Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ξέρω πόσα reviews ακόμα θα προστεθούν στο metacritic(και πρέπει αυτοί να βάλουν 9ρια και πάνω). Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι το sequel είναι αρκετά καλό για όποιον του άρεσε και το πρώτο παιχνίδι. 2
thomason993 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Τέλεια, όλα δείχνουν οτι πρόκειται για ενα πολύ καλό παιχνίδι! Περιμένουμε τη καραντίνα του 2023 τώρα για να μας το δώσει η Sony δωρεάν
ison Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Την βρήκες κάπου; Μπα δεν νομιζω να ηρθε..οποιοι προλαβαν απο γερμανο μαλλον 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επικοινώνησε κάνεις με Public? Αναμένουν πληροφορίες από προμηθευτή σχετικά με την ποσότητα. Εμένα μου είπαν τα κλασικά, "σειρά προτεραιότητας". Βέβαια, στο θετικό του πράγματος ότι πήρα ps5 έκδοση και ίσως να μην πήραν πολλοί (λογψ έλλειψη κονσόλας ή/και λόγω 10 ευρώ πάνω από την ίδια έκδοση με δωρεάν αναβάθμιση) Δεν ξέρω αν πρέπει να ρίξω και αλλού παραγγελία Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από SabotazNic
Grim Ripper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Επικοινώνησε κάνεις με Public? Αναμένουν πληροφορίες από προμηθευτή σχετικά με την ποσότητα. Εμένα μου είπαν τα κλασικά, "σειρά προτεραιότητας". Βέβαια, στο θετικό του πράγματος ότι πήρα ps5 έκδοση και ίσως να μην πήραν πολλοί (λογψ έλλειψη κονσόλας ή/και λόγω 10 ευρώ πάνω από την ίδια έκδοση με δωρεάν αναβάθμιση) Δεν ξέρω αν πρέπει να ρίξω και αλλού παραγγελία Για ποια έκδοση μιλάς; 😛
SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Για ποια έκδοση μιλάς; 😛 Εγώ πήρα την ps5 special edition (με το steelbook δλδ). Αν πάρει κάποιος τηλ και του πουν κάτι διαφορετικό (ότι πχ η δικιά του είναι να σταλεί αύριο-μεθαύριο) ας ενημερώσει 1
ilias78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Πότε εκαν 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εγώ πήρα την ps5 special edition (με το steelbook δλδ). Αν πάρει κάποιος τηλ και του πουν κάτι διαφορετικό (ότι πχ η δικιά του είναι να σταλεί αύριο-μεθαύριο) ας ενημερώσει Πότε έκανες παραγγελία? Πάντως για ps5 τη special την έχει ακόμα ανοιχτή για προπαραγγελια. Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα
SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, ilias78 είπε Πότε έκανες παραγγελία? Κάνα 4 μέρες έχει 1 λεπτό πριν, ilias78 είπε Πάντως για ps5 τη special την έχει ακόμα ανοιχτή για προπαραγγελια. Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα Όλα τα έχει διαθέσιμα για προπαραγγελια, δεν μου λέει κάτι αυτό
AntonisKo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εγώ πήρα την ps5 special edition (με το steelbook δλδ). Αν πάρει κάποιος τηλ και του πουν κάτι διαφορετικό (ότι πχ η δικιά του είναι να σταλεί αύριο-μεθαύριο) ας ενημερώσει Και εγώ αυτήν περιμένω, έχω παραγγείλει νωρίτερα όμως. I will let you know.
Black Demis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Για pc άραγε θα βγάλει? Αν και αχριστο θα είναι αν δεν πέσουν κάρτες ποιο πολύ συμφέρει να πάρεις ps5..... Αν το βρεις
Lotof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Οι τύποι τερμάτισαν την Decima στο PS4. Έφτασαν ND level σε αποτέλεσμα. Φαντάζομαι αν βγάλουν κάτι πιο γραμμικό στο μέλλον δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ND. Από τα review διαβάζω για εμφανή διαφορά σε performance και resolution mode…. όποτε αναμένω για 4K/60 σε ps5 prο/pc για ν απολαύσω τον μαγικό κόσμο (ειδικά τα υδάτινα επίπεδα) που δημιούργησαν στο έπακρον.
SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Black Demis είπε Για pc άραγε θα βγάλει? Αν και αχριστο θα είναι αν δεν πέσουν κάρτες ποιο πολύ συμφέρει να πάρεις ps5..... Αν το βρεις Σε κανα 2 χρονακια
kosmsamo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα. Πάλι θα "ζωγραφίσανε" με το review τους εκεί στο Stevivor. Μάαααλιστα. Με το ιστορικό τους, απορώ που περίμεναν να έχουν και πρόσβαση. Και μάλλον θεωρεί ότι αυτή η δήλωση θα τους δώσει extra points για τα μελλοντικά παιχνίδια. 😂 Μου θυμίζει πασίγνωστο reviewer που έκανε πλακίτσες με "βαλιτσάκια" και στράβωσε με την Sony και τον Hideo. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από kosmsamo
Bread Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kosmsamo είπε Κατάλαβα. Πάλι θα "ζωγραφίσανε" με το review τους εκεί στο Stevivor. Μάαααλιστα. Με το ιστορικό τους, απορώ που περίμεναν να έχουν και πρόσβαση. Και μάλλον θεωρεί ότι αυτή η δήλωση θα τους δώσει extra points για τα μελλοντικά παιχνίδια. 😂 Μου θυμίζει πασίγνωστο reviewer που έκανε πλακίτσες με "βαλιτσάκια" και στράβωσε με την Sony και τον Hideo. Και το review του Eurogamer εκεί παίζει πάνω κάτω αν και καταλαβαίνω ότι το συγκεκρίμενο site θάβει ασύστολα για clicks. https://www.eurogamer.net/articles/2022-02-14-horizon-forbidden-west-review Στο ίδιο μήκος κύματος όμως είναι και άλλοι που συμφωνούν με το άρθρο του EG. Εγώ προσωπικά δεν θα το παίξω και δεν υπολογίζω καν το story σε ένα game αν είναι διασκεδαστικό αλλά το βάζω σαν πληροφορία για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2022 από Bread
Black Demis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Σε κανα 2 χρονακια υπομονη, να εχουμε εκτος και αν βρουν τροπο να κανουν ps5 mining mashine τοτε to ξεχναμε και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα