endj3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, θα ήθελα σε ένα Seat Ibiza του 2008 να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία γιατί έχει καεί το ένα από τα 2 που έχει (σύνολο) στις πόρτες. Φαντάζομαι πανε πακέτο με τα τουιτερ. μαζι θα ήθελα να αλλάξω και πηγή γιατί αυτή που έχω τώρα πριν αντικατασταθεί πήρε κυριολεκτικά φωτιά αλλά και η αντικατάσταση της δείχνει να οδεύει στα ίδια χνάρια. Δεν θέλω κάτι υπερβολικό, μια τίμια - οικονομική πρόταση. Ευχαριστω εκ των προτέρων
meletis_m Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, endj3 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα σε ένα Seat Ibiza του 2008 να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία γιατί έχει καεί το ένα από τα 2 που έχει (σύνολο) στις πόρτες. Φαντάζομαι πανε πακέτο με τα τουιτερ. μαζι θα ήθελα να αλλάξω και πηγή γιατί αυτή που έχω τώρα πριν αντικατασταθεί πήρε κυριολεκτικά φωτιά αλλά και η αντικατάσταση της δείχνει να οδεύει στα ίδια χνάρια. Δεν θέλω κάτι υπερβολικό, μια τίμια - οικονομική πρόταση. Ευχαριστω εκ των προτέρων Πηγή θές απλή ή με οθόνη ; Εάν θές απλή με υποδοχή Usb δηλαδή 1Din βρίσκεις απο 60€ ποιοτική σε Pioneer, Alphine , Kenwood . Για ηχεία πρέπει να μετρήσεις τι έχει τώρα. Ίσως χρειαστείς και αποστάτες για τα νέα ηχεία . Καλύτερα πήγαινε εκει που θα τα αγοράσεις όλα μαζί να αναλάβει και τήν εγκατάσταση , γιατί πιθανόν θα χρειαστεις και φίσα για σύνδεση του ηχοσυστήματος αλλά και τών ηχείων.
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Οπωσδηποτε να εχει bluetooth αν παιρνει και 2Din πηγη, θα σου προτεινα να παρεις μια με android auto - apple carplay.
nikos_k1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλησπέρα φίλε μου, μια πρόταση για ηχεία από εμένα είναι τα TRF. Τα τοποθέτησα το καλοκαίρι μαζί με πηγή από Banggood και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.
endj3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 22 ώρες πριν, meletis_m είπε Πηγή θές απλή ή με οθόνη ; Εάν θές απλή με υποδοχή Usb δηλαδή 1Din βρίσκεις απο 60€ ποιοτική σε Pioneer, Alphine , Kenwood . Για ηχεία πρέπει να μετρήσεις τι έχει τώρα. Ίσως χρειαστείς και αποστάτες για τα νέα ηχεία . Καλύτερα πήγαινε εκει που θα τα αγοράσεις όλα μαζί να αναλάβει και τήν εγκατάσταση , γιατί πιθανόν θα χρειαστεις και φίσα για σύνδεση του ηχοσυστήματος αλλά και τών ηχείων. Και οθόνη θα έβαζα αν υπήρχε κάποια οικονομική επιλογή. Γνωρίζεις κάποια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα