Προς το περιεχόμενο

Horizon Forbidden West [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και η Παρασκευή είναι σε απόσταση αναπνοής, μπήκα στο Πλαίσιο να δω τι γίνεται με την προπαραγγελια της Special. Και... ακόμα σε προπαραγγελια το εμφανίζει.

Spoiler

Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα γίνει χαζομάρα; 😂 Με πιέζει και το πρόγραμμα λόγω θητείας, οπότε λίγο F να έρθει π.χ. από βδομάδα (αν δεν με "πιστολιασουν" όπως με Days Gone Special Edition, Cyberpunk Collector's Edition και Forza Horizon 4 Ultimate Edition, τουλάχιστον στο PS5 ήταν κύριοι).

• Απαντ. 720
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Socratis_g είπε

μπήκα Public να δω το status της παραγγλείας, και είναι τελείως άδειο! οτι ναναι. 

Τσεκαρε κανείς άλλος τη φάση?

Ναι κ εμένα. Λογικά κάποιο θέμα έχουν με το site τους.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

270 ευρώ η Regalla!!!!!! Έχουν ξεφύγει εντελώς τελικά 

Επί εποχής ps4, θυμάμαι, οι συλλεκτικές με τη φιγούρα είχαν 110-120 ευρώ.

Αναλογα την συλλεκτικη...death stranding ειχε 200 πχ ...η regalla ειναι θηριο αν ειδες το Unboxing...το αγαλμα φενεται πολυ καλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω κι εγώ πως από το πρωί το ιστορικό παραγγελιών του Public είναι άδειο. Δε φαίνονται ούτε οι παλαιότερες παραγγελίες μου.

Επεξ/σία από Charismo
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

πήγε να με λούσει κρύος ιδρώτας. 

Χαχαχ κ μένα στην αρχή.

3 λεπτά πριν, ison είπε

Αναλογα την συλλεκτικη...death stranding ειχε 200 πχ ...η regalla ειναι θηριο αν ειδες το Unboxing...το αγαλμα φενεται πολυ καλο.

Κ πάλι τα 200 πολλά είναι. Θα μου πεις, εδώ τα games πήραν την ανιουσα, δεν θα έπαιρναν κ οι συλλεκτικες? Ας μην βγούμε άλλο off topic.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ison είπε

η regalla ειναι θηριο αν ειδες το Unboxing...το αγαλμα φενεται πολυ καλο.

Είδα ότι το Tremortusk, πέρα από το μέγεθος, έχει και φωτισμό.

Αν δεν είχαν κάνει την χαζομάρα, για μένα, με το steelbook και την έλλειψη physical αντίτυπου, θα άδειαζα όλο το πορτοφόλι χωρίς τύψεις (όχι ότι θα προλάβαινα να παραγγείλω, αλλά λέμε τωρα 😆).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Collector's από Public εμένα τώρα λέει πως έχει σταλεί! Ρε λες?

Έχει και αριθμό αποστολής ACS, αλλά ακόμα δεν έχει tracking στο site της courier.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Είδα ότι το Tremortusk, πέρα από το μέγεθος, έχει και φωτισμό.

Αν δεν είχαν κάνει την χαζομάρα, για μένα, με το steelbook και την έλλειψη physical αντίτυπου, θα άδειαζα όλο το πορτοφόλι χωρίς τύψεις (όχι ότι θα προλάβαινα να παραγγείλω, αλλά λέμε τωρα 😆).

Ενταξει και εγω θα προτιμουσα Physical ...οταν πεσει στο 10ευρω θα τσιμπησω και το δισκακι για την συλλογη νο προμπλεμο.

Το θεμα ειναι να την εβρισκα εδω...κοτσοβολο μια μερα δεν ειδα και τοτε βρηκε...μενει πλαισιο/media/public αλλα σιγα μην την φερουν

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κρίμα που δεν δίνουν και τα άλλα skins/outfit στην special edition όπως είχαν κάνει και στο πρώτο game.

Έχει δει κανείς αν η special edition έχει τελικά μέσα τον κωδικό για το Nora Legacy;

Λογικά θα είναι μέσα αλλά μια εικόνα που είδα στο reddit ο τύπος που την ανέβασε είπε ότι δεν το είχε μέσα. 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...