kindasadtbh Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Γεια σας. Είμαι φοιτητής που λόγω της οικονομικής κρίσης δέν είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην πόλη της σχολής παρα μόνο για εξετάσεις. Αυτό με είχε πάει αρκετά πίσω αλλά τώρα με τον covid και την τηλεκπαίδευση έχω αρχίσει σκούπα και λογικά του χρόνου τέτοια εποχή στα 27 έτη θα έχω τελειώσει. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ένα τόσο μεγάλο κενό στο βιογραφικό θα φανεί, αυτο θα το δεί ο εργοδότης. Έχω γίνει unemployable; Υπάρχει ελπίδα για εμένα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos30 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Mια χαρά ελπίδα υπάρχει, 27 είσαι νεότατος. Στην τελική αν σε αγχώνει εσένα προσωπικά το πως πιθανώς θα φανεί η μεγάλη διάρκεια σπουδών σε κάποιον recruiter, μπορείς να σκεφτείς χίλιες δύο μη-διασταυρώσιμες δικαιολογίες, μην ανησυχείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καταρχήν ας μην κατηγορούμε τον covid, μεταξύ μας είμαστε. 😜 Όσον αφορά το unemployable, κανεις δεν νοιαζεσαι αμα εισαι 24 η 27 η 30. Πραγματικά όμως. Δείξε σοβαρότητα, βρες μια δουλειά όταν με το καλό τελειώσεις, και σε λίγα χρονάκια μπορείς να καταφέρεις περισσότερα αποτί συνάδελφοι σου που τελειώσανε στην ώρα τους. Μετά της πρώτη σου δουλειά, κανένας δεν θα ασχοληθεί ξανά με το ποτέ τελείωσες, και το πόσα χρόνια σου πήρε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kindasadtbh Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Καταρχήν ας μην κατηγορούμε τον covid, μεταξύ μας είμαστε. Ίσα ίσα, μπορεί ο covid να ήταν μια δύσκολη εποχή για όλο τον κόσμο, αλλά ήταν μάνα εξ ουρανού για εμένα. Έχω γεμίσει το pc απο recordings των μαθημάτων της τελευταίας χρονιάς, χάρις στην τηλεκπαίδευση τώρα μπορώ να τα παρακολουθήσω το μάθημα όταν οι άλλοι θα επιστρέψουν στα αμφιθέατρα. Όσο για την πρώτη δουλειά, πόσο βάση θα δώσουν οι πιθανοί εργοδότες σε αυτό το κενό; Ξέρω οτί ρωτάω περίεργα πράγματα, απλά έχω πελαγώσει και είμαι τρελά αγχωμένος. 16 λεπτά πριν, tasos30 είπε Mια χαρά ελπίδα υπάρχει, 27 είσαι νεότατος. Στην τελική αν σε αγχώνει εσένα προσωπικά το πως πιθανώς θα φανεί η μεγάλη διάρκεια σπουδών σε κάποιον recruiter, μπορείς να σκεφτείς χίλιες δύο μη-διασταυρώσιμες δικαιολογίες, μην ανησυχείς. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kindasadtbh είπε Ξέρω οτί ρωτάω περίεργα πράγματα, απλά έχω πελαγώσει και είμαι τρελά αγχωμένος. Πλέον δεν μπορείς να αλλάξει τίποτα, απόφαση σου και αποτελεσμα των επιλογων σου ήτανε. Own it και προχώρα. Οπως σου εγραψα και πανω, σιγα το πραγμα. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από Papakaliati 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kindasadtbh Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Papakaliati είπε Πλέον δεν μπορείς να αλλάξει τίποτα, απόφαση σου ήτανε. Own it και προχώρα. Δίκιο έχετε, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Φαντάρος έχεις πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kindasadtbh Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Φαντάρος έχεις πάει; Όχι, αλλά θα κάνω μειωμένη θητεία λόγο πολυτέκνου + προστάτη οικογενείας. Έτσι ελπίζω τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, kindasadtbh είπε Γεια σας. Είμαι φοιτητής που λόγω της οικονομικής κρίσης δέν είχα την ευκαιρία να βρεθώ στην πόλη της σχολής παρα μόνο για εξετάσεις. Αυτό με είχε πάει αρκετά πίσω αλλά τώρα με τον covid και την τηλεκπαίδευση έχω αρχίσει σκούπα και λογικά του χρόνου τέτοια εποχή στα 27 έτη θα έχω τελειώσει. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ένα τόσο μεγάλο κενό στο βιογραφικό θα φανεί, αυτο θα το δεί ο εργοδότης. Έχω γίνει unemployable; Υπάρχει ελπίδα για εμένα; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 18-27 είναι 9 χρόνια. Κάτι θα έκανες στη ζωή σου. Γράψε αυτά και θα είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα