epir21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Καταρχάς να ζητήσω συγγνώμη εάν το θέμα είναι άσχετο, αλλά δεν έβρισκα καλύτερο μέρος από το Μπλα Μπλα. Έψαχνα κάτι εργαλεία σε ένα πλαστικό ντουλαπακι που έχω στο μπαλκόνι, και σε μια κασετίνα καστάνιας είδα αυτά τα πολύ μικρά έντομα / ζωύφια να περπατάνε, σχετικά πολύ γρήγορα μπορώ να πω. Ηταν 4-5 τέτοια, πααααααααρα πολύ μικρά με το ζόρι τα έβλεπες με γυμνό μάτι, αλλά τα είδα γιατί η επιφάνεια ήταν μαύρη και αυτά ήταν λευκα προς διάφανο χρώμα. Με το κινητό και με ζουμ κατάφερα να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες όσο περπαταγε το ένα. Συγγνώμη για την ανάλυση, απλά έπρεπε να κάνω αρκετό ζουμ Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι;
Leokatana Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 καλησπέρα, ειδα σήμερα στην βουκαμβιλια που εχω στο μπαλκόνι αυτα τα αυγα, ξέρουμε τι ειναι;
haris_216 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 36 λεπτά πριν, Leokatana είπε καλησπέρα, ειδα σήμερα στην βουκαμβιλια που εχω στο μπαλκόνι αυτα τα αυγα, ξέρουμε τι ειναι; Σαν βαμβακάδα μου κάνει (δες το link). Είχα κι εγώ πρόσφατα σε ίδιο φυτό και σε αρκετά πιο έντονη κατάσταση από σένα. Υπάρχουν διάφορες ήπιες λύσεις (ψέκασμα με διάλυμα νερού πρασινού σαπουνιού και κάτι άλλα) που μπορείς να βρεις online ή πιο δραστικές (φάρμακα από γεωπονικό κατάστημα). Άλλες χρονιές την παλεύαμε με τα ήπια αλλά φέτος, λόγω έντασης/έκτασης πήγαμε σε ψεκασμό φαρμάκου. 1
Leokatana Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 ψεκασα με διάλειμμα καπνου, θα δούμε αν θα κανει δουλειά.
haris_216 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Leokatana είπε ψεκασα με διάλειμμα καπνου, θα δούμε αν θα κανει δουλειά. Καλό είναι, πριν το όποιο ψέκασμα, να γίνεται καθαρισμός των φύλλων. Είτε ένα-ένα, αν είναι λίγα που έχουν προσβληθεί, είτε με νερό με πίεση αν μιλάμε για μεγάλης έκτασης προσβολή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα