exorismeni Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Αν είσαι γυναίκα με βεβαρημένο ιστορικό υγείας, και είσαι κάτω από 50, το ΑΖ δεν είναι τόσο καλή επιλογή αν δεν είναι η μόνη επιλογή. Καλό είναι να καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας έχει διαφορετικό προφίλ και το "κάνε το και μην παραπονιέσαι" δεν είναι και τόσο όμορφο να το λες σε ανθρώπους που ήδη έχουν αισθανθεί ότι είναι αναλώσιμοι ή δεύτερης κατηγορίας. Γενικότερα οι γυναίκες είναι αναλώσιμες ή αόρατες σε ότι αφορά τα συστήματα υγείας, τις κλινικές μελέτες, κ.τ.λ. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω το εκανα της AstraZenecα χωρις κανενα απολυτως προβλημα !!! Δεν ξερω γιατι για τις ηλικιες 18-29 γινεται μονο σε νοσοκομεια τωρα και δεν υπαρχει διαθεσιμο ρεντεβου . Τυχερός. Ολοι όσους έμαθα που το έκαναν είχανε μέχρι και 39 πυρετό στην χειρότερη, άλλοι 37, 38 και διάφορα άλλα συμπτώματα, σαν να κόλλησαν κανονικά. Υποχώρηση μετά από 2-3 ημέρες. Ηλικίες από 33 ως 60. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Basilhs23___
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Και εγω ενα τεστ drive με πυρετο και τρέμουλο . Σιγουρα πρεπει να παρεις αδεια να κατσεις 2-3 μερες ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τυχερός. Ολοι όσους έμαθα που το έκαναν είχανε μέχρι και 39 πυρετό στην χειρότερη, άλλοι 37, 38 και διάφορα άλλα συμπτώματα, σαν να κόλλησαν κανονικά. Υποχώρηση μετά από 2-3 ημέρες. Ηλικίες από 33 ως 60. Ισως επειδη ειμαι λιγο μεγαλυτερος στα 64 ! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2021 από Γιάννης Platano
qwertyuiop2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Και το τζόνσον είναι αντίστοιχο του ζένεκα παιδιά, και βαράει άσχημα. 25 ετών, το έκανα σε νησί προχθές, είμαι 36 ώρες εμπύρετος (38,5 χθες- 37,5 σήμερα), με πόνους παντού. Σα να περνάς συμπυκνωμένο covid είναι, με όλα τα συμπτώματα πλην του αναπνευστικού. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 26 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Και το τζόνσον είναι αντίστοιχο του ζένεκα παιδιά, και βαράει άσχημα. 25 ετών, το έκανα σε νησί προχθές, είμαι 36 ώρες εμπύρετος (38,5 χθες- 37,5 σήμερα), με πόνους παντού. Σα να περνάς συμπυκνωμένο covid είναι, με όλα τα συμπτώματα πλην του αναπνευστικού. Κρίμα, τελικά υπάρχουν θέματα με τα εμβόλια, αλλά ακόμα κι έτσι, τα πλεονεκτηματα εξακολουθούν και υπερβαίνουν τα μειονεκτηματα. Περαστικά.
DownUNDERground Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Κρίμα, τελικά υπάρχουν θέματα με τα εμβόλια, αλλά ακόμα κι έτσι, τα πλεονεκτηματα εξακολουθούν και υπερβαίνουν τα μειονεκτηματα. Περαστικά. Κανένα θέμα δεν υπάρχει. Τον ιό αποδυναμωμένο βάζεις μέσα σου, έτσι ώστε ο οργανισμός να αντιδράσει και να δημιουργήσει αντισώματα. Φυσικό επόμενο είναι αυτό που συμβαίνει σε πολλούς.
Xejolontas Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Εμείς που περάσαμε κορονοιο πέρσι, ποιο να κάνουμε? Ηλικία 33
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Εμείς που περάσαμε κορονοιο πέρσι, ποιο να κάνουμε? Ηλικία 33 Ρώτα κάποιον γιατρό να σε συμβουλέψει, ειπανε πως όσοι νοσησσν θα κάνουν μια δόση. 6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Κανένα θέμα δεν υπάρχει. Τον ιό αποδυναμωμένο βάζεις μέσα σου, έτσι ώστε ο οργανισμός να αντιδράσει και να δημιουργήσει αντισώματα. Φυσικό επόμενο είναι αυτό που συμβαίνει σε πολλούς. Το 38.5 και 39 πυρετός είναι σοβαρη παρενέργεια. Εγώ που είμαι ευπαθης ομάδα παιζει να είχα πάει νοσοκομείο αν έκανα τόσο, το 39 το αισθάνομαι σαν 40 από θεμα κόπωσης και ταλαιπωρίας, ευτυχώς που έκανα το phizer με ελάχιστες παρενέργειες. 1
DownUNDERground Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Το 38.5 και 39 πυρετός είναι σοβαρη παρενέργεια. Εγώ που είμαι ευπαθης ομάδα παιζει να είχα πάει νοσοκομείο αν έκανα τόσο, το 39 το αισθάνομαι σαν 40 από θεμα κόπωσης και ταλαιπωρίας, ευτυχώς που έκανα το phizer με ελάχιστες παρενέργειες. Γι' αυτό οι ευπαθείς ομάδες κρίνονται κατά περίπτωση απ' όσο ξέρω. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι τα εμβόλια "έχουν θέμα", γιατί απλά έτσι είναι η λογική που δουλεύουν (χωρίς να δηλώνω ειδικός για να μην παρεξηγηθώ). 1
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Γι' αυτό οι ευπαθείς ομάδες κρίνονται κατά περίπτωση απ' όσο ξέρω. Αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι τα εμβόλια "έχουν θέμα", γιατί απλά έτσι είναι η λογική που δουλεύουν (χωρίς να δηλώνω ειδικός για να μην παρεξηγηθώ). Δεν διαφωνώ επί της ουσίας καλά κάνεις και το λες, αυτό που μου την σπάει όμως είναι οι πολλές δηλώσεις αρμοδίων στα μεγαλα ΜΜΕ πως "δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, τα εμβόλια είναι ασφαλή" και αυτό το μεταφράζει στο μυαλό του ο μέσος πολίτης στο ότι δεν θα έχω καμία παρενέργεια. Πρέπει όλοι αυτοί οι ειδικοί που έχουν και κρατικές η κυβερνητικές θέσεις να γίνονται πιο αναλυτικοί και να λένε τι να περιμένει από παρενέργειες ο μέσος πολίτης. Και τα εμβόλια της γρίπης έχουν παρενέργειες, αρκετοί έχουνε περάσει γριπη και έχουν κάνει εμβολιο οπότε δεν παρουσιάζουν κάτι, εδώ επειδή δεν έχει κολλήσει κανένας ξανά τον ιό αυτόν παρουσιάζει συμπτώματα.
swayback Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Στις 29/5/2021 στις 6:42 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Τυχερός. Ολοι όσους έμαθα που το έκαναν είχανε μέχρι και 39 πυρετό στην χειρότερη, άλλοι 37, 38 και διάφορα άλλα συμπτώματα, σαν να κόλλησαν κανονικά. Υποχώρηση μετά από 2-3 ημέρες. Ηλικίες από 33 ως 60. Στις 29/5/2021 στις 6:55 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ισως επειδη ειμαι λιγο μεγαλυτερος στα 64 ! 29. Έκανα την 1η δόση 7/5. Το ίδιο ακριβώς. Ούτε δέκατα, ούτε πόνο στο χέρι, σαν να μην το έκανα. Και ο πατέρας μου (61), κανένα σύμπτωμα και με τις 2 δόσεις. Την ίδια εντύπωση μου έκανε γιατί όσοι ξέρω που έχουν κάνει το Astra, είχαν πυρετο 38~39C για 1-2 μέρες, κ.α.. Κάποιοι λένε ότι δεν είναι καλό το να μην εμφανίσεις κανένα σύμπτωμα - με τη λογική ότι τα συμπτώματα δείχνουν ότι το πολεμά το ανοσοποιητικό σου - αλλά ένα τεστ αντισωμάτων σε λίγο καιρό, μάλλον θα μου δώσει κάποια εικόνα. 3
kostasbm Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Στις 29/5/2021 στις 2:38 ΠΜ, miucce είπε Εγω εκανα αιτηση για προσωρινο αμκα για συγγενη μεγαλης ηλικιας κατοικο εξωτερικου που θελει να εμβολιαστει και δεν υπαρχει ενημερωση εδω και 1.5 μηνα.Εσεις πως πηρατε το προσωρινο αμκα? προσωρινο ΑΜΚΑ για να εμβολιαστεις παιρνεις την ιδια στιγμη σε οποιοδηποτε ΚΕΠ μπεις................ εσυ τι αιτηση και που την εκανες και περιμενεις ???
exorismeni Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Ενημερώνω για τον πρώτο που είχε ποστάρει για προσωρινό ΑΜΚΑ ότι σήμερα εμφανίστηκαν εμβολιαστικά κέντρα στον λογαριασμό μου που κάνουν και τα άλλα εμβόλια οπότε έκλεισα με Pfizer. Καλή τύχη σε όλους μας!
kostasbm Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, exorismeni είπε Ενημερώνω για τον πρώτο που είχε ποστάρει για προσωρινό ΑΜΚΑ ότι σήμερα εμφανίστηκαν εμβολιαστικά κέντρα στον λογαριασμό μου που κάνουν και τα άλλα εμβόλια οπότε έκλεισα με Pfizer. Καλή τύχη σε όλους μας! πιθανολογω οτι το ξερεις πως ξεχωριζεις τι θα κανεις ασχετα με το εμβολιαστικο κεντρο η αποσταση των ραντεβου στο πφιζερ ειναι 20 με 22 μερες... το αναφερω γιατι χτες ειδα εμβολιαστικο κεντρο επαρχιας που εκανε και το πφιζερ και το τζονσον στο ιδιο κτιριο απλα το ειχαν χωρισει με παραβαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις