korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, Haldol είπε και σκέφτομαι κάτι είτε χρηστικό, ή αναμνηστικό, έως 100, άντε βία 150. αντηλιακές μεμβράνες απαραίτητα 2
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, kage είπε Τι χαζοεθιμοτυπικα είναι αυτά?νέοι άνθρωποι πετάνε ακόμη χρήματα σε πατάκια? Ξέρει κάποιος πως το δικαιολογούν αυτό? Έδωσε 25 30χιλ για να βάλει λαστιχένιο σκαφακι?a1 πήρε όχι ναβαρα .Πατάκια μια χαρά premium έχει γιατί να τα αλλαζε... Μάλλον χάνεις την ουσία. Η λογική δεν είναι να αλλάξει τα πατάκια , εγώ που έχω τα αντίστοιχα πατάκια , σκαφακι τα έχω για το καλοκαίρι που γεμίζει όλο το αμάξι χώμα. Απλά τα βγάζεις και τα πλένεις που είσαι με τις λάσπες και δεν γίνονται χάλια τα μαμά ή να περνάει υγρασία στην μοκέτα του αυτοκινήτου. Μετά τις διακοπές βάζεις τα μαμά να τα χαρείς Οπότε ορίστε η δικαιολογία που έψαχνες 😉 2
terry308 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, korakios είπε αντηλιακές μεμβράνες απαραίτητα +1 Αν θέλεις να δώσεις κανα 150€ ναι, το πιο χρήσιμο δώρο..! ή και το 1ο γέμισμα όπως μου έκαναν εμένα... Από κει και πέρα, είναι και τα συμβολικά, εικονίσματα και φυλαχτά... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από terry308 1
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Προγραμμα να το παει 240 αλογα Υπάρχει μία Cayman S στην οικογένεια (του πατέρα) οπότε... την ανάγκη για γκάζι και fun την καλύπτουμε. 45 λεπτά πριν, korakios είπε αντηλιακές μεμβράνες απαραίτητα Δε της αρέσουν! Μεταξύ μας, ούτε 'μένα, ούτε 'γω θα 'βαζα. Νομίζω πως έχω καταλήξει στο 'χαραγμένο' μπρελόκ του Α1. Ίσως να 'ναι μπιχλιμπίδι, αλλά αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο, θα το τιμήσω.
korakios Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Haldol είπε Δε της αρέσουν! Μεταξύ μας, ούτε 'μένα, ούτε 'γω θα 'βαζα. Μη βάζεις σαν εικόνα τα κατάμαυρα τζάμια, μπορεί και να είναι ανοιχτές . Σε εμένα δε φαίνονται καν Βέβαια γούστα είναι αυτά οπότε πάσο Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από korakios 1
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Haldol είπε Δε της αρέσουν! Μεταξύ μας, ούτε 'μένα, ούτε 'γω θα 'βαζα. Νομίζω πως έχω καταλήξει στο 'χαραγμένο' μπρελόκ του Α1. Ίσως να 'ναι μπιχλιμπίδι, αλλά αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο, θα το τιμήσω. καλά...όταν θα μπαίνει στο αμάξι μετά το μπάνιο στις παραλίες της Κρήτης θα πει τη χαζή που ήμουνα που δεν έβαζα αντιηλιακές μεμβράνες έστω και διαφανείς ή 1σκάλα σκίασης. 3 1
kostasbm Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 πηγαινε στην 3M οπου σε βολευει και βαλε τις μεμβρανες τις medium ειναι το καλυτερο πιστευω...τις εχω 14 χρονια και ειναι το καλυτερο δωρο που εχω κανει στο αυτοκινητο
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε καλά...όταν θα μπαίνει στο αμάξι μετά το μπάνιο στις παραλίες της Κρήτης θα πει τη χαζή που ήμουνα που δεν έβαζα αντιηλιακές μεμβράνες έστω και διαφανείς ή 1σκάλα σκίασης. ακριβως... Τι χρωμα ειναι το Α1?
greekfragma Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε ακριβως... Τι χρωμα ειναι το Α1? metal black με μαύρο δερμάτινο σαλόνι 🤪
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε metal black με μαύρο δερμάτινο σαλόνι 🤪 τοτε να της κανει δωρο αλοιφες για εγκαυματα
chrv80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Aντηλιακές μεμβράνες κ από μένα, και αφού δεν της αρέσουν σκούρες υπάρχουν και διάφανες, είναι ότι καλύτερο κατά τη γνώμη μου, θα το ευχαριστηθεί πολύ..! 1
GeorgeKatz Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μηπως να παίξεις σε κλασικό μπλε ανεμιστηράκι; https://www.skroutz.gr/s/23188398/Primo-Mini-Ανεμιστήρας-Αυτοκινήτου-6-800470.html Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από GeorgeKatz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα