panos_99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 42 λεπτά πριν, mp123 είπε ειναι , αλλα δεν ειναι τμαξ. με χαλαει λιγο η μουρη μονο στο φορζα. τουλαχιστον δεν βαζανε μια ρυθμιχομενη οπωσ το 350. αυτο τα χαλαει ολα. Παρε το φορζα 350 και τελοσ τοτε.μην το σκεφτεσε. παω αυριο πρωι να το κλεισω και ελπιζω να το εχω απο βδομαδα. Τα ταξιδακια μου ανετα θα τα κανω και 120 130. 1
mp123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, panos_99 είπε παω αυριο πρωι να το κλεισω και ελπιζω να το εχω απο βδομαδα. Τα ταξιδακια μου ανετα θα τα κανω και 120 130. αντε καλοταξιδο τοτε. βγαλε και καμμια φωτο να δουμε. εγω τελος της αλλης εβδομαδας θα το κλεισω,
apostolosapok Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Και το burgman 400 του 2021 είναι καλή περίπτωση και δεν αναφέρθηκε.
Addicted_21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Εγω σοκαρίστικα όταν διαπίστωσα ότι στο forza 350 δεν χωράει (οριακά) full face κράνος, ακόμη κι όταν το έβαλα πλαγιαστά. Οι μπαγκαζιέρες κάνουν δουλειά αλλά δεν μου αρέσουν.
apostolosapok Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Εγω σοκαρίστικα όταν διαπίστωσα ότι στο forza 350 δεν χωράει (οριακά) full face κράνος, ακόμη κι όταν το έβαλα πλαγιαστά. Οι μπαγκαζιέρες κάνουν δουλειά αλλά δεν μου αρέσουν. Χωράει κανονικά 2 full face κρανη δεν έχω δοκιμάσει off road η dual sport αν αυτό εννοείς , μπορεί να μην το έβαλες σωστά να ακουμπήσει πάνω σε μια λακκούβιτσα που έχει. 1
panos_99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 19 ώρες πριν, mp123 είπε αντε καλοταξιδο τοτε. βγαλε και καμμια φωτο να δουμε. εγω τελος της αλλης εβδομαδας θα το κλεισω, Φώτο από βδομάδα μόλις το παραλάβω στα χέρια μου! 18 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Εγω σοκαρίστικα όταν διαπίστωσα ότι στο forza 350 δεν χωράει (οριακά) full face κράνος, ακόμη κι όταν το έβαλα πλαγιαστά. Οι μπαγκαζιέρες κάνουν δουλειά αλλά δεν μου αρέσουν. Πως δε χωράει; εμένα σήμερα το full face μου το χώρεσε. Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος; 1
Addicted_21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, apostolosapok είπε Χωράει κανονικά 2 full face κρανη δεν έχω δοκιμάσει off road η dual sport αν αυτό εννοείς , μπορεί να μην το έβαλες σωστά να ακουμπήσει πάνω σε μια λακκούβιτσα που έχει. Το Shoei XR 1000 είναι το κράνος,δωδεκαετίας, το πάλεψε και ο πωλητής 😆 2 ώρες πριν, panos_99 είπε Πως δε χωράει; εμένα σήμερα το full face μου το χώρεσε. Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος; XL είναι, μου φαίνεται too much να έχει σχέση με το μέγεθος.
panos_99 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε Το Shoei XR 1000 είναι το κράνος,δωδεκαετίας, το πάλεψε και ο πωλητής 😆 XL είναι, μου φαίνεται too much να έχει σχέση με το μέγεθος. Τι να σου πω. Εγώ ένα Mt medium το χώρεσε πολύ άνετα 😂 1
apostolosapok Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Το Shoei XR 1000 είναι το κράνος,δωδεκαετίας, το πάλεψε και ο πωλητής 😆 XL είναι, μου φαίνεται too much να έχει σχέση με το μέγεθος. Πολύ καλό κράνος αλλά δωδεκαετίας θα σου έλεγα να πάρεις καινούργιο εγώ πάλι σε shoei τετραετιας είδα μικρά χτυπήματακια και ρωγμές μέσα στο κράνος και δεν το ρίσκαρα, πήρα άλλο. 1
SakafliaC Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Για ποιο πήγες τελικά? Δεν περίμενα να υπάρχει καν δίλημμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο που χεις βάλει στον τίτλο, με μοναδικό πλεονέκτημα του kymco τον κυβισμό και τίποτα άλλο, αλλά τέλος πάντων. Forza ελπίζω ε?
panos_99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Στις 31/5/2021 στις 9:33 ΠΜ, SakafliaC είπε Για ποιο πήγες τελικά? Δεν περίμενα να υπάρχει καν δίλημμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο που χεις βάλει στον τίτλο, με μοναδικό πλεονέκτημα του kymco τον κυβισμό και τίποτα άλλο, αλλά τέλος πάντων. Forza ελπίζω ε? Καλημέρα. Φορζα ναι με τη μπαγκαζιερα! Αύριο θα μάθω πότε θα το έχω στα χέρια μου. Ελπίζω μέσα στη βδομάδα!
SakafliaC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Χρώμα? Αυτό το περίεργο άσπρο-μπεζ δε ξέρω πώς να το πω, είναι γαμάτο.
panos_99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Χρώμα? Αυτό το περίεργο άσπρο-μπεζ δε ξέρω πώς να το πω, είναι γαμάτο. Χρώμα δεν έχω τόσο θέμα. Προτιμώ το άσπρο. Αύριο που θα φτάσουν εκεί θα μου πουν ποιο είναι διαθέσιμο να διαλέξω. Απλά μου είπε ίσως μη πάει άσπρο οπότε θα πάρω το μαύρο.
Addicted_21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, SakafliaC είπε Χρώμα? Αυτό το περίεργο άσπρο-μπεζ δε ξέρω πώς να το πω, είναι γαμάτο. +1 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!
panos_99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Πήγα τη Δευτέρα και υπέγραψα για το δάνειο γιατί θα το πάρω μέσω τραπέζης. Μου είπε η κοπέλα εκεί το πολύ μέχρι Τετάρτη θα με έχει πάρει τηλέφωνο να μου πει πότε θα είναι έτοιμο το μηχανάκι. Δε με πήραν ποτέ. Τους παίρνω σήμερα και τους λέω το και το, και ακούω εκεί τη κοπέλα που μίλαγα να ρωτάει ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε forza 350? Εκεί ακούω το πρώτο καμπανάκι γιατί μου είπαν το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Ρωτάω τι εννοείται πότε θα οαταλαβεται; και μου κάνει δώστε μου ένα τηλέφωνο να σας πάρουμε εμείς μόλις μάθουμε. Λογικά ξεκινάνε τα τρεχάματα με τον βινιο. Εχει κάνεις καμιά εμπειρία με καινούργιο μηχανάκι από εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα