xrhstosiak Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 ψάχνω ακουστικά για ηλικιωμένο που έχει θέμα νευρολογικό και θέλει ηρεμία, με σκοπό να μην ακούει τους γύρω ήχους ομιλίες - φωνές - τηλεοράσεις ραδιόφωνα αυτό που δεν έχω καταλάβει και όσους ρώτησα σε καταστήματα δεν είχαν σίγουρη απάντηση αν τα ακουστικά που έχουν active noise cancellation λειτουργούν μόνο αν ακούς κάτι; δεν γίνεται να κόβουν απλά τους γύρω ήχους χωρίς εσύ να ακούς συνεχώς κάτι; ψάχνω κάτι κάτω από 200 ευρώ διαφορετικά κοιτώ και για πιο ειδικές ωτοασπίδες, οι απλές του φαρμακείου με κεριά - σφουγγάρια δεν είναι πρακτικές στο βάλε βγάλε
foniki_melitzana Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Στις 26/5/2021 στις 1:25 ΜΜ, xrhstosiak είπε αν τα ακουστικά που έχουν active noise cancellation λειτουργούν μόνο αν ακούς κάτι; δεν γίνεται να κόβουν απλά τους γύρω ήχους χωρίς εσύ να ακούς συνεχώς κάτι; απ'όσο έχω δοκιμάσει στα B&O Beoplay H9, γίνεται. Φαντάζομαι γίνεται και στα υπόλοιπα
ardi21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2021 στις 1:25 ΜΜ, xrhstosiak είπε ψάχνω ακουστικά για ηλικιωμένο που έχει θέμα νευρολογικό και θέλει ηρεμία, με σκοπό να μην ακούει τους γύρω ήχους ομιλίες - φωνές - τηλεοράσεις ραδιόφωνα αυτό που δεν έχω καταλάβει και όσους ρώτησα σε καταστήματα δεν είχαν σίγουρη απάντηση αν τα ακουστικά που έχουν active noise cancellation λειτουργούν μόνο αν ακούς κάτι; δεν γίνεται να κόβουν απλά τους γύρω ήχους χωρίς εσύ να ακούς συνεχώς κάτι; ψάχνω κάτι κάτω από 200 ευρώ διαφορετικά κοιτώ και για πιο ειδικές ωτοασπίδες, οι απλές του φαρμακείου με κεριά - σφουγγάρια δεν είναι πρακτικές στο βάλε βγάλε Λειτουργουν κανονικα και χωρις να ακους κατι. Εχε υποψιν σου ομως οτι δεν κοβουν το 100% του θορυβου, απλα ενα ποσοστο του, καποιες συχνοτητες. Τουλαχιστον τα in ear που εχω εγω. Τα over ear σιγουρα θα κανουν καλυτερη δουλεια. Απο την στιγμη ομως, που το θεμα ειναι ιατρικο, νομιζω οτι πρεπει να πας σε καποια εξειδικευμένη συσκευη που ειναι μονο για αυτην την δουλεια, αν υπαρχει φυσικα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2021 από ardi21
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Έχω και τα Sony WF-1000XM3 και τα sony wh mx10004. τα wf είναι ψείρες και τα wh είναι over ear. Και τα δύο με anc. Καλύτερα με διαφορά τα mx10004 (λογικό). Το anc δουλεύει κανονικά χωρίς να ακούς κάτι. Δεν τα κόβει όλα. Σκέψου είναι σαν να βάζεις τα δάχτυλά σου στα αυτιά σου. Αν όμως έχεις μουσική (σε νορμαλ ένταση) τότε δεν ακούς τίποτα. Απολύτως τίποτα όμως. Κουδούνια, θυροτηλέφωνα, κομπρεσερ, σκεπάζονται όλα από το anc και την μουσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα