VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 9 minutes ago, SakafliaC said: Γιατί επιμένετε Βύνιο? Εδώ δεν ήταν πριν μερικές μέρες που κάποιος έλεγε για Medley(αν θυμαμαι καλά) πως του πούλησε 2020 μοντέλο λέγοντας πως είναι 2021; Γενικά τόσο χάλια είναι;
greekfragma Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 ειδικά στα μεταχειρισμένα από τους χειρότερους. απορώ που δεν ψάχνετε λίγο την αγορά πριν δώσετε τόσα χρήματα σε κάποιον επιχειρηματία. 1
panos_99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Στις 3/6/2021 στις 6:59 ΜΜ, greekfragma είπε ειδικά στα μεταχειρισμένα από τους χειρότερους. απορώ που δεν ψάχνετε λίγο την αγορά πριν δώσετε τόσα χρήματα σε κάποιον επιχειρηματία. Ήταν ο μόνος που είχε το Forza 350. Πήγα σε 3 Honda και όλες είπαν από τον Αύγουστο. Στις 3/6/2021 στις 6:50 ΜΜ, VonLoutsos είπε Εδώ δεν ήταν πριν μερικές μέρες που κάποιος έλεγε για Medley(αν θυμαμαι καλά) πως του πούλησε 2020 μοντέλο λέγοντας πως είναι 2021; Γενικά τόσο χάλια είναι; Ευτυχώς εμένα το προηγούμενο μοντέλο ήταν το 300 euro 4 οπότε δε μπορεί να μου το δώσει 😅 Παρόλα αυτά επικοινώνησαν μαζί μου, μου ζήτησαν συγγνώμη για τη καθυστέρηση, μου είπαν πως έκαναν όλες τις διαδικασίες με τη τράπεζα και την άδεια για το μηχανάκι και πιστεύουν στα μέσα της βδομάδας θα είναι έτοιμο να το πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα