ilias78 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Και εμένα τα ίδια Θεωρώ πως από αύριο θα αρχίσουν να αλλάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Unboxing από τη special edition Ο κωδικός που περιέχεται στην συσκευασία, αφορά το soundtrack. Που σημαίνει ότι το mora legacy outfit είτε θα σταλεί με email είτε με άλλο τρόπο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από ilias78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Charismo είπε Η Collector's από Public εμένα τώρα λέει πως έχει σταλεί! Ρε λες? Έχει και αριθμό αποστολής ACS, αλλά ακόμα δεν έχει tracking στο site της courier. Από MediaMarkt ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πάει για ακύρωση. Θα το αγοράσω digital. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Eγω το εχω ηδη κατεβασμενο παντως. Συλλεκτικες σε δισκακια παιρνω μονο uhd ταινιες,παιχνιδια ολα digital. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δεν το εχω παιξει αλλα απο τις φωτο πολυ αντιπαθητική ξινή μουρη η πρωταγωνίστρια. Τελειως Καρεν μοιαζει, δεν της δινω cent αν δε μαθει να γελαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε δεν της δινω cent αν δε μαθει να γελαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Unboxing από τη special edition Ο κωδικός που περιέχεται στην συσκευασία, αφορά το soundtrack. Που σημαίνει ότι το mora legacy outfit είτε θα σταλεί με email είτε με άλλο τρόπο. Δηλαδή @@ θα πάρουμε όσοι πάρουμε την special. Ενώ στην απλή έκδοση (σαν day 1 / launch edition) ο κωδικός είναι μέσα στο κουτί. Ο Κωτσόβολος πάντως ιδέα δεν έχει για preorder bonus οπότε δεν θα στείλει τίποτα. Μακάρι έστω τηλεφωνικά με την Sony να το ξεκλειδώσουν αλλιώς ζητώ που καήκαμε... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Grim Ripper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Δηλαδή @@ θα πάρουμε όσοι πάρουμε την special. Ενώ στην απλή έκδοση (σαν day 1 / launch edition) ο κωδικός είναι μέσα στο κουτί. Ο Κωτσόβολος πάντως ιδέα δεν έχει για preorder bonus οπότε δεν θα στείλει τίποτα. Μακάρι έστω τηλεφωνικά με την Sony να το ξεκλειδώσουν αλλιώς ζητώ που καήκαμε... Στην σελίδα του Κώτσου πάντως, βλέπω γράφει κανονικά για preorder bonus. Παρεμπιπτόντως, από κει είχα πάρει την Special του Spider-man, τους πήρα τηλ γιατί με γράψανε και δεν στείλανε e-mail με τα preorder bonuses και, νομίζω, το πολύ σε μια εργάσιμη μου έστειλαν sms με κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kosmsamo είπε Στην σελίδα του Κώτσου πάντως, βλέπω γράφει κανονικά για preorder bonus. Παρεμπιπτόντως, από κει είχα πάρει την Special του Spider-man, τους πήρα τηλ γιατί με γράψανε και δεν στείλανε e-mail με τα preorder bonuses και, νομίζω, το πολύ σε μια εργάσιμη μου έστειλαν sms με κωδικό. Εννοείς την εικόνα που λέει ότι έχει και preorder bonus; Εγώ πάντως σε κατάστημα έκανα το preorder μιας και έχω δίπλα στη δουλειά οπότε πετάχτηκα μια μέρα και το έκανα και δεν έχουν ιδέα. Για την ακρίβεια μου είπαν θα βάλω την απόδειξη στο site. Ποιο site; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εννοείς την εικόνα που λέει ότι έχει και preorder bonus; Για την ακρίβεια μου είπαν θα βάλω την απόδειξη στο site. Ποιο site; 😛 Ναι, αυτό είδα. Wait, wut? Τι κουλό ήταν αυτό που σου πετάξανε; 🤣 Ρε τους σαταναδες! Πιστεύω, πάντως, ότι θα βγάλεις άκρη. Είτε με τηλεφώνημα στο κέντρο τους, είτε με e-mail. Αν αποτύχουν όλα αυτά, επικοινώνησε με sony. Δεν μου έχει τύχει, (ήμουν έτοιμος να το κάνω με την special του Spidey που προανέφερα) αλλά φαντάζομαι με την απόδειξη θα κάνεις δουλίτσα. Κράτα ένα screeshot από την σελίδα του παιχνιδιού στο site του Κωτσου καλού κακού (για extra points ξεφτυλισματος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ πάντως όταν είχα πάρει το nba 2k20 από κωτσο που έδινε κ κωδικό για έξτρα περιεχόμενο, δεν τον έλαβα ποτέ. Παρόλο τις άπειρες ενοχλήσεις μου. Να πω την αλήθεια, δεν με πολύ νοιάζει ο κωδικός. Ένα outfit αφορά. Όχι τίποτα έξτρα αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, ξέρετε εάν το πάρω απο το USA store αν θα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους; Υπάρχει κάποιο πιο φθήνο store που μπορούμε να χρησιμοποιούμε γενικότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 K ο οδηγός για τους trophy hunters https://www.powerpyx.com/horizon-forbidden-west-trophy-guide-roadmap/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zlave Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Δεν το εχω παιξει αλλα απο τις φωτο πολυ αντιπαθητική ξινή μουρη η πρωταγωνίστρια. Τελειως Καρεν μοιαζει, δεν της δινω cent αν δε μαθει να γελαει. Έχεις πρόβλημα, κοίταξε το. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στο public ολα φαινονται να βαινουν καλως, αλλαξε το status σημερα, αναμένω SMS για να παω στο καταστημα. Ολε, επιτέλους να δουλέψει και λίγο το PS5 που είναι διακοσμητικό απο day 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα