Papakaliati Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 https://www.amazon.de/circulor-123-Solarbetriebene-Wackelfigur-Wackelblume-Solarblume/dp/B08P7P186V/ref=asc_df_B08P7P186V/?tag=googshopde-21&linkCode=df0&hvadid=500850654148&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=217759157813399370&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9042236&hvtargid=pla-1199451162239&psc=1&th=1&psc=1 και αλυσίδες άμα είσαι μερακλης.
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Όπως είπε και ο @paylidis σκαφάκι πορτ μπαγκαζ και αφού υπάρχει και το budget πατάκια https://kokkinoplitis.gr/σκαφάκι-πλαστικό-μπαγκάζ-audi-a1-ii--gb---upper_p24692.html https://kokkinoplitis.gr/λαστιχένια-μαύρα-σκαφάκια-audi-a1-ii--gb--4τμχ_p24700.html Τώρα αν θες να ξοδέψεις τα 150 μπορείς να δείς τα αντίστοιχα της Audi
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Όπως είπε και ο @paylidis σκαφάκι πορτ μπαγκαζ και αφού υπάρχει και το budget πατάκια https://kokkinoplitis.gr/σκαφάκι-πλαστικό-μπαγκάζ-audi-a1-ii--gb---upper_p24692.html https://kokkinoplitis.gr/λαστιχένια-μαύρα-σκαφάκια-audi-a1-ii--gb--4τμχ_p24700.html Τώρα αν θες να ξοδέψεις τα 150 μπορείς να δείς τα αντίστοιχα της Audi Tο σκαφακι στην audi ειναι πανακριβο, τα πατακια ειναι γυρω στα 100€ τα γνησια και αξιζουν (εχουν οντως διαφορά ποιοτικα σε σχεση με συμβατα). Σκαφακι και εγω απο αυτόν που εβαλες πηρα και ειναι μια χαρά. Εναλλακτικά ισως ενα καλό σετ καλλυματα ραμενο με το πατρον του αυτοκινητου;
Morosana Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Αφού είσαι τύπος που σου αρέσει η περιποίηση μπορείς να της κανεις δώρο το ppf στα piano black κολωνακια που γεμίζουν γρατζουνιές απ το πρώτο πλύσιμο
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τι χαζοεθιμοτυπικα είναι αυτά?νέοι άνθρωποι πετάνε ακόμη χρήματα σε πατάκια? Ξέρει κάποιος πως το δικαιολογούν αυτό? Έδωσε 25 30χιλ για να βάλει λαστιχένιο σκαφακι?a1 πήρε όχι ναβαρα .Πατάκια μια χαρά premium έχει γιατί να τα αλλαζε... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από kage 2 1
Georgram Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Εφόσον είναι γυναίκα δεν νομίζω να ενθουσιαστεί με πατάκια και τέτοια χαζά αξεσουάρ αυτοκινήτου! Ποια γυναίκα ενδιαφέρεται για τέτοια και κοιτάει την ποιότητα του; Εγώ φιλε μου λεω να βρεις ένα καλό ασημένιο μπρελόκ και χαράζεις είτε το όνομα της είτε το λογότυπο της μάρκα του αυτοκινήτου έτσι ώστε να το έχει πάντα στα κλειδια της και να πιάσουν τόπο και τα λεφτά που θα δώσεις! Ειδάλλως ένα ταξιδάκι με το αυτοκίνητο δεν είναι κακή ιδέα!
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Με όσα λέτε, αρχίζω να κατευθύνομαι προς χαραγμένο μπρελόκ (το αρχικό του ονόματός της) μαζί με κάτι άλλο έξτρα (ίσως 3D εκτυπωμένο) για να το συνοδεύσει. Η Audi δίνει αυτό για το Α1. Άραγε, να είναι αυτό το default μπρελόκ, που έρχεται με την αγορά, ή να αξίζει να το παραγγείλω;
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, kage είπε Τι χαζοεθιμοτυπικα είναι αυτά?νέοι άνθρωποι πετάνε ακόμη χρήματα σε πατάκια? Ξέρει κάποιος πως το δικαιολογούν αυτό? Έδωσε 25 30χιλ για να βάλει λαστιχένιο σκαφακι?a1 πήρε όχι ναβαρα .Πατάκια μια χαρά premium έχει γιατί να τα αλλαζε... Ψιλοσαβουρα ήταν τα γνησια εργοστασιακά πατάκια στο Q3 σε σχέση πχ με τα εργοστασιακά των bmw/merc... Ουτε εγω είμαι φαν των λαστιχένιων αλλα τα εβαλα και σώθηκα για το χειμώνα απο νερά/λασπες, και οχι δε μοιάζει με ναβαρα με τα γνήσια λαστιχένια (είναι τόσο καλαισθητα που ενω δε τα δουλευε η αντιπροσωπεία απο όταν τα πηρα το Νοεμβριο ξεκινησαν να τα φέρνουν και εχουν δώσει ~60 σετ μονο για Q3 απο οτι μου ειπε το πασχα ο πωλητης) 🤣 τωρα για καλοκαιρι θα βάλω τα κανονικά του πατάκια μιας και δε πηγαινει θαλασσα το συγκεκριμένο αμαξι... επισης για να τερματίσω τη λαστιχοκατασταση, πηρα κ λαστιχένια θήκη κλειδιου για να μη γρατσουνιεται! 14 λεπτά πριν, Haldol είπε Άραγε, να είναι αυτό το default μπρελόκ, που έρχεται με την αγορά, ή να αξίζει να το παραγγείλω; πολλα ζητας! 😆 με ενα πλαστικο τύπου δεματικο ερχονται τα κλειδιά.. καλη η τιμή του πάντως ισως επαιρνα κ εγω κατι τέτοιο! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από paylidis 1
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, paylidis είπε πολλα ζητας! 😆 με ενα πλαστικο τύπου δεματικο ερχονται τα κλειδιά.. καλη η τιμή του πάντως ισως επαιρνα κ εγω κατι τέτοιο! Α και η Audi ίδιες τσιπιές κάνει; Νόμιζα ότι μόνο η VW μου 'δωσε τα κλειδιά του δικού μου έτσι. Τότε ναι, ίσως να 'ναι ωραία ιδέα να πάρω αυτό το μπρελόκ και να το χαράξω με laser
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Α και η Audi ίδιες τσιπιές κάνει; Νόμιζα ότι μόνο η VW μου 'δωσε τα κλειδιά του δικού μου έτσι. Τότε ναι, ίσως να 'ναι ωραία ιδέα να πάρω αυτό το μπρελόκ και να το χαράξω με laser εμ τι νόμιζες.... ειτε το πιστευεις είτε οχι μονο η σκοντα ειχε κατι χαζοδωρακια με αμαξι (γνησια ομπρελα, φακό, πυροσβεστηρα, τριγωνο, φαρμακείο κλπ), για μπρελοκ ομοιως ουτε λόγος βεβαια...
JailbrokenDiesel Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 ωραιο το μπρελοκ του Α1, αν κ θα το τερματιζα το δωρο με μεμβρανες οπως ειπε ο @paylidis. κι εγω αυτο το δωρο εκανα στο κοριτσι μου οταν πηρε καινουργιο αυτοκινητο 1
Nabuko Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, Haldol είπε Τότε ναι, ίσως να 'ναι ωραία ιδέα να πάρω αυτό το μπρελόκ και να το χαράξω με laser Μπορείς να το χαράξεις κατευθείαν πάνω στο αμάξι. 1
GeorgeKatz Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Αν έχει Apple κινητό, το μπρελοκ AirTag ειναι καλή ιδέα: https://www.skroutz.gr/s/28666160/Apple-AirtTag-Leather-Key-Ring-Saddle-Brown.html 1
Que sera sera Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 6 hours ago, Haldol said: Πέρα από τα ... λεφτά στο πάτωμα, τι δώρο θα κάνατε σε φίλη που παίρνει καινούριο αυτοκίνητο; Η κοπέλα είναι 30 και δεν είναι το πρώτο της αυτοκίνητο (οδηγεί χρόνια). Παίρνουμε Audi A1 "citycarver", και σκέφτομαι κάτι είτε χρηστικό, ή αναμνηστικό, έως 100, άντε βία 150. Πήγα εχθές στην Karenta να δω τι επιλογές υπάρχουν (αντικείμενα "σχετικά" με το αμάξι) αλλά δεν ικανοποιήθηκα από όσα είδα. Μου πρότειναν δε, να κοιτάξω και στο official site (το ξένο) και να παραγγείλουμε ότι θέλω με τον κωδικό του, αλλά ούτε εκεί με κέρδισε κάτι. Το τηλεφωνο ενος καλου συνεργειου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα