panos_99 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλημέρα παιδιά! Ήρθε η ώρα να αγοράσω ένα σκούτερ μεσαίας κατηγορίας. Μετά από ψάξιμο, test drives κατέληξα στο Honda forza 350 με μπαγκαζιερα και στο kymco xciting s 400. Το πρώτο έχει άπειρους χώρους, το δεύτερο έχει μεγαλύτερη δύναμη. Κυρίως το θέλω για μικρά ταξιδάκια. Κατά κύριο λόγο εθνική θα το οδηγαω δηλαδή. Και για μέσα στην Αθήνα βέβαια αλλά έχω και μηχανακι για εδώ. Ποια είναι η γνώμη σας;
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μεταξύ των 2 το Forza είναι μακράν ποιοτικότερο. Καινούριο μοντέλο βέβαια και ακόμα δεν είδαμε παιδικές ασθένειες εκτός από μία πονάει στις μπουκάλες των πίσω αναρτήσεων και χάνει λάδι. κανονικά αν δεις κηλίδες λαδιού πίσω πας επιτόπου αντιπροσωπεία για αλλαγή.
panos_99 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μεταξύ των 2 το Forza είναι μακράν ποιοτικότερο. Καινούριο μοντέλο βέβαια και ακόμα δεν είδαμε παιδικές ασθένειες εκτός από μία πονάει στις μπουκάλες των πίσω αναρτήσεων και χάνει λάδι. κανονικά αν δεις κηλίδες λαδιού πίσω πας επιτόπου αντιπροσωπεία για αλλαγή. Δε το είχα ξανά ακούσει αυτό το πρόβλημα. Το βγάζει συχνά; Επίσης ξέχασα να γράψω πως αρκετά ταξιδάκια θα ειναι με 2 άτομα!
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Για δικάβαλο η έξτρα δύναμη του Kymco θα σβήσει. Οπότε σκέψου καλύτερα την πρακτικότητα και την ανώτερη ποιότητα του Forza. Ναι αυτό με τις μπουκάλες είναι συχνό φαινόμενο. Αν το χώσεις δικάβαλο να είσαι σίγουρος οτι θα στο βγάλει και γρήγορα το θέμα και οτι θα πας σίγουρα αντιπροσωπεία για αλλαγή εντός εγγύησης.
panos_99 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Για δικάβαλο η έξτρα δύναμη του Kymco θα σβήσει. Οπότε σκέψου καλύτερα την πρακτικότητα και την ανώτερη ποιότητα του Forza. Ναι αυτό με τις μπουκάλες είναι συχνό φαινόμενο. Αν το χώσεις δικάβαλο να είσαι σίγουρος οτι θα στο βγάλει και γρήγορα το θέμα και οτι θα πας σίγουρα αντιπροσωπεία για αλλαγή εντός εγγύησης. Και μόνο αυτό το πρόβλημα όσο ανώτερη και να είναι η Honda με παραπέμπει να πάω στo kymco. Με το στρώσιμο στα καινούργια τι παίζει; Πολλοί κου λένε ότι έρχονται ήδη στρωμένα και το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι το άνοιγμα στο γκάζι.
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 καμία εταιρία σε φρέσκο μοντέλο δεν έχει την απόλυτη αξιοπιστία. όλα βγάζουν αστοχίες και διορθώνονται. απλά στο honda θα ξέρεις οτι θα υπάρξει σωστή εγγύηση να στο καλύψει...σε kymco δεν είμαι τόσο σίγουρος αν σε αντίστοιχη περίπτωση θα ταλαιπωρηθείς. γι αυτό και κοστίζουν διαφορετικά. πληρώνεις και την εγγύηση. στρωμένα είναι. οδήγησέ το κανονικά. ίσως για τον 1ο μήνα να αποφύγεις το δικάβαλο που θα δώσει το έξτρα ζόρι στην επιτάχυνση ώστε να κάτσουν μπιελοφόροι σετ ιμάντα πιο σωστά και να πατήσουν ομοιόμορφα.
mp123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 κυμκο χωρις δευτερη σκεψη θα σου ελεγα εγω για τα δυο αυτα , απο θεμα αξιοπιστιας εγγυησης και ειναι πιο δυνατο. απο την αλλη ομωσ παιζει και το χμαξ κοντινη τιμη ( οκ ξερουμε τωρα τι ειναι το χμαξ 300 ) αλλα και το καινουριο συμ 400. εγω θα πηγαινα σε χμαξ 300. για 200 ευρω παραπανω αξιζει. αλλη κατηγορια
apostolosapok Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα στις μπουκάλες των πίσω αναρτήσεων του forza 350 είναι στα μοντέλα που φτιάχνονται στη Ασιατική αγορά όπως και στη χειρότερη σέλα, χειρότερα πλαστικά , το made in Italy έχει άλλες προδιαγραφές και σαφώς ανώτερη τιμή. Τα xmax , xciting 400 έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και βάρος , το xciting έχει μικρό αποθηκευτικό χώρο αλλά καλύτερες επιδόσεις / φρένα. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από apostolosapok
panos_99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 19 ώρες πριν, mp123 είπε κυμκο χωρις δευτερη σκεψη θα σου ελεγα εγω για τα δυο αυτα , απο θεμα αξιοπιστιας εγγυησης και ειναι πιο δυνατο. απο την αλλη ομωσ παιζει και το χμαξ κοντινη τιμη ( οκ ξερουμε τωρα τι ειναι το χμαξ 300 ) αλλα και το καινουριο συμ 400. εγω θα πηγαινα σε χμαξ 300. για 200 ευρω παραπανω αξιζει. αλλη κατηγορια Δε θέλω xmax επειδή τα κλέβουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι. Το σιμ δεν μου αρέσει καθόλου. 12 ώρες πριν, apostolosapok είπε Το πρόβλημα στις μπουκάλες των πίσω αναρτήσεων του forza 350 είναι στα μοντέλα που φτιάχνονται στη Ασιατική αγορά όπως και στη χειρότερη σέλα, χειρότερα πλαστικά , το made in Italy έχει άλλες προδιαγραφές και σαφώς ανώτερη τιμή. Τα xmax , xciting 400 έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και βάρος , το xciting έχει μικρό αποθηκευτικό χώρο αλλά καλύτερες επιδόσεις / φρένα. Αν είχε μεγαλύτερο αποθηκευτικο χώρο θα πήγαινα στο κιμκο. Το Honda με μπαγκαζιερα έχει 6700. Το kymco έχει 6150. Αν του βάλω μια μεταλλική με 300 ευρώ που βρήκα (και πάλι πιο φθηνό βγαίνει από το χοντα) θα του πηγαίνει; Σε κάποιες φώτο στο ίντερνετ που είδα, χάνει σε ομορφιά με τις απλές μπαγκαζιερες. Βέβαια λύνει οριστικά το πρόβλημα με τον χώρο.
panos_99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Βρήκα το maxsym tl του 2020 μεταχειρισμένο με 5000 χλμ στην αντιπροσωπεία της sym στα 6500. Αξίζει;
mp123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, panos_99 είπε Βρήκα το maxsym tl του 2020 μεταχειρισμένο με 5000 χλμ στην αντιπροσωπεία της sym στα 6500. Αξίζει; για κοροιδα ψαχνουν εκει. 7200 εχει καινουριο δλδ με 7000 το παιρνεις. στα 5500 μπορει στα 6500 θυματα ψαχνουν. Υ.Γ εγω που θελω να δω tmax 560 και αν μπορω να το φτανω να το κλεισω με την μια που να παω ; Δεν υπαρχει πουθενα και ολα που ερχοναι ειναι κλεισμενα. τι εγινε , λεfτα δεν εχουμε και ολοι τμαξ αγοραζουν ;
panos_99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mp123 είπε για κοροιδα ψαχνουν εκει. 7200 εχει καινουριο δλδ με 7000 το παιρνεις. στα 5500 μπορει στα 6500 θυματα ψαχνουν. Υ.Γ εγω που θελω να δω tmax 560 και αν μπορω να το φτανω να το κλεισω με την μια που να παω ; Δεν υπαρχει πουθενα και ολα που ερχοναι ειναι κλεισμενα. τι εγινε , λεfτα δεν εχουμε και ολοι τμαξ αγοραζουν ; Το ίδιο ισχύει και με το tl. Όλα τα περσινά μοντέλα τελείωσαν και τα καινούργια από Αύγουστο ξανά κ αν προλάβεις. Όλοι στα ακριβά πάνε. Λοιπόν ξανά πήγα σήμερα και τα είδα. Από θέμα ποιότητας είναι 10 σκάλες πάνω το Forza. Μέρα με τη νύχτα. Όπως και από θέμα χώρου. Γιατί αν το πάρω θα είναι με τη μπαγκαζιερα του. Βέβαια είδα και 2 πανέμορφες μπαγκαζιερες για το κιμκο. Η μία η v47 και η Αλλη η κλασσική η μεταλλική. Αν το πάρω κ σε μαύρο θα έβαζα τη μαύρη. Τέτοιο δίλημμα δε ξανά είχα ποτέ 😂 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από panos_99
mp123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, panos_99 είπε Το ίδιο ισχύει και με το tl. Όλα τα περσινά μοντέλα τελείωσαν και τα καινούργια από Αύγουστο ξανά κ αν προλάβεις. Όλοι στα ακριβά πάνε. Λοιπόν ξανά πήγα σήμερα και τα είδα. Από θέμα ποιότητας είναι 10 σκάλες πάνες το Forza. Μέρα με τη νύχτα. Όπως και από θέμα χώρου. Γιατί αν το πάρω θα είναι με τη μπαγκαζιερα του. Βέβαια είδα και 2 πανέμορφες μπαγκαζιερες για το κιμκο. Η μία ή v47 και η Αλλη η κλασσική η μεταλλική. Αν το πάρω κ σε μαύρο θα έβαζα τη μαύρη. Τέτοιο δίλημμα δε ξανά είχα ποτέ 😂 παρε το φορζα και τελος. τι το σκεφτεσε. μπορει και εγω να παω εκει στο 750 αν δεν βρω το τμαξ.
panos_99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε παρε το φορζα και τελος. τι το σκεφτεσε. μπορει και εγω να παω εκει στο 750 αν δεν βρω το τμαξ. Γνώμη μου καλύτερο το 750. Ξεφεύγει από τα όρια του σκούτερ.
mp123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, panos_99 είπε Γνώμη μου καλύτερο το 750. Ξεφεύγει από τα όρια του σκούτερ. ειναι , αλλα δεν ειναι τμαξ. με χαλαει λιγο η μουρη μονο στο φορζα. τουλαχιστον δεν βαζανε μια ρυθμιχομενη οπωσ το 350. αυτο τα χαλαει ολα. Παρε το φορζα 350 και τελοσ τοτε.μην το σκεφτεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα