lasithi12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 την άλλαξα πέρισι και θέλω να δω αν έχει όντως αλλαχθεί. μου ειπανε στην εφορία μέσω τηλεφώνου να τσεκάρω στο taxis net αλλα δεν βρισκω καπου πεδίο να δειχνει αριθμό της ταυτότητας. μου ειπε αν δεν εχει αλλάξει να συμπληρώσω έντυπο Μ1
hp8 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε την άλλαξα πέρισι και θέλω να δω αν έχει όντως αλλαχθεί. μου ειπανε στην εφορία μέσω τηλεφώνου να τσεκάρω στο taxis net αλλα δεν βρισκω καπου πεδίο να δειχνει αριθμό της ταυτότητας. μου ειπε αν δεν εχει αλλάξει να συμπληρώσω έντυπο Μ1 πάτα παρακάτω είσοδος στην εφαρμογή Βάλε κωδικούς Πας διαχείριση λογαριασμού Πατας νεα αίτηση ανοίγει το Μ1 Εκεί θα δεις ποσο φακελομενος είσαι Τσέκαρε τι ισχύει και κανε τις αλλαγές σου https://www.aade.gr/polites/mitroo/allagi-stoiheion-mitrooy
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δεν μπορείς μόνος σου να αλλάξεις τα στοιχεία ταυτότητας, αν δεν γίνει ονλινε απο την ασφάλεια θα πρέπει να πας εσυ ο ίδιος στην εφορεία Το μονο που μπορεις να αλλάξεις ονλινε, αν θυμάμαι καλά, ειναι η διεύθυνση κατοικίας, τιποτα άλλο.
JohnJohn3484 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, lasithi12 είπε την άλλαξα πέρισι και θέλω να δω αν έχει όντως αλλαχθεί. μου ειπανε στην εφορία μέσω τηλεφώνου να τσεκάρω στο taxis net αλλα δεν βρισκω καπου πεδίο να δειχνει αριθμό της ταυτότητας. μου ειπε αν δεν εχει αλλάξει να συμπληρώσω έντυπο Μ1 Πας προσωποποιημένη πληροφόρηση και μετα στοιχεία φυσικού προσώπου.
dtzgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 44 λεπτά πριν, PAXromanas είπε Το εκανα προσφατα, αλλα πηρα κι εναν γνωστο εκει μεσα γιατι λογικά ακομα θα περιμενα. Η σύζυγος άλλαξε τον αριθμό του διαβατηρίου της και έκανε αυτή τη διαδικασία χωρίς γνωστό. Την επομένη της αποστολής του σκαναρισμένου νέου διαβατηρίου και του Μ1 με τη μεταβολή, έγινε η ενημέρωση των στοιχείων στο σύστημα.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Εμένα πάντως μετα απο αίτημα με εμαιλ για αλλαγή κάποιων στοιχείων του μητρώου μου ηρθε το παρακατω μηνυμα 😂 . Αξιότιμε κύριε/κυρία, Το αίτημα που υποβάλατε στην υπηρεσίας μας δου χχχχχ στις χχχχχχ με θέμα Διόρθωση στοιχείων μητρώου και έλαβε μοναδικό αριθμό υπόθεσης χχχχχχ έχει απαντηθεί ως εξής: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ. 2131607721-2131607722 Με εκτίμηση, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. . Πηγα προσωπικά εκει και σε τρια λεπτά το έλυσα
Vasilica89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Στις 26/5/2021 στις 5:12 ΜΜ, dtzgr είπε Η σύζυγος άλλαξε τον αριθμό του διαβατηρίου της και έκανε αυτή τη διαδικασία χωρίς γνωστό. Την επομένη της αποστολής του σκαναρισμένου νέου διαβατηρίου και του Μ1 με τη μεταβολή, έγινε η ενημέρωση των στοιχείων στο σύστημα. Καλημέρα! Το έχετε στείλει σε κάποια ΔΟΥ; Στα κεντρικά; Μπορείτε να δώσετε μαιλ να δοκιμάσω κ εγώ?
dtzgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Βρήκαμε τα στοιχεία επικοινωνίας της σωστής ΔΟΥ από εδώ: Στοιχεία Επικοινωνίας Υπηρεσιών ΑΑΔΕ για ραντεβού | ΑΑΔΕ (aade.gr) Πήραμε στο τηλέφωνο επικοινωνίας και τους είπαμε τι θέλουμε. Αρχικά δεν γνωρίζαμε ότι γίνεται ηλεκτρονικά, οπότε περιμέναμε να μας κλείσουν ραντεβού. Όμως μας είπαν ότι δεν χρειάζεται ραντεβού και τι ακριβώς να στείλουμε με email (τα στείλαμε στη διεύθυνση email της ΔΟΥ, όπως εμφανίζεται στα στοιχεία επικοινωνίας). Την άλλη μέρα ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα διεκπεραιώθηκε και πράγματι στο taxis φαίνεται ο νέος αριθμός.
Adrian Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Εγω απ' την άλλη έχω στείλει στοιχεία γάμου (ληξιαρχική πράξη, Μ1 κτλ.) πριν 2 χρόνια και ακόμα άγαμοι μας έχουν..
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Adrian είπε Εγω απ' την άλλη έχω στείλει στοιχεία γάμου (ληξιαρχική πράξη, Μ1 κτλ.) πριν 2 χρόνια και ακόμα άγαμοι μας έχουν.. Σε μενα λεει ότι παντρευτικα 1/1/1900, τωρα που τα βρήκαν αυτό και το εγραψαν εκεί μόνο ο βουδας ξέρει
Adrian Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Σε μενα λεει ότι παντρευτικα 1/1/1900, τωρα που τα βρήκαν αυτό και το εγραψαν εκεί μόνο ο βουδας ξέρει Να ανοίξεις ένα τοπικ με tips & tricks για μακροχρόνιους ευτυχισμένους γάμους.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα