darkpsyelf Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλημέρα...Σκέφοτμαι να πιασω δουλεια στην wolt με το ποδηλατό μου εδω Αθήνα χαλαρά έτσι για κανα εξτραδάκι ξεκινώντας με 20 ώρες την εβδομάδα περίπου. Ξέρει κανεις αν αξίζει; Αν ας πούμε δουλεύω 3-4 ωρίτσες κάθε μέρα θα βγαίνει κανα 10-15 ευρω;
stavchristof Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δημοσ. πριν από 27 λεπτά (επεξεργασμένο) Έχω εργαστεί 2,5 χρόνια στην Wolt και θα σας έλεγα να μείνετε μακριά από αυτήν την εταιρία που πλέον για να φύγεις θα πρέπει να κλείσεις τα βιβλία που άνοιξες. Από τότε που έφυγε από τους Φιλανδούς και εξαγοράστηκε από Αμερικανούς απατεώνες έχουν κάνει στους διανομείς συνεχόμενες μειώσεις και βάζουν συνέχεια μέσα κόσμο τόσο αυτοί όσο και οι διαχειρηστές στόλου για λογαριασμό τους. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες η βενζίνη είναι στο 8ωρο περίπου 8 με 9 ευρώ για μηχανάκι 125cc με ψεκασμό περίπου άλλο τόσο είναι η συντήρηση του δηλαδή θα σας κοστίσει περί τα 16 ευρώ μείον στο 8ωρο εισόδημα σας. Η ώρα πάει περίπου 6 ευρώ στην καλή αλλιώς μπορεί και λιγότερο την ημέρα, και σε ώρες αιχμής 7 ευρώ στην καλή μπορεί και λιγότερο. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως είναι λεφτά που φορολογούνται από το πρώτο ευρώ ως ελεύθερου επαγγελματία και πρέπει να πληρώνεις λογιστή (κανένας καλός, σε βλέπουν για χρήμα) και ασφάλιση στο ΕΦΚΑ. Αν θέλετε να πάτε πάντως παίρνει full + υπάρχουν αγγελίες που παρακαλάνε για διανομείς οι διαχειριστές στόλου, οπότε μην λέτε ότι έκανα αίτηση και δεν μου απάντησαν. Η εταιρία είναι Μιχαλακοπούλου 80 και μπορείτε να πάτε να ζητήσετε δουλειά. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ (ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ) Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη να κοροϊδεύει τους διανομείς όπως και να τους εκβιάζει. Η τελευταία απατεωνιά είναι ότι πλέον η εφαρμογή δείχνει την αμοιβή της παραγγελίας την στιγμή που στην αναθέτει χωρίς να υπάρχει διαφανής τρόπος να γνωρίζεις πόσο πάει η παραγγελία κάπου γραπτώς και μπορεί να σου κάνει μειώσεις χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί. Αν θέλεις είσαι ελεύθερος να την απορρίψεις και να μείνεις απλήρωτος 🤣🤣🤣 Εγώ έφυγα Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από stavchristof 1
Kalahaan Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Στις 18/12/2022 στις 7:53 ΜΜ, stavchristof είπε Αν θέλετε να πάτε πάντως παίρνει full + υπάρχουν αγγελίες που παρακαλάνε για διανομείς οι διαχειριστές στόλου, οπότε μην λέτε ότι έκανα αίτηση και δεν μου απάντησαν. Η εταιρία είναι Μιχαλακοπούλου 80 και μπορείτε να πάτε να ζητήσετε δουλειά. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ (ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ) Τέτοιες αγγελίες πού βρίσκεις ακριβώς; Φαντάζομαι ότι δεν πηγαίνεις χωρίς ραντεβού στο Μιχαλακοπούλου 80 και ζητάς δουλειά σε κάποιο στόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα