Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα !

Χθες μπήκα να παίξω τα "free spins" μου σε γνωστή στοιχηματική εταιρία και το 1 euro που δίνει έγινε 5 , μετά σε άλλο παιχνίδι 30 και κατέληξα να κερδίσω 500 euro.
Διαβάζω για την δήλωση κερδών στην εφορία αλλα παντού λένε για στοίχημα κλπ και οτι φορολογείται η κάθε στήλη που κέρδισες ξεχωριστά και όχι όλες μαζί,  οι "ιντερνετικές ρουλέτες" πως φορολογούνται ? 
Επίσης ζητάω κάποιο αποδεικτικό απο την εταιρία? ευχαριστώ !

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vapir είπε

Καλημέρα !

Χθες μπήκα να παίξω τα "free spins" μου σε γνωστή στοιχηματική εταιρία και το 1 euro που δίνει έγινε 5 , μετά σε άλλο παιχνίδι 30 και κατέληξα να κερδίσω 500 euro.
Διαβάζω για την δήλωση κερδών στην εφορία αλλα παντού λένε για στοίχημα κλπ και οτι φορολογείται η κάθε στήλη που κέρδισες ξεχωριστά και όχι όλες μαζί,  οι "ιντερνετικές ρουλέτες" πως φορολογούνται ? 

Kερδισες,τα έχεις παρει στην τραπεζα σου;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Kερδισες,τα έχεις παρει στην τραπεζα σου;

Όχι ακόμα , απλά έκανα ανάληψη χθες και μου ήρθε email επιτυχημένης ανάληψης απο αυτούς και πως θα πιστωθούν σε 1-3 εργασίμες ή 1-10 εργάσιμες αν έχω εθνική. Πριν καμία εβδομάδα επίσης κέρδισα με τον ίδιο τρόπο 30 euro και μετά την επιβεβαίωση κατοικίας έκαναν περίπου 4 μέρες για να μπουν (έχω εθνική).

Δημοσ.

Τα κέρδη από νόμιμες στοιχηματικες εταιρίες φορολογουνται απευθείας οπότε δεν έχεις κάποια περαιτέρω υποχρέωση.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill999r είπε

Τα κέρδη από νόμιμες στοιχηματικες εταιρίες φορολογουνται απευθείας οπότε δεν έχεις κάποια περαιτέρω υποχρέωση.

α τέλεια , ευχαριστώ !

Δημοσ.

το αστείο είναι ότι κάποιοι ψάχνουν τρόπο να αποκρύψουν τα χρήματα και κάποιοι άλλοι τρόπο να τα δηλώσουν.

Το ποσό είναι μικρό δε θα ασχοληθεί κανείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vapir είπε

Καλημέρα !

τα γράφουν αναλυτικά στις στοιχηματικές σελίδες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτά θα τα δηλώσεις του χρόνου αν θες. Θεωρητικά θα έπρεπε να σου έχει πάρει ήδη ένα 60άρι βέβαια. Αν δεν στο τράβηξε 🔇

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vapir είπε

Καλημέρα !

Ξερασε επιτέλους η νοβικλεφτ? Εύγε χαστη μου!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bitbit είπε

το αστείο είναι ότι κάποιοι ψάχνουν τρόπο να αποκρύψουν τα χρήματα και κάποιοι άλλοι τρόπο να τα δηλώσουν.

Το ποσό είναι μικρό δε θα ασχοληθεί κανείς.

Φυσικά και ψάχνουν κάποιοι να δηλώσουν, πχ εμένα που με συνθλίβει κάθε έτος το τεκμήριο λόγω κατοχής πολλών τμ κατοικίας, παρακαλαω να δηλώσω ότι μπορώ για να το καλύψω, αναλωσεις κεφαλαίου και τέτοια δεν βοηθάνε. 

Τώρα κατά τα άλλα αν δεν εμπίπτεις σε αυτή την περίπτωση, και να μην τα δηλώσεις δεν έγινε τίποτα, δεν ασχολείται κανένας. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Φυσικά και ψάχνουν κάποιοι να δηλώσουν, πχ εμένα που με συνθλίβει κάθε έτος το τεκμήριο λόγω κατοχής πολλών τμ κατοικίας, παρακαλαω να δηλώσω ότι μπορώ για να το καλύψω, αναλωσεις κεφαλαίου και τέτοια δεν βοηθάνε. 

Τώρα κατά τα άλλα αν δεν εμπίπτεις σε αυτή την περίπτωση, και να μην τα δηλώσεις δεν έγινε τίποτα, δεν ασχολείται κανένας. 

Καλά εντάξει, τα τεκμήρια είναι κανονική κλοπή. Να δούμε πότε θα καταργηθούν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, gorge18 είπε

Κατσε, πες μας ποια εταιρια πληρωνει ετσι να παμε και εμεις!!!

αναφέρθηκε αλλα εντάξει δε θα πω σε κανέναν να πάει να παίξει. Εγώ έφτιαξα λογαριασμό for fun σε μια φάση κ έβαλα 10 euro , απο τότε παίζω με τα free spins και δεν έχω σκοπό να βάλω χρήματα. Αν ξανακάτσει θα παίξω με εκείνα , αλλα ασφαλώς αν ξεπεράσω τα 30 euro παίζω τα 5 και τα 25 τα βγάζω. 
Αυτό βέβαια έγινε μετά απο 1-2 μήνες που έμπαινα καθημερινά για free spins (5 λεπτά υπόθεση) πίνοντας τον καφέ μου οπότε δεν περιμένω να ξαναγίνει γενικά 🤣

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.

καλο θα ηταν να κανεις μια καταθεση 10ευρη εστω το μηνα γιατι σε βλεπω σε λιγο καιρο να μην εχεις λογαριασμο. γενικα κλεινει λογαριασμους που παιζουν μονο τα φρι σπιν. αν νοιωθεις οτι μπορει να ξεφυγεις βαλε οριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...