Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/5/2021 στις 2:40 ΜΜ, kage είπε

Τι χαζοεθιμοτυπικα είναι αυτά?νέοι άνθρωποι πετάνε ακόμη χρήματα σε πατάκια? Ξέρει κάποιος πως το δικαιολογούν αυτό? 

Έδωσε 25 30χιλ για να βάλει λαστιχένιο σκαφακι?a1 πήρε όχι ναβαρα .Πατάκια μια χαρά premium έχει γιατί να τα αλλαζε... 

Ούτε κι εγώ ξέρω πως έχει ξεκινήσει αυτή η φάση με τα φράγκα (από κέρμα μέχρι χάρτινα) στα πατάκια (αν ξέρει κανείς κάτι θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε).

Τώρα αναφορικά με τα σκαφάκια, θεωρώ ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους των λαστιχοπλαστικοπροστατευτικών. Είτε αυτά αφορούν τηλεκοντρόλ τηλεόρασης είτε σαλόνι αυτοκινήτου. Πλέον όμως στα καινούργια αυτοκίνητα παίζει πολύ μοκέτα και άρα το λέρωμα και η φθορά είναι μεγαλύτερη από ότι σε αυτοκίνητα προ 20ετίας. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς ότι το αυτοκίνητο θέλω να το χαίρομαι και δεν είμαι σε φάση μην το πάρω στη θάλασσα, το βουνό ή ότι άλλο (και ούτε παίζει 2ο για αυτές τις δραστηριότητες) αλλά και το πλύσιμο το κάνω μόνος μου και άρα καλό είναι να μην είναι ταλαιπωρία, μια χαρά βοηθάνε τα πατάκια/σκαφάκια. Το πρώτο που πήρα δοκιμαστικά (αυτό για το πορτμπαγκάζ) το έβαλα με επιφύλαξη μήπως μου χτυπήσει περίεργα στο μάτι. Ευτυχώς όμως ήταν όμορφα σχεδιασμένο και με όλα τα σωστά κοψίματα για το συγκεκριμένο μοντέλο, που έκατσε μία χαρά. Κι έτσι πρόσφατα προχώρησα και στην αντικατάσταση αυτών στην καμπίνα.

ΥΓ Ειδικά αν παίζει οικογενειακή φάση ή κάποιος θέλει να κουβαλάει "βουκολικά ενθύμια" από τα ταξίδια του (λάδια, ξύδια, φέτα, τουλουμοτύρια, κλπ :P) το σκαφάκι του πορτμπαγκάζ είναι καραmust ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να απαντήσω ως γυναίκα? Αντηλιακές μεμβράνες, έστω και αυτες που ειναι σχεδον διαφανείς. και μένα οι πολύ σκουρες δεν μου αρέσουν αλλά επειδη κανω πολλά χιλιομετρα με νταλα ηλιο θα το θεωρούσα χρησιμο δώρο. Λαστιχιένια πατάκια οκ, εχουν τη χρησιμοτητα τους (οχι μόνο στο ναβαρα) αλλά αφου θες κατι που να της αρέσει κιολας δε θα το πρότεινα

Στις 28/5/2021 στις 3:22 ΜΜ, haris_216 είπε

το σκαφάκι του πορτμπαγκάζ είναι καραmust ;)

πήρα κι εγω γιατι πολλές φορές μεταφέρω πράγματα με το ΙΧ αν είναι λίγα για να μην παιρνω το ναβαρα που καιει τα κερατα του. πρωτα εστρωα χαρτόνια και ναυλον για να μη λερωθεί η μοκέτα και πάλι λερωνοταν

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/5/2021 στις 12:09 ΜΜ, Haldol είπε

Θα ήθελα να κινηθώ περισσότερο προς αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, όπως πρότεινε ο @paylidis και ο @greekfragma. Μία ιδέα του κολλητού μου είναι να πάρω μία τσάντα ή folding storage box για το πορτ-μπαγκάζ (γνήσια, της Audi) που να γεμίσω με προϊόντα περιποίησης, δηλαδή κερί, leather balm, tar remover, πανάκια, τέτοια. Αυτό πως ακούγεται;

Δώρα του στυλ βενζίνη ή cash card μου φαίνονται κακή ιδέα γιατί δεν μένουν. Η βενζίνη σε 2 'βδομάδες δε θα υπάρχει. Άλλες επιλογές του στυλ "βάση κινητού" ή "μαξιλαράκια ζώνης" μου φαίνονται ... ξεφόρτωμα. Θέλω κάτι πιο καλό. 

Έχει κάποια σετ με πλευρικά δίχτυ κουρτινάκια , τα οποία εφαρμόζουν ( χωνεύουν ) όχι κουμπώνουν στις κάσες , εσωτερικά , όταν είναι τα παράθυρα ανοιχτά . Κόβουν ήλιο , αέρα , οπότε δεν χαλάνε τα μαλλιά της !!! , ενώ προσφέρουν πλήρη ορατότητα . Μαζεύουν και αποθηκεύονται εύκολα . Δεν εμποδίζονται με κλειστά παράθυρα , οπότε δεν χρειάζεται βάλε βγάλε .

Προσοχή , δεν είναι και φθηνά διότι είναι καλό υλικό και βγαίνουν για διάφορα μοντέλα και μάρκες . Σετ 4 τεμαχίων γύρω στα 150 !

Καλορίζικο !

Επεξ/σία από babisskg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...