aekoupoli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vfragos είπε Καλημέρα, ξέρετε εάν το πάρω απο το USA store αν θα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους; Υπάρχει κάποιο πιο φθήνο store που μπορούμε να χρησιμοποιούμε γενικότερα; Mε gift cards απο ενεβα βγαινει στα 60ε απο Ελλαδα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από aekoupoli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Τώρα όσο αναφορά το story και το gameplay, το EG δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με κάποια rpg elements τα οποία δεν αξιοποιούνται επαρκώς στο gameplay για να έχουν νόημα ύπαρξης. Εγώ πάντως προβληματίζομαι ότι πίσω από το εξαιρετικό τεχνικό επίτευγμα, κρύβεται στην ουσία ένα μέτριο sequel. Για να δούμε... Η αληθεια ειναι οτι οντως με εξεπληξε οτι το EG δεν εβαλε ουτε Recommended ουτε τιποτα.. Βεβαια τελευταια δεν τους προτιμω ιδιαιτερως , κατι δεν μ αρεσει πλεον σε αυτους... Βλεπω δινουν καποιες φορες review codes σε λαθος ατομα (μιλαω για το genre προτιμησης του reviewer)... Αλλα διαβαζω πολυ καλα λογια γενικα. Μεσες ακρες το βλεπω για ενα 8 στα 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, zlave είπε Έχεις πρόβλημα, κοίταξε το. Ενταξει ρε φιλε καλο κοριτσι ειναι δεν ηξερα οτι τα ειχατε 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilt128 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου βγήκε η πίστη να το συναρμολογήσω, αλλά άξιζε. Ευτυχώς δεν πήρα τη Regalla. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο θα ήταν. 😄 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Charismo 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Charismo είπε Μου βγήκε η πίστη να το συναρμολογήσω, αλλά άξιζε. Ευτυχώς δεν πήρα τη Regalla. Δεν ξέρω ποσό μεγάλο θα ήταν. 😄 Καλορίζική! Πανέμορφη η φιγούρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Έχω κάνει παραγγελία τη special απο 3/12 με παραλάβει από κατάστημα κ ακόμα προς διεκπεραίωση είναι!!!!! Wtf????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εχει πάρει κανείς την έκδοση με τα 69,99€? Κατεβάζεις δωρεαν την PS5 έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Εχει πάρει κανείς την έκδοση με τα 69,99€? Κατεβάζεις δωρεαν την PS5 έκδοση? Μετα τις 12 ομως. Πιο πριν σε αφηνει μόνο την εκδοση του ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει πέσει γερή διαφήμιση κοτσοβολος πλαίσιο για το forbiten west Και μου κάνει εντύπωση γιατί άλλο να διαφημίζει η Σόνυ κ άλλο τα πολυκαταστήματα. Μάλιστα σε ζώνη διαφημίσεων ακριβή που βλέπει ο κόσμος μάστερ σεφ. Αισθητικα πάντως είναι διαφήμισεις επιπέδου CD media (Nintendo Greece) , τραγικές Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Θα το ξεκινησω σε καμια ωρα με ακουστικα να δω πως τα παει το 3d audio. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Τελικά δεν άντεξα εγινε preorder 3 ώρες πριν κυκλοφορήσει 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκλειδωσε το παιχνιδι? Edit Μολις ξεκλείδωσε και εδωσε κατευθείαν και το upgrade για ps5. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από aekoupoli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Ξεκλειδωσε το παιχνιδι? Edit Μολις ξεκλείδωσε και εδωσε κατευθείαν και το upgrade για ps5. Upgrade? Εμένα κατεβάζει ξανά από την αρχή ps5 εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, sndev είπε Upgrade? Εμένα κατεβάζει ξανά από την αρχή ps5 εκδοση Ναι αυτό εννοούσα. Την εκδοση του ps5. Θελει ολο το game να κατεβάσεις. Το ειχαν πει ετσι κ αλλιώς.εγω δεν είχα κατεβάσει καν την έκδοση του ps4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα