κωδικό για το Nora Legacy μέσα, ε; Ο Κωτσόβολος πάντως στο fb chat δεν ξέρει τίποτα και εαν όντως δεν υπάρχει κωδικός μέσα να τους ξαναστείλω μήπως μπορέσουν να κάνουν κάτι. Εχω ενα εξτρα κωδικο αν δεν βγαλεις ακρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kingedward Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παρέλαβα και εγώ την special edition και μου έστειλαν από Public και τον κωδικό για το outfit. Μέσα στο steelbook είχε κωδικό για το soundtrack Τι ακριβώς κάνεις για το nora's legacy outfit? Ούτε σε εμένα είχε κάτι , εκτός από το soundtrack! Υ.Γ Δεν πήρα από κάποια μεγάλη αλυσίδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Kingedward είπε Τι ακριβώς κάνεις για το nora's legacy outfit? Ούτε σε εμένα είχε κάτι , εκτός από το soundtrack! Υ.Γ Δεν πήρα από κάποια μεγάλη αλυσίδα . Να απευθυνθείς στο κατάστημα που το πήρες. Ο κωδικός ήταν έξτρα ως προ παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, D.Luffy είπε Ναι έχει διάφορα bugs. Εγώ παρατήρησα τρεμόπαιγμα shaders και υφών σε μερικά σημεία. Επίσης στα cutscenes έχει κολλήματα όταν αλλάζει η κάμερα. Το ΑΑ είναι όντως χαμηλής ποιότητας όπως σχολίασε το DF και δεν μπορεί να καλύψει επαρκώς τα juggies σε foliage και γυαλιστερές επιφάνιες. Είναι λίγο ενοχλητικό σε κίνηση. ΟΚ μικρό το κακό με τέτοια οπτική πανδαισία αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Στο Favor Resolution mode η ποιότητα της εικόνας είναι λίγο καλύτερη αλλά για μένα δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση να θυσιάσω τα 60fps που φαίνονται rock solid κιόλας. Demon's Souls, Rift Apart και Forbidden West είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στο PS5 μέχρι τώρα. Επειδη το AA στο performance ειναι αθλιο το εχω γυρισει σε resolution με interpolation στην tv και παει πολυ καλα.Κανει μερικα σπασιματα που και που αλλα το απολαμβανω καλυτερα ετσι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, ison είπε Εχω ενα εξτρα κωδικο αν δεν βγαλεις ακρη... Ευχαριστώ, θα ενημερώσω όπως και να έχει. Τελικά Regalla δεν βρήκες, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darko__77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Από public έλαβα μόνο τον κωδικό με mail χωρίς να έχω παραλάβει και πληρώσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα