ilias78 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Στο public ολα φαινονται να βαινουν καλως, αλλαξε το status σημερα, αναμένω SMS για να παω στο καταστημα. Ολε, επιτέλους να δουλέψει και λίγο το PS5 που είναι διακοσμητικό απο day 1. Ποια έκδοση κ πότε έκανες παραγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εχω ηδη τρακινγκ απο acs courier, ps5 special edition, 12 Φεβρουαριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Σε εμένα Collector's edition από Public παραγγελία 24/10/21 παραδόθηκε σήμερα το πρωί. Όταν επιστρέψω από τη δουλειά θα ανεβάσω και pics. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά, είχα ξεχάσει εντελώς ότι είχα ρίξει και προπαραγγελια καβατζα στα public. Έπρεπε να μου έρθει e-mail ότι το στείλανε (με αντικαταβολή). Κανένα tracking μέχρι στιγμής. 😆 Να δω ποιος θα στείλει πρώτος από τα Public / Plaisio για να προλάβω να ακυρώσω την μια. Το κόβω να χτυπάνε αύριο και οι δύο τα κουδούνια. 😂 2 ώρες πριν, vfragos είπε Καλημέρα, ξέρετε εάν το πάρω απο το USA store αν θα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους; Υπάρχει κάποιο πιο φθήνο store που μπορούμε να χρησιμοποιούμε γενικότερα; Αν ισχύει ό,τι και με τα άλλα παιχνίδια της Sony, μάλλον δεν θα έχει. Συνήθως, διαφορετικά CUSA έχουν και διαφορετικές γλώσσες. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από kosmsamo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 46 λεπτά πριν, ilias78 είπε Ποια έκδοση κ πότε έκανες παραγγελία? PS5 Special Edition, 27.10.21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 https://www.public.gr/product/gaming/games/ps5/ps5-game-horizon-forbidden-west-collectors-edition/prod14101894pp/ Παιδιά καλησπέρα, μου ήρθε μήνυμα από public για παραλαβή την παραπάνω συλλεκτική, είναι στα Public Συγγρού Καλλιθέα, παραλαβή πληρωμή κατάστημα, την θέλει κανείς; δεν θα την χρειαστώ εγώ, φυσικά δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Ρε παιδιά σχεδόν 4 σελίδες τώρα η σηζήτηση περιστρέφεται γύρω από εξέλιξη παραγγελιών, αλυσίδες καταστημάτων, couriers, τηλεφωνήματα, tracking numbers, πότε ακριβώς παραδόθηκε η παραγγελία, πότε αναμένεται να παραδοθεί, έλεος. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν αυτές οι άχρηστες πληροφορίες? Ανοίξτε και καμιά κουβέντα για το ίδιο το παιχνίδι. Σχολιάστε κανένα preview, πείτε τι περιμένετε να δείτε, ποιες βελτιώσεις θα θέλατε να υπάρχουν, σε τι mode ή σε ποια κονσόλα θα παίξετε, ένα σωρό πολύ πιο ενδιαφέρον πράγματα αντί να συζητάμε πότε παρέλαβε ή πότε θα παραλάβει ο τάδε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ρε παιδιά σχεδόν 4 σελίδες τώρα η σηζήτηση περιστρέφεται γύρω από εξέλιξη παραγγελιών, αλυσίδες καταστημάτων, couriers, τηλεφωνήματα, tracking numbers, πότε ακριβώς παραδόθηκε η παραγγελία, πότε αναμένεται να παραδοθεί, έλεος. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν αυτές οι άχρηστες πληροφορίες? Ανοίξτε και καμιά κουβέντα για το ίδιο το παιχνίδι. Σχολιάστε κανένα preview, πείτε τι περιμένετε να δείτε, ποιες βελτιώσεις θα θέλατε να υπάρχουν, σε τι mode ή σε ποια κονσόλα θα παίξετε, ένα σωρό πολύ πιο ενδιαφέρον πράγματα αντί να συζητάμε πότε παρέλαβε ή πότε θα παραλάβει ο τάδε. Το παιχνίδι επίσημα κυκλοφορεί αύριο, οπότε λογικό είναι τις ημέρες αυτές να περιστρέφεται η συζήτηση γύρω από τις παραδόσεις και παραλαβές, αφού αυτό είναι το άγχος των περισσότερων. Τις επόμενες ημέρες θα ανέβουν και οι πρώτες εντυπώσεις. Αν υπάρχει πρόβλημα ο αρμόδιος Moderator θα διαγράψει τα μηνύματα που δεν έχουν θέση στο θέμα. Όπως το δικό σου και το δικό μου που μόνο για το παιχνίδι δε σχολιάζουμε. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ρε παιδιά σχεδόν 4 σελίδες τώρα η σηζήτηση περιστρέφεται γύρω από εξέλιξη παραγγελιών, αλυσίδες καταστημάτων, couriers, τηλεφωνήματα, tracking numbers, πότε ακριβώς παραδόθηκε η παραγγελία, πότε αναμένεται να παραδοθεί, έλεος. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν αυτές οι άχρηστες πληροφορίες? Ανοίξτε και καμιά κουβέντα για το ίδιο το παιχνίδι. Σχολιάστε κανένα preview, πείτε τι περιμένετε να δείτε, ποιες βελτιώσεις θα θέλατε να υπάρχουν, σε τι mode ή σε ποια κονσόλα θα παίξετε, ένα σωρό πολύ πιο ενδιαφέρον πράγματα αντί να συζητάμε πότε παρέλαβε ή πότε θα παραλάβει ο τάδε. κ αυτα ειναι μερος του imersion preview τι να σχολιάσεις αμα δε το παίξεις.. τη γνωμη του αλλου που μπορει να τα τσεπωνει κιολας? η σα κ αυτους που το παιζουν απο youtube? 😂 πάντως στο συνολο ενα δικιο το εχεις, τελευταία σε ολα τα παιχνίδια καλα κακα μέτρια μιλαμε για τα γύρω γύρω κ οχι για το αν παιρναμε καλα η τι μας χαλάει Για το συγκεκριμένο δε ξερω αν θα το παίξω performance η fidelity μη σου πω ενώ το εχω πάρει σκευτομαι σοβαρά να περιμένω μήπως σκάσει κανα update όπως στο ratchet που έπαιζες σε κατι ενδιάμεσο, τύπου 4κ 45 όμως αυτο που πραγματικά θελω να δω ειναι τι υλοποίηση έχουν κανει στο dualsence. Απο τη πρώτη ήμερα που πηρα το ps5 το πρώτο που σκευτικα ειναι πως θα νε η αισθηση να τραβάει το τοξο η αλοη κ εφτασε ο καιρος 😀 29 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε https://www.public.gr/product/gaming/games/ps5/ps5-game-horizon-forbidden-west-collectors-edition/prod14101894pp/ Παιδιά καλησπέρα, μου ήρθε μήνυμα από public για παραλαβή την παραπάνω συλλεκτική, είναι στα Public Συγγρού Καλλιθέα, παραλαβή πληρωμή κατάστημα, την θέλει κανείς; δεν θα την χρειαστώ εγώ, φυσικά δωρεάν. εαν τη πρόλαβα τη θελω! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Από you.gr άλλαξε η κατάσταση σε «συλλογή προϊόντων». Όποτε σήμερα πιστεύω θα το στείλουν με κούριερ. Επίσης χρέωσαν και μια 3μηνη ps+ στα 9.90. Απλη έκδοση PS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ρε παιδιά σχεδόν 4 σελίδες τώρα η σηζήτηση περιστρέφεται γύρω από εξέλιξη παραγγελιών, αλυσίδες καταστημάτων, couriers, τηλεφωνήματα, tracking numbers, πότε ακριβώς παραδόθηκε η παραγγελία, πότε αναμένεται να παραδοθεί, έλεος. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν αυτές οι άχρηστες πληροφορίες? Ανοίξτε και καμιά κουβέντα για το ίδιο το παιχνίδι. Σχολιάστε κανένα preview, πείτε τι περιμένετε να δείτε, ποιες βελτιώσεις θα θέλατε να υπάρχουν, σε τι mode ή σε ποια κονσόλα θα παίξετε, ένα σωρό πολύ πιο ενδιαφέρον πράγματα αντί να συζητάμε πότε παρέλαβε ή πότε θα παραλάβει ο τάδε. Spoiler Μήπως επειδή, φαντάζομαι, δεν έχει παίξει κανείς μας το παιχνίδι δεν μπορούμε και να σχολιάσουμε επί της ουσίας; Ή επειδή κάποιοι μπορεί να έχουν επιλέξει να μην δουν τίποτα από ένα σημείο και μετά υπό τον φόβο σποιλερ; Το τι είναι ενδιαφέρον και τι όχι είναι σχετικό και υποκειμενικό (κι αν κρίνω από την συμμετοχή αρκετών διαφορετικών μελών σε αυτές τις 4 σελίδες, σε συνδυασμό με την έλλειψη παραπόνων μέχρι τώρα, μόνο αδιάφορες και άχρηστες δεν φαίνονται να είναι αυτού του είδους οι συζητήσεις και οι πληροφορίες), οπότε καλό είναι να μην βγαίνουν "απόλυτα" συμπεράσματα, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κάποια mod οδηγία για το ποια συζήτηση επί του παιχνιδιού είναι off και ποια όχι. 🙂 /"off-topic" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εγω αναμενω απο gamestation αυριο παραλαβη (κανονικα ειναι για αυριο). Ευελπιστω πως για ολο το session του παιχνιδιου (οσο χρειαστω για να το τερματισω) το οικογενειακο καθηκον δεν θα με βγαλει απο το προγραμμα μου..!! Ειναι απο τα λιγα concept σε παιχνιδια τα τελευταια χρονια που με ενθουσιαζουν και απ οτι ειδα τα καινουργια gadget σε συνδιασμο με την καταδυση αλλα και την πτηση καραγουσταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 4k30fps μαλλον μας κανουν πλακα.Τι θα γινει στο μελλον εαν απο την αρχη της γενιας εχουμε 4κ30; ποια η γνωμη σας πανω σε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, sndev είπε Για το συγκεκριμένο δε ξερω αν θα το παίξω performance η fidelity μη σου πω ενώ το εχω πάρει σκευτομαι σοβαρά να περιμένω μήπως σκάσει κανα update όπως στο ratchet που έπαιζες σε κατι ενδιάμεσο, τύπου 4κ 45 όμως αυτο που πραγματικά θελω να δω ειναι τι υλοποίηση έχουν κανει στο dualsence. Απο τη πρώτη ήμερα που πηρα το ps5 το πρώτο που σκευτικα ειναι πως θα νε η αισθηση να τραβάει το τοξο η αλοη κ εφτασε ο καιρος 😀 Αυτό μάλιστα. Υπάρχουν τελικά και πράγματα να σχολιάσουμε πέρα από το αν πήρε κάποιος tracking number και αν παρέλαβε σήμερα το πρωί... Συγνώμη αν δεν αρέσει σε μερικούς που επεμβαίνω στο "αγαπημένο" θέμα των παραδόσεων αλλά μου προκαλεί εντύπωση το συγκεκριμένο πάθος το οποίο εγώ τουλάχιστον το βλέπω καθαρά διαδικαστικό σαν μπογιά που στεγνώνει στον τοίχο. Το συζητάμε λίγο στην αρχή και μετά ξεχνάμε τα πάντα γύρω από αυτό. Στο παιχνίδι τώρα, προσωπικά μου έκανε εντύπωση η ανάλυση του DF οι οποίοι πρότειναν 4K30fps όταν ουσιαστικά έχουμε το ίδιο προφίλ γραφικών και στα δυο settings. Μένει να το δούμε στην πράξη αλλά εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω στα 30 εφόσον έχω την επιλογή για 60. Το 4K45 θα είχε πολύ ενδιαφέρον όπως επίσης και το VRR σε resolution mode με ξεκλείδωτο frame rate. Είναι κάτι που θα έδινε το κάτι παραπάνω σε αυτούς που διαθέτουν τον εξοπλισμό. Όταν βεβαια έρθει επιτέλους το firmware update... Τώρα όσο αναφορά το story και το gameplay, το EG δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με κάποια rpg elements τα οποία δεν αξιοποιούνται επαρκώς στο gameplay για να έχουν νόημα ύπαρξης. Εγώ πάντως προβληματίζομαι ότι πίσω από το εξαιρετικό τεχνικό επίτευγμα, κρύβεται στην ουσία ένα μέτριο sequel. Για να δούμε... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Πρεπει να καταλαβουμε οτι ναι μεν στην κριση με τις καρτες γραφικων , συμφερει αγοραστικα να παμε σε κονσολα , αλλα και παλι τεχνικα εχουμε μηχανακια των 10tflop. Το 4κ30 ειναι το στανταρ με RT. Εγω θα θελα να βλεπω πιο συχνα Performance RT η 4κ45 οπως ειπε πιο πανω ο φιλος η ακομα καλυτερα ενα 4κ60 με καποιες περικοπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα